A nagy. Imádom ahogy ringanak. Volt barátnőmmel imádtam többesben. Izgatott ahogy láttam a nagy melleit ringani ahogy más dugta. Imádok nagy mellekre élvezni.
Én a kisebb ciciket kedvelem.
Én azt a fajtat szeretem amibe lehet kapaszkodni.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Az is izgató tud lenni,ha tükörben látjátok ilyen vagy más pózban egymást.Az én párom is imádja nézni ahogy himbálóznak a melleim.Nálunk nagy élmény volt anno a faltól falig tükrös jacuzzi szoba.Ott aztán minden szögből látszódott minden testrész.
(Ez egy válasz Gecievo88 üzenetére (2022. 01. 25. kedd 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 25. kedd 19:31
A feleségemé nem tul nagy de jó lógós, nagyon izgató, főleg kutya pózban, megnézném oldalrol is ugy hogy más baszná
A feleségemé nem tul nagy de jó lógós, nagyon izgató, főleg kutya pózban, megnézném oldalrol is ugy hogy más baszná
Szerintem a kérdezőnek sosem volt csaja.Szerinted a piros, vagy a kék jó???
Nekem bármilyen jöhet,mert összefügg az életével. Ha a Nőt szeretem a mellét is szeretem..Egy nagyobb mell három gyerek után, miért ne lógna?Vagy egy bizonyos kor után?!
Ez kb.annyira értelmes kérdés, mint ha azt kérdeznéd a mellbimbó melyik jó???
Nekem bármilyen jöhet,mert összefügg az életével. Ha a Nőt szeretem a mellét is szeretem..Egy nagyobb mell három gyerek után, miért ne lógna?Vagy egy bizonyos kor után?!
Ez kb.annyira értelmes kérdés, mint ha azt kérdeznéd a mellbimbó melyik jó???
A nagy dudák nem jönnek be. A testalkathoz mérten a formás cicik a nyerők.
Nekem a vékony lányok jönnek be a leginkább. A vagy B kosárméret tökéletesen elég ha egy csini női testhez tartoznak
![smile](images/smilies/smile.gif)
Azt gondolom, hogy persze mindegy de a nőiességhez hozzá tartozik mindenképp egy méretes cici.
Szerintem mindegy, csak az alakhoz illő legyen. Viszont egy vékony nőn nekem csak a kis cici tetszik
Szerintem teljesen mindegy. Nem ez a perdonto. Paromnak kimondottan nagy cickoi vannak, de elotte szinte kizarolag kicsi, vagy kozepes cicis lanyokkal hozott ossze a sors. Igaz, jelen parom az elso, akivel - keresere - csinaltam a cicibe dugadt.. Ha valakinek epp ez, a vagya / fetise, nos igen, akkor ehhez elengedhetetlen a nagy cicko.
Érdekes ez a cici kérdés. Nekem pl az tetszik amikor egyliteres tejes zacsiban fél liter tej van. Puha legyen és lógós. Minél puhább és lógósabb annál izgatóbb nekem.
Az előttem szólók végigsorolták, én meg sorban elképzeltem. Mindegy igazán, ha nem olyan mint egy spánielfül vagy egy vízzel töltött koton, az azért elég kiábrándító tud lenni, főleg ha nem készül az ember előre. Ha olyan valakit ékesít, akinek már a pillantásától is összeakad a lábad, akkor lényegében mindegy milyen méretű, formájú. Szeretem mindet.
Nekem mindig is a kisebb mell jöttbe. Valahogy a nagyobb mell nem izgat fel annyira, de nem ítélem el azt sem.
Pici, sportos, feszes. Nekem ez jön be de persze mindíg akadnak kivételek. Igazából az összkép ami döntő. Van, hogy kifejezetten nagymellű nőre is nagyon rá tudok izgulni.
Egyébként meg pont a közepes... Se nem bomba méretű, se nem picike. Tenyérnél valamivel nagyobb.
![lookaround](images/smilies/lookaround.gif)
Itthon nagy van, így a pici érdekesebb.
Itthon nagy van, így a pici érdekesebb.
Teljesen mindegy szopogatni lehessen.
Nekem nagyon megfelene!
(Ez egy válasz Jessika1 üzenetére (2021. 12. 19. vasárnap 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)