Nem értek egyet!
Oka:Az életem párjának jelen pillanatban is tökéletes alakja van (mellei is).
Kisebb mellű nők abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy nagyobb az esélyük a szülés utáni is az az előtti alakjuk megtartására.
Sorry (Ez egy válasz Malvinka32 üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Oka:Az életem párjának jelen pillanatban is tökéletes alakja van (mellei is).
Kisebb mellű nők abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy nagyobb az esélyük a szülés utáni is az az előtti alakjuk megtartására.
Sorry (Ez egy válasz Malvinka32 üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 22:31
HALI! Szálljatok már le a földre ifjú urak! Aki szült egy-két-három gyermeket, az nem rendelkezik ilyen filmbe illő tökéletes idomokkal! És, azt hiszem a szex közben nem a feszesség , a forma a döntő, sokkal inkább az, hogy milyen valakinek a szexuális magatartása, kisugárzása,stb. Aki nem ért ezzel egyet, párbajra!!!!
HALI! Szálljatok már le a földre ifjú urak! Aki szült egy-két-három gyermeket, az nem rendelkezik ilyen filmbe illő tökéletes idomokkal! És, azt hiszem a szex közben nem a feszesség , a forma a döntő, sokkal inkább az, hogy milyen valakinek a szexuális magatartása, kisugárzása,stb. Aki nem ért ezzel egyet, párbajra!!!!
Én a kis formás, feszes, nem lógos melleket szeretem, olyat amilyen a feleségemé. Szerintem sokkal izgalgalmasabb, mint a nagy mellek. Persze egy vékony alkathoz.
Sziasztok!
Nagy mell:
Ruhában 80% nagyon mutatós, 15% se ruhában, se nélküle nem szép, 5% szilikon.
Ha a 80% leveszi a ruhát, annak 70%-a nem szép (lóg,hatalmas parizelen még hatalmasabb szelep), maradék 30% szép,feszes,kemény...!De ennek sajnos 95%-a később löttyedt,lógós lesz, 5% talán nem.
Rendben van, hogy szép látványt nyujthat ruhában mindenki számára, de ha már "mellek, amiket én szeretek" c. dologról beszélünk, akkor az legyen átlagos (sokak szerint kicsi), tenyérbe illő, feszes, kissé kemény, szép bimbókkal.Egy még ki nem nyílt rózsabimbóhoz tudnám hasonlítani.
Kis mellek:
Némelyik kis mellen is nem szép bimbó, szembetűnik a "minden nő probléma" [egyik kisebb, mint a másik(egyik tenyérbe illik, másikat nem tudom megfogni)]
Másik oldal a kis mellűek közt a tökéletes szépségű.
Mindkét típus (kis és nagy) lehet szép, de sajnos a természet nem mindenkivel volt kedves.
Viszont meg kell említsem, hogy egy szép és jó kapcsolathoz, egy boldog élethez semmi köze nincs a mell méreteinek.
Amire én voksolok a kis mellek.
Oka:
Aranyos és dédelgetni való, mondhatni cuki a "kis" drága.
Persze ahány ház annyi szokás, senkit nem szerettem volna sérteni a Hsz-emmel.Eddig nem szólogattam hozzá a témákhoz,de lehet ez megváltozik?
Üdv mindenkinek
Nagy mell:
Ruhában 80% nagyon mutatós, 15% se ruhában, se nélküle nem szép, 5% szilikon.
Ha a 80% leveszi a ruhát, annak 70%-a nem szép (lóg,hatalmas parizelen még hatalmasabb szelep), maradék 30% szép,feszes,kemény...!De ennek sajnos 95%-a később löttyedt,lógós lesz, 5% talán nem.
Rendben van, hogy szép látványt nyujthat ruhában mindenki számára, de ha már "mellek, amiket én szeretek" c. dologról beszélünk, akkor az legyen átlagos (sokak szerint kicsi), tenyérbe illő, feszes, kissé kemény, szép bimbókkal.Egy még ki nem nyílt rózsabimbóhoz tudnám hasonlítani.
Kis mellek:
Némelyik kis mellen is nem szép bimbó, szembetűnik a "minden nő probléma" [egyik kisebb, mint a másik(egyik tenyérbe illik, másikat nem tudom megfogni)]
Másik oldal a kis mellűek közt a tökéletes szépségű.
Mindkét típus (kis és nagy) lehet szép, de sajnos a természet nem mindenkivel volt kedves.
Viszont meg kell említsem, hogy egy szép és jó kapcsolathoz, egy boldog élethez semmi köze nincs a mell méreteinek.
Amire én voksolok a kis mellek.
Oka:
Aranyos és dédelgetni való, mondhatni cuki a "kis" drága.
Persze ahány ház annyi szokás, senkit nem szerettem volna sérteni a Hsz-emmel.Eddig nem szólogattam hozzá a témákhoz,de lehet ez megváltozik?
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Üdv mindenkinek
Legyen szép kerek jól megfogható.Én szeretem a páromét.Ő vékony alakú de a mellei akkorák mint két nagyobb alma,szépen elfér a kezembe
)a nagy mell is lehet csúnya de a kis mell is sokszor nagyon szép és izgató.Főleg szex végén ráélvezni szétkenni,ahogy felénk szokták!!
![smile](images/smilies/smile.gif)
mióta feláll a farkam mindig megnéztema nagy cickókat, néha fantáziáltam is h jó lenne ilyen akezem ügyébe. mikor megismertema barátnőmet, akkor döbbentem rá, h egy lánynak mekkora átok az ami a pasiknak annyir abejön! Sokat szenved miatta, mind fizikailag,mint lelkileg. Látom rajta h zavarja h csak az miatt nézik meg és h csak azért kellene a paisknak. Bevallom, nem bánom h nagy mellekkel áldotta meg az ég, de azt s ebánnám, ha kisebb lenne. 17éves lánynak nagy a 102es áttmérő!
legyen szép nagy az a jó
Legyen kicsi de feszes!
Nekem a szép, feszes nagy mell jön be, barátnőmé 110-es, na az maga a tökéletesség számomra
![wink](images/smilies/wink.gif)
Nekem a szép gömbölyded a kicsinél kicsit nagyobbak és semmiképpen nem lógos ciccik jönnek be!amire lehet azt is mondanio hogy cici és hogy mell! na pont ilyen a barátnőm!láthatjátok is!
sztem a legjobb az amelyik a kicsinél egy kicsit nagyobb de még nem nagy
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Mindegy milyen csak szép kerek legyen és formás. A kézbe pont illő
A kis mellek valahogy izgatóbbnak tünnek nekem. Persze ez attól függ: milyen alkat társul hozzá. Mert igazából a vékony lányok tetszenek, ezért lehet, hogy csak tudat alatti "beleegyezés" a kicsi preferálása. Vagy mit tudom én!? A lényeg: vékony lányok, kis mellel 10/10!!
Szia. nem fogod látni sexy kedvenceit. Csak az övék. Imádja őket
(Ez egy válasz pedersoli üzenetére (2008. 08. 13. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 13. szerda 17:59
Jó lenne látni! Lehet, hogy én se panaszkodnék. Egyébként nézem a hozzászólásaidat, nagyon reálisan látod a dolgokat. Így kell ezt. Élvezni kell a sexet, ami mindkét félnek egyformán jó és örömet okoz, miért kéne kihagyni, vagy szégyellni? Persze az állati dolgokat kerülni kell, szerintem.
Jó lenne látni! Lehet, hogy én se panaszkodnék. Egyébként nézem a hozzászólásaidat, nagyon reálisan látod a dolgokat. Így kell ezt. Élvezni kell a sexet, ami mindkét félnek egyformán jó és örömet okoz, miért kéne kihagyni, vagy szégyellni? Persze az állati dolgokat kerülni kell, szerintem.
(Ez egy válasz Nita üzenetére (2008. 08. 13. szerda 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem mindeképpen a nagy cicik jönnek be.Minnél nagyobb annál jobb.De azért túlzásokba nem kell esni.Nálam Nita cicijei a nyerők!!!!
![worship](images/smilies/worship.gif)
![worship](images/smilies/worship.gif)
Nekem nagy melleim vannak. Még nem volt rájuk panasz
Amíg szépen áll ,és van tartása addig szép!!! Utána???? Inkább a kicsi mell
Te meg csak kritizálni tudsz.
Ha nem tedszik amit írtam, akkor nemkell elolvasni.
Én legalább írok valamit, de te egy sortse ami a témához jönne!
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 07. 29. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha nem tedszik amit írtam, akkor nemkell elolvasni.
Én legalább írok valamit, de te egy sortse ami a témához jönne!
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 07. 29. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 10:17
Neked van véleményed?
Elmondod mindkét végletet majd egy aranyközéputas maszlag következik, és valahogy nem érzem a véleményedet csak beírsz valamit. :S
Ráadásul olyan iskolás stílusban, meg mindig filmekkel példálozol. Kénytelen vagyok azt hinni, hogy nem láttál még nőt csak filmen, és netán 18 alatt vagy.
Elmondod mindkét végletet majd egy aranyközéputas maszlag következik, és valahogy nem érzem a véleményedet csak beírsz valamit. :S
Ráadásul olyan iskolás stílusban, meg mindig filmekkel példálozol. Kénytelen vagyok azt hinni, hogy nem láttál még nőt csak filmen, és netán 18 alatt vagy.
Nem akarom chatelésünkkel offolni a szobát, de aki regelve van betud jönni a chatre
Fenn a sárga csikon a chat arra klikk (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 02. szombat 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Fenn a sárga csikon a chat arra klikk (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 02. szombat 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (48523)
2008. 08. 02. szombat 10:29
sajnos nem enged be a chetre