Sexpartbnert...partnereket keresnèk most!Bp.!
Kecskemét és környékén keresek hölgyet, akár párt.
Sziasztok! A Jövőhét végén Valentin-nap lesz amit már jópár éve egyedül töltök! Most ezen szeretnék változtatni. Keresek egy olyan lányt, hölgyet, asszonyt aki szintèn egyedül töltené a szombat estét és szívesen kimozdulna picit! A sárvári fürdőben éjszakai fürdőzés lesz, ide szeretnék meginvitálni valakit! Hozlak-viszlek és persze a költségeket mint egy valós kapcsolatban én rendezem! Akár egy vacsorára is beülhetünk előtte-utána, de semmi sem kötelező, ha csak egy jót beszélgetünk miközben áztatjuk magunkat, már megérte. Privát üzenetben várom a megkeresést kizárólag hölgyektől! További szép napot
Párokhoz csatlakoznék, mindkét fél örömére, akik szeretik, ha sokáig vannak kényeztetve, akik élvezik, ha egy farok nem azonnal spriccel el.
Barátommal városba kocsikázunk benne lennénk valami jó csajos buliba akár lakást is bérlunk. Kis iszogatas kis szex vagy bármi ami jól esik wink mind a ketten jóképűek vagyunk és
Sziasztok van itt pár aki szereti a nagy csiklót?
Sziasztok! Hétvégén csatlakoznék pàrokhoz, utazni és fogadni tudok, esetleg egy pasit is keresek akivel közösen hokizhatnànk!
Szerény, ápolt hölgyet keresek titkos kapcsolathoz akinek vannak elképzelései fantáziálásai vágyai a szex területén, új dolgokat szeretne kipróbálni. Vagy nem működik a szexuális élete, elhanyagolja a párja. Nem kapja meg a megfelelő odafigyelést, gyengédséget. A család vagy az egzisztencia miatt azonban nem tud, illetve nem akar ezen változtatni, viszont szeretne néhány kellemes órát eltölteni. Esetleg független és nem akar elköteleződni.
Csinos igényes Párral , házibarát szerepben ismerkednèk
196cm magas igényes férfi vagyok.
196cm magas igényes férfi vagyok.
Sziasztok,
40-es házaspárral találkoznék a hétvégén. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
40-es házaspárral találkoznék a hétvégén. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
Sziasztok olyan hölgyet keresnék akivel később párokhoz csatlakoznánk együtt írjatok és adok tel számot
Sziasztok pár aki talalkozna is fogadni tudunk késö este vagy nő
Kecskeméten kíváncsi hölgy ès párja ismerkedne fiatal hölgyel
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát és combfixet. Kortól függetlenül is szívesen ismerkedem.39 éves pasi vagyok .
Sziasztok,
Párokat keresek napközbeni rendszeres találkozókra. Én 42 uni/bi vagyok. Értelmes, nem átverős párokat...!
Gábor
Párokat keresek napközbeni rendszeres találkozókra. Én 42 uni/bi vagyok. Értelmes, nem átverős párokat...!
Gábor
Sziasztok. Olyan lányt keresek akivel közösen játszanánk a férjemmel felcsatolhatóssal.
Ceglédi kultúrált jó kiállású 50-es nyitott pár párt keres a közelünkből. Egymás előtti és párcserés szexre, hetero alapon. És persze mehetne az 1+2 és a 2+1 is, ami éppen eszünkbe jut. Az első randin csak egy kávé, de ha úgy döntünk akár a szex is működhetne. A hölgy szép arcú gyönyörű D-s kemény keblű, a férfi sportos kiállású. Helyünk van, de elérhető távolságba utazni is tudunk. Az adatlapunkon találtok elérhetőséget, képre képpel válaszolunk. Közös szimpátia, de főleg a lányok döntései alapján randizunk. Az első telefon beszélgetés a lányok között történik. Legyetek ti is kultúráltak, és kellemes alakúak, kortól függetlenül!
Sziasztok!
Kanosan.. várnám most szexpartnerem!Bp.!
Kanosan.. várnám most szexpartnerem!Bp.!
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Csinos pár Nyíregyházán akik HÁZIBARÁTOT keresnek?