AZ MINDEGY HOGY KICSI VAGY NAGY !AZ A LÉNYEG HOGY NE SZILIKON LEGYEN HANEM EREDETI!ÉN A KISEBB MELLEKET RÉSZESÍTEM ELŐNYBEN!
használj kis betűket!!!
használj kis betűket!!!
Sziasztok!
Nekem a 90F-es mellek jönnek be. Ilyen a feleségemé. Kicsit megereszkedett a két gyerek után de nekem igy tökéletes!
Nekem a 90F-es mellek jönnek be. Ilyen a feleségemé. Kicsit megereszkedett a két gyerek után de nekem igy tökéletes!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Teljesen mindegy, hogy milyen!
Fő, hogy nagy legyen!!!
Fő, hogy nagy legyen!!!
![wink](images/smilies/wink.gif)
a fo hogy legyen kemeny es ne logjon
Mivel ez a téma teljesen szubjektív, ezért csak annyit mondhatok, hogy nekem a NAGY.
Kedves Zhark! Honnan szedted ezeket a statisztikai adatokat? Szeretném látni az eredeti kimutatást, mert ez nagyon úgy hangzik, mintha te találtad volna ki!
Hülyeség, hogy a kis mellűek szülés után nagyobb eséllyel nyerik vissza az alakjukat... Nekem is 100-as a mellbőségem, sőt, felmenőimnek is kb. ekkora, és mindegyikük nagyon jól tartja magát és szépek még mindig. Az hogy lógnak egy idő után, az egy természetes dolog. Láttam olyan kis mellet, ami nem mell volt, hanem két mellbimbó, ami lássuk be, gyermek után a szoptatást eléggé megnehezíti, vagy ellehetetleníti.
A kis mell is lehet szép, de nem kell messzire mennünk, pl.: a régi festményeken milyen volt az ideális nőalak, dús keblek, széles csípő, formás fenék. Tehát volt mit fogni rajtuk, na!
Manapság már nagyon eltorzult ez a nőkép, ami anorexiához és bulémiához vezet. Inkább lógjon a mellem 3 gyerek után, minthogy éheztessem magam, hánnyak, vagy műtétekre járjak. Dédanyáinknak is jó volt így, nekünk már miért nem?
És igen, a hátfájás nagy gond a nagymellű nőknél, úgyhogy ezen a téren irigylem a kismellűeket. Amúgy nem az a lényeg, hogy kicsi, vagy nagy, hanem az, hogy arányos legyen a teste! Ezt úgy értem, hogy nagy testhez nagy mell, kicsihez kicsi
Akkor már nagy gond nem lehet. De teljesen egyetértek veletek abban, hogy a kisugárzás a döntő, a többi igazából nem számít! De ha valaki csak a mellméret miatt van valakivel, na az nem fog sokáig tartani! Úgyhogy mindegy, hogy nagy vagy kicsi, mi mindegyiket egyformán szeretjük!
üdv
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Hülyeség, hogy a kis mellűek szülés után nagyobb eséllyel nyerik vissza az alakjukat... Nekem is 100-as a mellbőségem, sőt, felmenőimnek is kb. ekkora, és mindegyikük nagyon jól tartja magát és szépek még mindig. Az hogy lógnak egy idő után, az egy természetes dolog. Láttam olyan kis mellet, ami nem mell volt, hanem két mellbimbó, ami lássuk be, gyermek után a szoptatást eléggé megnehezíti, vagy ellehetetleníti.
A kis mell is lehet szép, de nem kell messzire mennünk, pl.: a régi festményeken milyen volt az ideális nőalak, dús keblek, széles csípő, formás fenék. Tehát volt mit fogni rajtuk, na!
És igen, a hátfájás nagy gond a nagymellű nőknél, úgyhogy ezen a téren irigylem a kismellűeket. Amúgy nem az a lényeg, hogy kicsi, vagy nagy, hanem az, hogy arányos legyen a teste! Ezt úgy értem, hogy nagy testhez nagy mell, kicsihez kicsi
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Törölt felhasználó (344143)
2008. 09. 01. hétfő 13:37
Sziasztok!
Nagy mell:
Ruhában 80% nagyon mutatós, 15% se ruhában, se nélküle nem szép, 5% szilikon.
Ha a 80% leveszi a ruhát, annak 70%-a nem szép (lóg,hatalmas parizelen még hatalmasabb szelep), maradék 30% szép,feszes,kemény...!De ennek sajnos 95%-a később löttyedt,lógós lesz, 5% talán nem.
Rendben van, hogy szép látványt nyujthat ruhában mindenki számára, de ha már "mellek, amiket én szeretek" c. dologról beszélünk, akkor az legyen átlagos (sokak szerint kicsi), tenyérbe illő, feszes, kissé kemény, szép bimbókkal.Egy még ki nem nyílt rózsabimbóhoz tudnám hasonlítani.
Kis mellek:
Némelyik kis mellen is nem szép bimbó, szembetűnik a "minden nő probléma" [egyik kisebb, mint a másik(egyik tenyérbe illik, másikat nem tudom megfogni)]
Másik oldal a kis mellűek közt a tökéletes szépségű.
Mindkét típus (kis és nagy) lehet szép, de sajnos a természet nem mindenkivel volt kedves.
Viszont meg kell említsem, hogy egy szép és jó kapcsolathoz, egy boldog élethez semmi köze nincs a mell méreteinek.
Amire én voksolok a kis mellek.
Oka:
Aranyos és dédelgetni való, mondhatni cuki a "kis" drága.
Persze ahány ház annyi szokás, senkit nem szerettem volna sérteni a Hsz-emmel.Eddig nem szólogattam hozzá a témákhoz,de lehet ez megváltozik?
Üdv mindenkinek
Nagy mell:
Ha a 80% leveszi a ruhát, annak 70%-a nem szép (lóg,hatalmas parizelen még hatalmasabb szelep), maradék 30% szép,feszes,kemény...!De ennek sajnos 95%-a később löttyedt,lógós lesz, 5% talán nem.
Rendben van, hogy szép látványt nyujthat ruhában mindenki számára, de ha már "mellek, amiket én szeretek" c. dologról beszélünk, akkor az legyen átlagos (sokak szerint kicsi), tenyérbe illő, feszes, kissé kemény, szép bimbókkal.Egy még ki nem nyílt rózsabimbóhoz tudnám hasonlítani.
Kis mellek:
Némelyik kis mellen is nem szép bimbó, szembetűnik a "minden nő probléma" [egyik kisebb, mint a másik(egyik tenyérbe illik, másikat nem tudom megfogni)]
Mindkét típus (kis és nagy) lehet szép, de sajnos a természet nem mindenkivel volt kedves.
Viszont meg kell említsem, hogy egy szép és jó kapcsolathoz, egy boldog élethez semmi köze nincs a mell méreteinek.
Oka:
Persze ahány ház annyi szokás, senkit nem szerettem volna sérteni a Hsz-emmel.Eddig nem szólogattam hozzá a témákhoz,de lehet ez megváltozik?
Üdv mindenkinek
Én a pici cuki cicire szavazok, de azért nagy mellekkel sem zavarnék el senkit. Ami biztos, nem ez a döntő, hogy valakinek picike, nagy, feszes, vagy lógós a melle. Ha megvan a megfelelő erotikus kisugárzása úgy egybe az egész nőnek, akkor nem a mellei alapján dönt senki.
nem értek veled egyet, a filmekben a tökéletes helyett sok a múanyag. A tökéletes idomok két három szülés után gyönyörűek. Az én nejem gyönyörű, filmbe illő, és három gyerekünk van. A lógás természetes, izgató. A kisugárzás, és a viselkedés fontos, igazad van. Szóval egyetértünk ám!
(Ez egy válasz Malvinka32 üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 22:31
HALI! Szálljatok már le a földre ifjú urak! Aki szült egy-két-három gyermeket, az nem rendelkezik ilyen filmbe illő tökéletes idomokkal! És, azt hiszem a szex közben nem a feszesség , a forma a döntő, sokkal inkább az, hogy milyen valakinek a szexuális magatartása, kisugárzása,stb. Aki nem ért ezzel egyet, párbajra!!!!
Az én páromnak is nagy melle van, de nem érzem úgy ,hogy egy gumi nővel lennék! Teljesen el tudom magam engedni, és rá koncentrálni. Nincsen bajom a kis mellű nőkkel, de azért a nagy mellűeket sem kell lenézni! Nem tehetnek róla, h a természet olyan (isten adta) naggyal áldotta meg őket! Nekik nem olyan nagy öröm, mint nekünk akik szeretik a nagy méretet,
nekik azért "cipelniük kell"!!! Nem tudják lerakni, mint egy teli bőröndöt! A párom is panaszkodik ,h fáj a háta meg fáj itt ott.
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
![wow3](images/smilies/wow3.gif)
Őszintén irígyellek! 17-éves csajszi 102-es mellbőséggel !!! Maga a menyország! Felettesd el minden problémáját, hisz kifogtál egy istennőt!
(Ez egy válasz zolee_only üzenetére (2008. 08. 29. péntek 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 29. péntek 23:20
mióta feláll a farkam mindig megnéztema nagy cickókat, néha fantáziáltam is h jó lenne ilyen akezem ügyébe. mikor megismertema barátnőmet, akkor döbbentem rá, h egy lánynak mekkora átok az ami a pasiknak annyir abejön! Sokat szenved miatta, mind fizikailag,mint lelkileg. Látom rajta h zavarja h csak az miatt nézik meg és h csak azért kellene a paisknak. Bevallom, nem bánom h nagy mellekkel áldotta meg az ég, de azt s ebánnám, ha kisebb lenne. 17éves lánynak nagy a 102es áttmérő!
A legtökéletesebb a tenyérbe illő mell.
Csak hát XL-es méretű a tenyerem...
Abba illik a kicsi és illik nagy is. De nem válogatgatok, mert a legtökéletesebben a páromé illik bele!
Csak hát XL-es méretű a tenyerem...
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
mellszexhez a nagyobb jobb illetve ha nem nevetségesen nagy akkor mutatósabb is sztem
lényeg h azért javítja az összképet de nem a legfontosabb dolog
lényeg h azért javítja az összképet de nem a legfontosabb dolog
Azt senki nem vette figyelembe,hogy a nők nem maguknak tették fel a saját mellüket! Igen,lehet ,hogy a nagy mellen hamarabb meglátszik a szülés! Hamarabb fáj a hátunk! De én is láttam már olyan pici mellet ,ami szinte csak a bőrből áll!
Nekem a kissebb formás feszes mell a tuti. Voltam nagymellűvel is de nagyon kiábránditó élmény volt ahogy a melle hol a vállánál hol pedig a köldökénél hömpölygött nekem ez betett. Azota is kerülöm a nagymellű nőket. Szerencsére könnyen ki lehet szürni az ilyeneket...
![circling](images/smilies/circling.gif)
Esztétikai élmény szempontjából a forma dönt, nem a méret, a nők szemszögéből meg gondolom minél kisebb annál kényelmesebb, persze lehetnek komplexusok, pedig nem igazán számít a méret, max. ha nagyon extrém szélsőség, de bőven akad olyan is akinek a szélsőségek jönnek be.
Nekem mindegy. A popsira gerjedek !
Én imádom mindegyiket. Lehet nagy, kicsi, logos, stb.
Szívemből szóltál pádre!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 13:37
Sziasztok!
Nagy mell:
Kis mellek:
Oka:
Üdv mindenkinek
Nagy mell:
Kis mellek:
Oka:
Üdv mindenkinek
szerintem jó aközepes és kész. ami azért fontos, hogy nőies legyen!
sajnos a tejelválasztással járó folyamatos terhelés megnyújtja a bőrt, és ez nagyobb mell esetén maradandóbb "károsodás"-sal jár
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 15:23
Nem értek egyet!
Oka:Az életem párjának jelen pillanatban is tökéletes alakja van (mellei is).
Kisebb mellű nők abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy nagyobb az esélyük a szülés utáni is az az előtti alakjuk megtartására.
Sorry
Oka:Az életem párjának jelen pillanatban is tökéletes alakja van (mellei is).
Kisebb mellű nők abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy nagyobb az esélyük a szülés utáni is az az előtti alakjuk megtartására.
Sorry