Tapasztalatlan, ámbár az erotika bugyraiba bevezetést kívánó fiatal fiú hétvégén Budapesten találkozna.
Avass be
Puszi
Avass be
Puszi
Sziasztok Peti vagyok ápolt diszkrét pasi csütörtökre bi párt keresek hely okk Bp
Sok mindent megéltem, kipróbáltam már, mindenféle felállásban ( heteró vagyok, ez fontos ! [ ] ) különféle játékszereket magamon és máson.. .deeee... egy idő után besokall az ember... Persze, lehet erre mondani, legyinteni, hogy pasi... , a farka után megy... Nos, ez nem egészen így van..
Mint írtam, sok mindenben volt részem... játszadozásban, játékokban, tudok nagyon romantikus és tudok igazán domináns alfa hím is lenni.. Számomra nem nagyon léteznek tabuk... na jó, persze azért vannak, nem lépek át egy határt sem nálatok, sem magamnál...
Vevő vagyok az örült, bolondos dolgokra, magam is szoktam ilyet kitalálni és teljesítem is a párom kívánságát.. [ ] mert anélkül hamar meghal az egész, ha önző valaki.. [:-(]
Hogy mit is keresek...? Hmmm... ... Élni és élni hagyni a mottóm, nem szeretek rátelepedni a másokra... De azért ha találkozunk, akkor az olyan legyen, hogy csak az számít.. Meglepetések így vagy úgy: egy illat, egy erotikus vacsora (!) előjátéknak, különféle fehérneműk a játszadozáshoz a határon innen és a határon túl [ ] Próbálgatni dolgokat, ledönteni tabu témákat... egy olyan valakikkel, akik szintén szeretnek az erotika világában kalandozni... kipróbálni dolgokat, amikről már olvastak, elmesélhetitek titkos vágyaitokat egy olyan valakinek, aki szinte biztos, hogy valóra váltja azt...
Szóval az én gondolatvilágom valahol itt tart most... Ehhez keresem játszótársaim, partnereim..
Mint írtam, sok mindenben volt részem... játszadozásban, játékokban, tudok nagyon romantikus és tudok igazán domináns alfa hím is lenni.. Számomra nem nagyon léteznek tabuk... na jó, persze azért vannak, nem lépek át egy határt sem nálatok, sem magamnál...
Vevő vagyok az örült, bolondos dolgokra, magam is szoktam ilyet kitalálni és teljesítem is a párom kívánságát.. [ ] mert anélkül hamar meghal az egész, ha önző valaki.. [:-(]
Hogy mit is keresek...? Hmmm... ... Élni és élni hagyni a mottóm, nem szeretek rátelepedni a másokra... De azért ha találkozunk, akkor az olyan legyen, hogy csak az számít.. Meglepetések így vagy úgy: egy illat, egy erotikus vacsora (!) előjátéknak, különféle fehérneműk a játszadozáshoz a határon innen és a határon túl [ ] Próbálgatni dolgokat, ledönteni tabu témákat... egy olyan valakikkel, akik szintén szeretnek az erotika világában kalandozni... kipróbálni dolgokat, amikről már olvastak, elmesélhetitek titkos vágyaitokat egy olyan valakinek, aki szinte biztos, hogy valóra váltja azt...
Szóval az én gondolatvilágom valahol itt tart most... Ehhez keresem játszótársaim, partnereim..
26 éves bp i fiu csatlakozna párhoz, vagy csak masztiznék rá
Szombatra párt keresünk orális élvezetekre. Bi is ok .Klubb is szóba jöhet.
Sziasztok!Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet
Sziasztok!
40-es házaspárt keresek hármas együttlétre. Helyet tudok biztosítani illetve az utazás is megoldott.
40-es házaspárt keresek hármas együttlétre. Helyet tudok biztosítani illetve az utazás is megoldott.
Klub látogatás is lehet parcsere nélkül.
Part keresünk szombatra nem parcseres szexre legfeljebb orálisan kölcsönösen.
Állandó páromat keresném egy bi pár személyében
Nekem elég az orális részvétel is,,,
Nekem elég az orális részvétel is,,,
Sexpartnerem keresném most reggel!Bp.,hely ok!
Sziasztok !
Ma estére 35-60 közötti párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon és környékén kellemes diszkrét együttléthez. Válaszokat privát várom.
Ma estére 35-60 közötti párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon és környékén kellemes diszkrét együttléthez. Válaszokat privát várom.
Budapesti fiatal párként keresünk férfit vagy nőt (esetleg párt) heteró alapon.
Korhatár: 22-35 évesig.
Ha jelentkezel, kérlek írj emailt, ami megtalalható az adatlapunkon !
Korhatár: 22-35 évesig.
Ha jelentkezel, kérlek írj emailt, ami megtalalható az adatlapunkon !
Sziasztok. Intelligens, aranyos, fiatal fiú vagyok Budapestről aki csatlakozna idősebb párokhoz nudizni, barátkozni és szexelni szeretem az érett női testet a nagy bimbókat és striákat
Nyíregyházán bevállalós kedves párokat keresek.Aranyos vékony fiúka vagyok.
párt illetve hölgyet keresünk baranya megyében
Kecskeméten ma?
Sziasztok!
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok!Biszex lány tagú pár ismeretségét keressük!
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre ma este. Helyem van.
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre ma este. Helyem van.