Nekem a nagy. Párom is az,imádom
Most picit nagyobbat…
![smile](images/smilies/smile.gif)
Csakis a nagy... Huuu mikor a párom közé veszi a farkam.. Aaaah
Nagy mell csak vizuálisan ad pluszt, de minden egyéb esetben a kicsi a jó. Persze ez csak az én véleményem.
Igen minden nagy mellet megnéz az ember, és elcsodálkozik, nem tudja levenni róla a szemét. De valahogy jobban vonz a kicsi mell.
Igen minden nagy mellet megnéz az ember, és elcsodálkozik, nem tudja levenni róla a szemét. De valahogy jobban vonz a kicsi mell.
75B esetleg C!
Én a nagyobbat, enyhén lógósat szeretem de feszes legyen. Páromé ilyen, imádom is.
Mindegy csak cici legyen
![finom](images/smilies/finom.gif)
Nekem a kis formás cickók tetszenek
![finom](images/smilies/finom.gif)
Nagyon pici nem jó
Legalább tenyérbe való.
De minnél nagyobb annál jobb.
Ha enyhén meg van ereszkedve de szép kerek nem lapos azt imádom
Legalább tenyérbe való.
De minnél nagyobb annál jobb.
Ha enyhén meg van ereszkedve de szép kerek nem lapos azt imádom
Én kimondottan a nagy mell híve vagyok! Imádok cicizni!
Imádom a nagy, de persze formás cickókat... Markolászni, nyalni, mellbimbót szopni - finoman harapdálni, de a legjobb közé tenni a beton kemény farkam, és átadni magam az élvezeteknek
Mmm, ó igen... Tudod a lényeg nálam za IQ, és ha van akkor jó a szex.
Élő példa nálam, hiába volt Barbie baba a nő, durván írva így egyszer megvolt, mert
észre vettem az IQ nem az volt. Szóval 2 es alkalomra már nem mentem el, szépen el mondtam neki
nem egymást keressük hiába egy istennő. Ennyi. És bizony, volt olyan is mikor találkoztunk már azt éreztem
vele tuti nem. Fél óra kvzas után már másképp gondoltam, és nagyon őszintén életem egyik legjobb
szexét hagytam volna ki ha akkor nemet mondok. (Ez egy válasz Alejandro üzenetére (2021. 02. 05. péntek 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Élő példa nálam, hiába volt Barbie baba a nő, durván írva így egyszer megvolt, mert
észre vettem az IQ nem az volt. Szóval 2 es alkalomra már nem mentem el, szépen el mondtam neki
nem egymást keressük hiába egy istennő. Ennyi. És bizony, volt olyan is mikor találkoztunk már azt éreztem
vele tuti nem. Fél óra kvzas után már másképp gondoltam, és nagyon őszintén életem egyik legjobb
szexét hagytam volna ki ha akkor nemet mondok. (Ez egy válasz Alejandro üzenetére (2021. 02. 05. péntek 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor úgy vagy vele, mint Gombóc Artúr a csokoládéval?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 05. péntek 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1464492)
2021. 02. 05. péntek 22:12
Szóval egyszerűen leirva: minden cici cicis cici, itt a cici ott a cici, kisebb cici is cici, nagyobb cici
az is cici, nagyon nagy cici van ám cici, cici mici jók a cicik... Sztem ezt így mindenki most értette...
Legyen cici, de ne csak két gombocska miatt jöjjünk rá az cici...
Aki vicces alkat, fogadjunk hogy rimelve olvasta!
az is cici, nagyon nagy cici van ám cici, cici mici jók a cicik... Sztem ezt így mindenki most értette...
Szóval egyszerűen leirva: minden cici cicis cici, itt a cici ott a cici, kisebb cici is cici, nagyobb cici
Nekem a hatalmas,lógó mellek jönnek be,ami lelóg a hasig.
Pláne,ha extra kövér nőé az óriási cici.
Pláne,ha extra kövér nőé az óriási cici.
Valóban, abban sincs hiba
imádom a fazonos puncikákat
(Ez egy válasz tributeferi üzenetére (2021. 01. 29. péntek 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Minèl nagyobb,annál jobb,de csak is eredeti,semmi szilikon!!!
kicsi
És a puncija is tökéletes
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 01. 26. kedd 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Igen, valami ilyesmi a jó
(Ez egy válasz tributeferi üzenetére (2021. 01. 25. hétfő 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 25. hétfő 16:03
A marokba illő természetes cicik a legjobbak ...
Mint pl. ez ...
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Mint pl. ez ...
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![](http://keptarhely.eu/download.php?file=20210125v00vvyspr.jpeg)