én jobban szeretem a kisebbet, csak legyen kerek es feszes, az a lenyeg szamomra
szerintem minden nönek azt kell szeretni amit a joisten teremtet valakinek kicsit adod valakinek viszont sokal nagyobat valki meg viszont szillikonoztatja magát mert nem tetszik a mellei de miért gondolja sok nö hogy akor obban néznek ki ha szillikon cicijük van és nem asajátja szerintem a mütét az sokal kockázatos üdv mindenkinek
Függ a nő alakjától is.
kicsi és szép feszes... ez az én véleményem ;)
én pedig a nagy melt jobban szeretem
Nekem csak az egyik barátom örök igazsága jut eszembe: sokkal jobb a kezemben egy kis mell, mint tíz kurva nagy a falon.
a vizes cici nekem is bejön;) sztem a hattalmas cicik nem jók..inkább legyen kicsi és aranyos:D
Szerintem a kicsi és a nagy között
Ez nagyon király, nekem nagyon bejön :)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezek a nagy labdák szerintem nagyon gázosak, és hogy lóghatnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 22. hétfő 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 01. 22. hétfő 09:49
![](http://www.szobatitkok.hu/kategoria/kepek/bigtits/bigtits_001/109.jpg)
En a maroknyi formasakat szeretem! Azokkal jot lehet jatszani!
anagymellazigazi
egyébként tettem fel képet... ha érdekel... megmondhatod, h kicsi vagy nagy-e...
a hozzászólók között is volt aki szerint túl nagy... de persze többnek tetszett
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2007. 01. 27. szombat 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
a hozzászólók között is volt aki szerint túl nagy... de persze többnek tetszett
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
szerintem a közepes
a hegyess a legjobb :-D
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://www.voyeurweb.com/contris/FreeStyle/fs200701/20070122-6454/20070122-6454-7.jpg)
Hát ezt a viccet jobban is leírhadtad volan!
mindenképp nagy
nézd, most megmutatom, mert nincs rajtam semmi!
....
na????
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2007. 01. 27. szombat 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
....
na????
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
![vigyor1](images/smilies/vigyor1.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
mutasd meg és megmondom! :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 26. péntek 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
2007. 01. 26. péntek 22:17
a kérdés az az, h kinek mi a kicsi!!!!! és kinek mi a nagy!!!!!
mert nézőpont kérdése! van, aki az én 85/C melleimre is azt mondja, h kicsi... van, aki szerint nagy... most akkor???
mert nézőpont kérdése! van, aki az én 85/C melleimre is azt mondja, h kicsi... van, aki szerint nagy... most akkor???
![smile](images/smilies/smile.gif)
![wink](images/smilies/wink.gif)
a kérdés az az, h kinek mi a kicsi!!!!! és kinek mi a nagy!!!!!
![smile](images/smilies/smile.gif)
![wink](images/smilies/wink.gif)