Sziasztok ! Párokat keresek vagy hölgyet minden jóra!!! Ha kicsit perverz vagy az előny …. / imádom a fuck licking - dugás közbeni nyalást , teleélvezett puncit kinyalni vagy popólyukat !! Pisi szex adni kapni ok !!!! / ilyen párok vagy hölgy keressen ha lehet!! ! Közelből persze !!!!!!!
Szegeden ma este hellyel rendelkező bi pár vagy férfi?
Párt keresnénk , hosszútávban gondolkodunk! Privi!
Sziasztok!
Ma késő délután, este keresünk hellyel rendelkező párt, férfit a közelünkből. Privát üzenetet várunk!
Ma késő délután, este keresünk hellyel rendelkező párt, férfit a közelünkből. Privát üzenetet várunk!
Sexpartnereim keresném most!Bp.!Helyem van!
Szép napot ma esti huncutkodásra keresnék bevállalós hölgyet illetve párt esetleg több párt mivel megfelelő hellyel rendelkezem egy ilyen bulira csak bátran írj egyszer kell elkezdeni Gyöngyös Jászberény Hatvan körzete
Sziasztok mi egy pár lennénk és hölgyet keresünk. Hellyel rendelkezünk.

Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok!
Ma este esetleg hölgy vagy pár aki sportos 39 éves pasit keres írjon.
Van tapasztalatom 3-asban
Ma este esetleg hölgy vagy pár aki sportos 39 éves pasit keres írjon.
Van tapasztalatom 3-asban
Fiatal kedves feminin fiú vagyok. Nagy mellbimbóudvaros lányt vagy párt keresek. 40-60 korosztály éredekel leginkább
Sziasztok maször ma este a hőlgy részére vagy pár?
Sziasztok! Nőt és párt keresek minden jóra. Helyem van utazni tudok merek találkozni. Helyes, ápolt, nagyméretű (20/5), független, diszkrét pasi vagyok, privi ha érdekel

Punciba élvezést diszkréten vállalok. Hosszú távon is! Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok. 41 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén.
Sziasztok!
Ma estére keresünk párt vagy lányt többes örömökhöz Budapesten!
Írjatok!
Ma estére keresünk párt vagy lányt többes örömökhöz Budapesten!
Írjatok!
Üdvözlök Mindenkit! Hedonista party-ba keresünk Szóló Hölgyeket/Párokat Hatvanban Okt.22.-e Szombatra!
Jelentkezés az adatlapon leírtak szerint!
Kószönöm!
Jelentkezés az adatlapon leírtak szerint!
Kószönöm!
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok ma este a Hotel Lunában leszünk a 11 kerben ha valaki csatlakozna 2 fiu 1 lány felállásunkhoz. Párok,lányok,fiuk!
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!