Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Bi és hetero párok vágyira egy harmadik

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

2022. 12. 20. kedd 12:07  #839
der.medve2.0 der.medve2.0
47 éves ápolt, jókedvű, nyitott pasi vagyok!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
2022. 12. 20. kedd 05:02  #838
Csabi-Babi II Csabi-Babi II
Sziasztok!Vékony partneremet keresem hosszú távra,rendszeres együttlétekre.
2022. 12. 20. kedd 04:35  #837
Törölt felhasználó (4661133)
Ünnepek alatt valakinek valami ötlete nappali mókához esetleg?
Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon tudunk utazni.
Adatlapot azért olvassatok légyszi. Privát üziket várunk
2022. 12. 18. vasárnap 22:01  #836
Tomii29 Tomii29
Sziasztok Budapesti Párt keresunk fiatalok Sportosak legyenek !
Nem levelezni szeretnénk hanem ha foton tetszunk talalkozunk !
Lakasotok ha van előny !! Sportos alkat ! Párt ‼️
2022. 12. 18. vasárnap 21:00  #835
Kukika69 Kukika69
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!;/-/();/-)(:/!!!!!!
2022. 12. 18. vasárnap 11:57  #834
cuki fiuka cuki fiuka
Nyíregyházán idősebb párt párokat keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
2022. 12. 18. vasárnap 05:07  #833
Törölt felhasználó (4661133)
Nézzétek meg az adatlapunkat az alapján ismerkednénk,ha úgy érzitek stimmelünk akkor privátban kérnénk a leveleket....Pusssz E&I
2022. 12. 17. szombat 12:04  #832
Törölt felhasználó (4690396)
Sziasztok,
Mindkét részről biszex párt, biszex lányt, esetleg igényes helyes intelligens bi férfit keresünk ma esti kikapcsolódásra.
Igényes 40-es pár vagyunk, s tapasztalatunk is van.
Tudjuk mit keresünk, nem érdekel a mellébeszélés, kv, társasozás stb.
ha megvan mindenki részéről a kellő szimpátia, akkor találkozunk, és élvezzük az együtt töltött időt.
2022. 12. 17. szombat 10:59  #831
Törölt felhasználó (4687984)
!
Régi vágyam a 2lány 1fiú felállás! Most jött el az idő!
Keresnék 2 csajt erre! MINDEN megoladás érdekel!
2022. 12. 17. szombat 10:46  #830
Sensualsex Sensualsex
Sziasztok! Keresek egy lányt, aki csatlakozna velem egy partihoz, ahol jelenleg 3 pár van. Mindenki biszex, így te is legyél fogékony a biszexualitásra. Én részt veszek a partin mindenképpen, de egyedül vagyok szóló srác, így ha van olyan lány, aki szívesen csatlakozna hozzám, akkor üzenjen rám. Kedd este lenne a parti. Ha messze laksz, akkor tudsz nálam aludni, nem kell azon gondolkodni, utána hogy jutsz haza. Vagy a másik megoldás, hogy hazaviszlek. Ezt megbeszéljük, ha van jelentkező.
2022. 12. 17. szombat 06:38  #829
Törölt felhasználó (4685754)
Sziasztok!
Szívesen tölteném a ma estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Hölgyek esetében teljes körű kényeztetés (Amíg nincs minimum 2 orgazmus addig garantáltan nincs spricc) mindent a hölgy öröméért!
Párok esetében más felállás is megoldható lehet,minden megbeszélés tárgya! 20/5-ös kis baráttal,kitartással és odaadással rendelkezem!
Hatvan és környéke!
2022. 12. 16. péntek 17:19  #828
Törölt felhasználó (880857)
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint. wink
2022. 12. 14. szerda 22:18  #827
Movie Movie
Sziasztok!Hetero urat vagy hölgyet keresek,akik szívesen megnéznék ex barátnőm amatőr szexfilmjét.Közös önkielégítés a cél..laza jófej partnert keresek,olyat aki valóban szabad esténként.Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok,helyem van.Elérhetőséget írj!
2022. 12. 14. szerda 11:41  #826
Kettesben 75 Kettesben 75
Párokkal ismerkednénk adatlap szerint!
2022. 12. 14. szerda 10:23  #825
Keksz Elek Keksz Elek
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál, karácsonyi, erotikus, stb.) fényképezést is vállalok.
2022. 12. 14. szerda 08:34  #824
kandaul kandaul
Sziasztok!

Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...

Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
2022. 12. 12. hétfő 14:39  #823
Tomii29 Tomii29
Sziasztok ! Bp i pasit keresünk !!
Fontos sportos Testalkat legyen ne szőrös macitestű !
Nagy méret Szolis test !!!Legyen kint fotód ! Ha szinpatikus vagy egyből tudunk talàlkozni !!!
2022. 12. 12. hétfő 14:26  #822
Tamas7009 Tamas7009
Szia kedves Hölgy! Téged kereslek, ha elmúltál már 30, nem vagy még 70 és kicsit elhanyagoltnak érzed magad szexuális téren, vagy csak szimplán egyedül vagy. Hosszú távra keresek egy ilyen partnert .Én 49 éves, nem független férfi vagyok. Nem dohányzok, nem iszom alkoholt, rendszeresen kondi terembe járok. Kizárólag lányok és nők, párok levelét várom Veszprém és vonzáskörzetéből. Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom üzeneted.
2022. 12. 12. hétfő 13:26  #821
Törölt felhasználó (4662768)
Erett novel ismerkednek imadok oklozes közben nyalni meretem 18/7 privát üzenet parokkal is dp fisting squirt szendvics
2022. 12. 12. hétfő 13:01  #820
KawaTomi KawaTomi
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
/ 158