A tiéd pl nagyon kívánatos
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 31. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (821125)
VIP
2011. 10. 31. hétfő 21:57
Még nőként is a nagy melleket kedvelem, de alapvetően ízlések és pofonok, kit hogy áldott meg az ég...a lényeg, hogy természetes legyen!
Még nőként is a nagy melleket kedvelem, de alapvetően ízlések és pofonok, kit hogy áldott meg az ég...a lényeg, hogy természetes legyen!
Mindenképpen a hatalmas, ám DE eredeti mellekre szavazok
Amikor nem fér bele a tenyeredbe!!!! Na az a jó..........
Nekem a kis mellek jönnek be igazán. Eddig viszont valahogy úgy alakult, hogy egy kivétellel, szinte mindig nagymellű barátnőim voltak. Az is jó, de valamiért nekem a picik jobban bejönnek.
Jajjjj,bocsi,h még esetleg zavarlak benneteket!! 22éves korára,nagyon fájt a háta és dereka,mert igen csak nagy sulyt kellett ellen tartania!!!
Sziasztok!!! Háttt ez nagyon fogós kérdés h melyik mell az ami??? Olyan utálatos a szemem,(de szerintem sok férfi társamé is)h mindig megnézem ha találkozok egy szép nagy mellű nővel,és a fantáziám azonnal beindul,h milyen volna igy-ugy vele,deeeeee képzeljétek,volt egy 22éves kis titkos barátnőm sok évvel ez előtt,akit a természet 140F es mellekkel áldott meg, és egy évig volt a barátnőm,és ha ez eszembe jut,akkor viszont azonnal a kis mell re voksolok!!! Nagyon jó volt eleinte,de valahogy nem szeretném ha a páromnak is ekkora volna!!!
Inkább látogass meg egy pszichiátert!
Mivel mell centrikus vagyok, inkább a nagyobb keblekre teszem a voksomat, szép ágaskodó bimbókkal, de ha kisebb, az sem baj, mindegyiket őrömmel kényeztetem.
A nagy mell, nagy érzékeny bimbókkal, szerintem a jó !
Ízlések és.....!Én személyszerint /nőként/ a nagyobb, érzékeny
ciciket kedvelem! A kicsi mellet nem találom izgatónak , sem fotón, sem élőben. Szerencsére párommal azonos az ízlésünk
![finom](images/smilies/finom.gif)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Méretben a középső helyen elhelyezkedő ciciket szeretem, csak meg kell cirólgatni és már kemény is, olyan mint a kukim
. A feszes cicik a legjobbak, a popsi után a kedvenc testrész amit szeretek
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)
Mindegy milyen csak kemény feszes legyen
szeretem a kis hegyes ciciket is, de azért a nagyobbakat sem vetem meg, csak ne lógjon a köldökig
Ennél tökéletesebben nem is lehetne megfogalmazni az ízlésemet
(Ez egy válasz xRyderx üzenetére (2009. 12. 31. csütörtök 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 31. csütörtök 00:06
Nagy mell,persze nem óriási ! Kisebb mell lehet valakinek mutatós de azért nagy mell közé be lehet csapni a dákót
![rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
Nagy mell,persze nem óriási ! Kisebb mell lehet valakinek mutatós de azért nagy mell közé be lehet csapni a dákót
![rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
a lenyeg hogy kemeny legyen (ne logjon - csungjon)
hmmm. igen, csatlakozom "lyuk78" hozzászólásához, főleg az utolsó 2 mondata tekintetében. Mindazon által részemről előnyben vannak a kis, aranyos, hetyke mellek, kis bimbóval, és a hozzátartozó pici popsival.
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2009. 09. 03. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 03. csütörtök 13:34
Az a fontos ,hogy kin lógnak azok a csöcsök ! Én nem csak a mértek különbségét szeretem hanem a bimbók fajtáit, méreteit és a mell alakját. Van hogy a lógos is kurva szexis ha olyan a gazdája
Van hogy egy ici-pici hegyes kis cici is minden pasi figyelmét magára vonja. És van amikor a "nagy mell" jön szembe és leblokkol a tömeg és fiu-lány azt nézi ( minap egy üzletházban) ! Ha lehetne az összes mellet szemügyre venném a világon ! Nunussal együtt !
Nem a méret a lényeg hanem aki viseli. A pici cici is tud sexis lenni ha az illető ugy viseli
Ha jönne a Kéktündér én nagy (C kosár), ruganyos, antigravitációs melleket kérnék tőle, nem túl nagy bimbóudvarral, és bimbókkal, amik nem "egymást nézik", hanem hetykén merednek a világba, V alakban, mint a vadlibák.
De mivel eddig nem jött, megelégszem azzal, ami van.
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
De mivel eddig nem jött, megelégszem azzal, ami van.