26 éves bp i fiu csatlakozna párhoz, vagy csak masztiznék rá
Szombatra párt keresünk orális élvezetekre. Bi is ok .Klubb is szóba jöhet.
Sziasztok!Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet
Sziasztok!
40-es házaspárt keresek hármas együttlétre. Helyet tudok biztosítani illetve az utazás is megoldott.
40-es házaspárt keresek hármas együttlétre. Helyet tudok biztosítani illetve az utazás is megoldott.
Klub látogatás is lehet parcsere nélkül.
Part keresünk szombatra nem parcseres szexre legfeljebb orálisan kölcsönösen.
Állandó páromat keresném egy bi pár személyében
Nekem elég az orális részvétel is,,,
Nekem elég az orális részvétel is,,,
Sexpartnerem keresném most reggel!Bp.,hely ok!
Sziasztok !
Ma estére 35-60 közötti párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon és környékén kellemes diszkrét együttléthez. Válaszokat privát várom.
Ma estére 35-60 közötti párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon és környékén kellemes diszkrét együttléthez. Válaszokat privát várom.
Budapesti fiatal párként keresünk férfit vagy nőt (esetleg párt) heteró alapon.
Korhatár: 22-35 évesig.
Ha jelentkezel, kérlek írj emailt, ami megtalalható az adatlapunkon !
Korhatár: 22-35 évesig.
Ha jelentkezel, kérlek írj emailt, ami megtalalható az adatlapunkon !
Sziasztok. Intelligens, aranyos, fiatal fiú vagyok Budapestről aki csatlakozna idősebb párokhoz nudizni, barátkozni és szexelni szeretem az érett női testet a nagy bimbókat és striákat
Nyíregyházán bevállalós kedves párokat keresek.Aranyos vékony fiúka vagyok.
párt illetve hölgyet keresünk baranya megyében
Kecskeméten ma?
Sziasztok!
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok!Biszex lány tagú pár ismeretségét keressük!
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre ma este. Helyem van.
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre ma este. Helyem van.
Sziasztok!Olyan kizárólag hetero urat,srácot keresek,aki szívesen nézne velem volt barátnőm szexvideóját,lSzívesen nézném én is ha van exedről hasonló.Akkor írj ha valóban akarsz is és tudsz is jönni.Levelezgetés NEM érdekel.Helyem van Pestmegyében.Elérhetőséget írj!Köszönöm!Igényes ápiolt sportos srác vagyok.
Sziasztok! Pàrokhoz csatlakoznék, esetleg egy pasit keresnék, akivel közösen hokizhatnànk! Helyem van, utazni is tudok!
Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal