Sziasztok!
Ma estére, vagy holnapi napra keresünk egy normális,potens pasit formásan telt hölgy kényeztetésére. Viber elérhetőség kell!
Ma estére, vagy holnapi napra keresünk egy normális,potens pasit formásan telt hölgy kényeztetésére. Viber elérhetőség kell!
Sziasztok
Szombat estére keresünk fiút max 27 éves kor ig
Egyedülálló Budapest vagy környékén.
Szombat estére keresünk fiút max 27 éves kor ig
Egyedülálló Budapest vagy környékén.
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék, akik szeretik a fiatalabb pasikat! Extra hosszú, és vastag intimmel rendelkezem, amit tudok is használni! Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!!.,.-
Sziasztok ffi nagy méretel aki tud maszirozni a hőlgy örömére és van kep is röla nagyob méret nem átlagos .
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok!Magas sportos nagy méretű pasi párt keres,Ma délutáni és esti közös termál fürdőzéshez,szaunázáshoz,Demjén termál tó fürdőben
Sziasztok! Ezen a hétvégén ràrő kedves párt keresek, akikhez lehetne csatlakozni, akàr tartósabb barátság ès szex céljàból!
Sziasztok
Ma estére keresünk fiút max 27 éves korig nagy intim mérettel.
Budapesten
Ma estére keresünk fiút max 27 éves korig nagy intim mérettel.
Budapesten
Sziasztok
Ma estére keresünk fiút max 27 éves kor ig
Budapesten
Ma estére keresünk fiút max 27 éves kor ig
Budapesten
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Szóló pasiként keresem azt a hölgyet/párt akivel egymás társaságát élvezzük. Rólam pár szóban: Ápolt, normál megjelenésű, nincsen káros szokásaim, tapasztalt pasi, átlagnál nagyobb intim és vastagság.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! !//Csak a közelből keresek !!!!!!!
Sziasztok maször van itt nagy méretel vagy nő is lehet.
Sziasztok!Magas sportos nagy méretű pasi párt,nőt keres,Szombaton délutáni és esti közös termál fürdőzéshez,szaunázáshoz,Demjén termál tó fürdőben.
Sziasztok
Szombat estére keresünk lányt vagy párt nöi bi párcserés négyes szexre.
Budapest és környéke.
Szombat estére keresünk lányt vagy párt nöi bi párcserés négyes szexre.
Budapest és környéke.
Sziasztok !!! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/// Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!! //Csak a közelből keresek !!!!!
Sziasztok! 35 éves fiatal srác vagyok, átlagos testalkattal, Győr-Moson-Sopron megyében élek azonbelül Sopronban lakom egyedül. Keresem párok, lányok, társaságát magányos hétköznapjaim, és hétvégéim megszinesítésére. Bármi érdekel, utazni tudok, fogadni tudok... képeket viberen és csevegő oldalakon tudok küldeni. Valós ember vagyok aki mer is és tud is találkozni, nem a kamuzós emberek közül való vagyok, testalkat, kor nem számít. Privátban minden egyéb kérdésre válaszolok. Nem baj ha van mit fogni rajtad, sőt előnyt jelent!!
Adatlapunk alapján ismerkedünk.
Olvassatok légyszi,ha magatokra ismertek várjuk a privát üzeneteket kitöltött profilotokról . Pussz
Olvassatok légyszi,ha magatokra ismertek várjuk a privát üzeneteket kitöltött profilotokról . Pussz
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.