Sziasztok nővel lánnyal ismerkednék szex kapcsolatra aki pasit keres várom a leveleket. Adatlapom van. Utazni tudok de helyem is van. Szolnok és környéke. Irjatok
sziasztok van itt olyan pár vagy hölgy aki szilvesztere szex bulit szervez és fiatal hetero srácot keresnek Zala Vas Somogy Veszprém megyéből?
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Gödöllőn asszonyok lányok párok ?
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok maször a hölgy örömére akinek van levendula olaja és nagyob méretel rendelkezik.
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném most!Bp.!Helyem van!
Szexpartnereim keresném most!Bp.!Helyem van!
Sziasztok!!40 es maga sportos pasi nagy intimmel,párral ismerkedne ma közös nudis termál fürdőzés,szex.Kis csendes swinger jellegű nudiban a Tisza tónál.
Mai nap du. 15-16 óra között a Csömöri Auchan parkolójában keresünk bi csajt vagy bi uni pasit csak orálra mindenki mindenkivel alapon. Pasiknál kisebb méret előny.Tisztaság inelligencia elengedhetetlen. Szép napot mindenkinek! ( magadott email címre várjuk az érdeklődőket ,fotó előny)
Sziasztok! békés megyei pár? Privi!
Sziasztok!
Hosszabb távra keresünk új Hölgytagot kis családunkba, kedvező paraméterekkel. A lelkedről, a hajadról és a testedről gondoskodunk
Magas, dekoratív, intelligens Bp.-i pár vagyunk. Írj ránk kérlek csak nyerhetsz

Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Szia!Szimpatikus partnert keressünk közös szexélményekre.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Adatlapunkon reírtak alapján ismerkednénk .....
Privát üzeneteket várunk.
Hájrá ki felel meg a leírtaknak,kivel lehetünk??
Privát üzeneteket várunk.
Hájrá ki felel meg a leírtaknak,kivel lehetünk??
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!()()()
Kíváncsi heteró srácként Solymáron és környékén kipróbálnám milyen szopni! Diszkréció és higiénia adott és elvárt! (Előny lenne ha mindez egy hölgy jelenlétèben történne)
Debrecenből van itt valaki?