Jelenleg párom nélkül keresek,férfiként ma estére vagy holnap estére kalandot Pest megyében! Autoval rendelkezem,nagyon igényes ápolt vagyok ezt én is elvárom.
biszex vagyok, de lehetek csak hetero is!

Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Üdv Hölgyeim!
Olyan pasit kerestek aki mer is találkozni,aki nem kamu,aki nem csak szavakban juttat a fellegekbe hanem tényleg orgazmust okoz és érzékiséget ad?!
Írjatok rám,mindent megbeszélünk!
Olyan pasit kerestek aki mer is találkozni,aki nem kamu,aki nem csak szavakban juttat a fellegekbe hanem tényleg orgazmust okoz és érzékiséget ad?!
Írjatok rám,mindent megbeszélünk!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!!!!!…!!
Viszonzás nélkül nyalnék puncit, kor nem számít, hármasban is benne vagyok

Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok,
hétvégi találkához keresek 40-es, megbízható házaspárt. Helyem van Pécsett.
Köszönöm
hétvégi találkához keresek 40-es, megbízható házaspárt. Helyem van Pécsett.
Köszönöm
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!!!!!……..
Ma este pár, ki benne lenne? Minden megoldás érdekel

Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekkel, párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekkel, párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok

Sziasztok!
Párt keresek 3 asra hely ok,de utazok is.
privire
Párt keresek 3 asra hely ok,de utazok is.
privire
Sziasztok! Ma délután este párral ismerkednék,Demjén termál fürdőben.Fürdőzés,szaunázás,szex a parkolóban,öltözőben...magas sportos nagy mérető pasi vagyok. Vagy csak nézd ahogy szopatom dugom a barátnőd,feleséged.
Sziasztok holnap estére keresünk lányt vagy fiút 3-as szex re ff heteró alapon, nöi bi.
A 11kerben a sasadi úton vettünk ki apartmant.
A 11kerben a sasadi úton vettünk ki apartmant.
Sziasztok,
40-es házaspárt keresek hármas szexre a hétvégén. Helyem Pécsett van. Privát üzenetben tudunk értekezni!
Köszönöm
40-es házaspárt keresek hármas szexre a hétvégén. Helyem Pécsett van. Privát üzenetben tudunk értekezni!
Köszönöm
Sziasztok, párommal keresünk Budapest és környékén, 30-50 év közötti sportos magára sokat adó hölgyet-párt, elsősorban a lányok örömére, aztán majd meglátjuk. Egy kis inteligencia, és a nem dohányzás előny.
Mi 43-45 éves kifejezetten sportos 170-174 cm/ 62-72 kg pár vagyunk.
Búvóhely van.
Videót rólunk TOMIIMOT néven találtok az amatőr videók között.
Mi 43-45 éves kifejezetten sportos 170-174 cm/ 62-72 kg pár vagyunk.
Búvóhely van.
Videót rólunk TOMIIMOT néven találtok az amatőr videók között.