Az ideális nő egyik melle kicsi, a másik nagy.
Én mind kettőt szeretem
Egyértelműen a nagy .
Teljesen mindegy,ha szépek,de én a kisebbeket szeretem!
Ez is az is, dem baj ha nagy...
a kicsi sem rossz, ha szép, formás. a nagy is csak akkor jó, ha nem lóg
én is kis cici párti vagyok, de egy szép nagy mellet sem utasítok vissza! Lényeg, hogy formás legyen.
Sziasztok.Az én véleményem az,hogy mindegy mekkora,kicsi,nagy,lógós,vagy kemény,csak élvezzük együtt a cicizést is,de ha netán hidegen hagyja,az sem baj,mert végül is nem szerethet mindenki mindent!Én,személyesen azt nem szeretem,amikor mell,a mellben van,vagyis,csak az udvara domborodik,és abból a bimbó,de nem vagyunk egyformák,és ezért tisztelni kell minden NŐT!!!! Köszönöm,hogy elolvastad.
Ruhában a nagy az biztos dögösebb és dekoratívabb, ennek ellenére én a kicsire szavazok de a leglényegesebb hogy feszes legyen. A nagy lógó nekem nem jön be, a csúcsos kicsi vagy közepes a favoritom.
Köszönöm.....szeretem is őket nagyon))
(Ez egy válasz Cartmen üzenetére (2011. 11. 20. vasárnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem is a kicsi jobban be jön
Igen. Ezek kifejezetten édes kis cicik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 17. csütörtök 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805846)
2011. 11. 17. csütörtök 09:44
NNekem is a kis cicik jönnek be...a páromé is kicsi, de imádom. Nézd meg! Tetszik?
Legyen - ez a minimum. Minden többi ezután következik. Formás legyen, s ha nagyobb, az se baj. S ha nagyobb, akkor a gravitáció viszi lefelé, de ez se baj. Ne legyen "megcsinálva" - nálam ez vízválasztó. Szilikonnal nem szeretném becsapatni magam. Azt hiszem, nem is lehet.
Én nézni a nagyot, fogdosni a kicsit szeretem. Így azután sose vagyok megelégedve.
csak a kicsi
Szerintem mindegy!,Ne legyen lapos, lógós,és aki mögötte van,legyen kisugárzása!
a kisseb ami szabályosan merev lesz ha beizgul
NNekem is a kis cicik jönnek be...a páromé is kicsi, de imádom. Nézd meg! Tetszik?
(Ez egy válasz Cartmen üzenetére (2011. 10. 20. csütörtök 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 20. csütörtök 16:21
Nekem a kis mellek jönnek be igazán. Eddig viszont valahogy úgy alakult, hogy egy kivétellel, szinte mindig nagymellű barátnőim voltak. Az is jó, de valamiért nekem a picik jobban bejönnek.
csodás keblek!!! eredeti formás!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 31. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (821125)
VIP
2011. 10. 31. hétfő 21:57
Még nőként is a nagy melleket kedvelem, de alapvetően ízlések és pofonok, kit hogy áldott meg az ég...a lényeg, hogy természetes legyen!