Én jobban szeretem a nagy mellű nőket, de azért a kicsi se rossz
Sziasztok!! Én a nagy mellű nőket szeretem. Gusztusos bimbóval!!!Isteni kényeztetni őket,szívni és nyalni,hogy jól megduzzadjanak!!!
Miért ez az elgondolkodás???
A válasz természetesen az, hoyg kinek ez kinek az, vagy szerinted nem? Nameg persze mindkettő jó, csak legyen:) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 13. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
A válasz természetesen az, hoyg kinek ez kinek az, vagy szerinted nem? Nameg persze mindkettő jó, csak legyen:) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 13. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2007. 02. 13. kedd 12:05
miért? mondom, hogy nem szívatásból írom! ez már ki volt tárgyalva! de többet ne OFF-oljunk!
Még is csak degeci vagy?
tudod azt már korábban elkezdték fejtegetni, hogy a 18 mit jelent nála.
- a kora nem, mert 3 gyerek érdekes lenne, hacsak nem 3-as ikrek
- születési éve sem, mert már nem látná a billentyűket (bár a helytelen írása utalhat erre)
- ha mégsem nő, akkor a farok mérete
- ha nő, és ez a valószínübb, és tényleg nem szívózásból mondom, de a 18 valószínűleg az IQ-ja
- a kora nem, mert 3 gyerek érdekes lenne, hacsak nem 3-as ikrek
- születési éve sem, mert már nem látná a billentyűket (bár a helytelen írása utalhat erre)
- ha mégsem nő, akkor a farok mérete
- ha nő, és ez a valószínübb, és tényleg nem szívózásból mondom, de a 18 valószínűleg az IQ-ja
Azt látom, de valoba???
a 1553-ban írja!
Hát nem látom vazeg.
jó hogy csaj! nem látod? 3 gyereket is szült!
amúgy érdekes kérdést hoztál fel! látod nem csak én gyanakszom!
amúgy érdekes kérdést hoztál fel! látod nem csak én gyanakszom!
Mari már ne haragudj de csaj vagy egyáltalán?
nye-nye-nye-nye-nye-nye! hiszem ha látom! a fenekedet sem akartad megmutatni! szerintem nem igaz amit mondasz! takard ki a fejed és nyomjad fel a képet!
(Ez egy válasz mari18 üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 15:15
Sziasztok nekem közepes a melleim de én 3 gyereket szültem és egyáltalán nem lognak nagyon szépek de nem mutatom meg senkinek se privibe se élöbe üdv mindenkinek
Sziasztok nekem közepes a melleim de én 3 gyereket szültem és egyáltalán nem lognak nagyon szépek de nem mutatom meg senkinek se privibe se élöbe üdv mindenkinek
A közepes a legjobb
Ha szerelmes vagy minden szép... de ne teljen el úgy ez a földi élet,h ne fogjon az embernek fia formás,édes kis cickókat és hatalmas tőgyeket! Ki kell próbálni minde(n)t! ...(s)már ha van rá lehetőség!
mindegy hogy nagy, vagy kissebb, a lényeg hogy formás legyen.
a többi nem fontos.
a többi nem fontos.
Mindenképpen a kisebbet szeretem,de ha egykicsit nagyobb azse baj,csak ne logjon,mert az nem tetszik!!Fiatalabb korba torekedjen arra,h minel feszesebb legyen,mert idovel ugyis megfog ereszkedni!!
A méret az lényegtelen ha jol érzed magad.