A marokba illő természetes cicik a legjobbak ...
Mint pl. ez ...
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Mint pl. ez ...
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![](http://keptarhely.eu/download.php?file=20210125v00vvyspr.jpeg)
Mindkettő jó.
A legfontosabb, hogy igazi legyen. A szilikonos nagyon le tud lombozni. Különben a nagyot preferálom. Egyszer egy baráti beszélgetés közben az egyik feleség azt mondta, hogy na, ennek a nőnek már túl nagy a melle, mire én azt válaszoltam, hogy túl nagy, olyan nincs. De hozzá tettem, hogy igaziban, nem fölpumpáltban.
Kicsi mell.
Férfi részről a c kosaras feszes , női részről mindíg az ami nincs , akinek nagy az kisebbet szeretne akinek kicsi az nagyobban
Az arany középút. Ne legyen nagy, de ...felőlem lehet picike is, csak legyen.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Minél nagyobb a cicko annál jobb, persze csak ha van tartása is
Én a nagy melleket szeretem, de azt nagyon, de jöhet, a közepes méretű is!!
Én a hatalmas,lógós mellre esküszöm,s hozzá egy nagyon kövér nőre.
Mind a kettőhöz volt szerencsém Közteshez is. A kicsi, apró feszes cicik számomra nagy hatással vannak. Az én kezem/szám ügyébe kerülő cicik közül ez a feszes cici volt a legérzékenyebb. Szinte annak kényeztetésével képes volt elélvezni a partner. Volt nagy cicije vékony lánynak, de nem okozott nagy izgalmat neki. És volt egy pont ideális, ami bár nagyobb, de tökéletes forma, igen érzéki bimbóval. Álló helyzetben, fekvő helyzetben, bárhogy hozzá lehet férni és izgatni. Meg persze stb... Szóval ízlések és pofonok, de nekem mind tetszik, és mind más miatt.
Sziasztok! Szép napot kívánok mindenkinek! szerény véleményem szerint a nygközepes méretű mell a legjobb! Ezalatt konkrétan akkor méretű kebleket értek,amik úgy kétszer,két és félszer nagyobb a férfi tenyerénél! Nagyobb már nem igazán jó ennél a mérettartománynál,mert már nem igazán lehet megmarkolni,és az eléggé komoly frusztrációt okozó hiányérzetet generálhat! Nálam legalábbis okozottmár ilyet,amikor bbw alkatú partnerem volt hatalmas,de logó mellekkel!! A formája sem elhanyagolható!!
Definiálja valaki hogy mi a jó.
Esztétikailag a közepes feszes mellek a "jók". De szex közben a nagy lógó csöcsöknek nincs párja! Ez utóbbival ugyanis olyan dolgokat lehet játszani amit a kisebb átlagos méretűekkel nem.
Kicsi és feszes
kis cicinél nincsen szebb
Én mindenképpen a nagy cickók rajongója vagyok. Lehet hogy tudatosan, vagy tudat alatt, de mindig nagy mellű párom volt. Imádom markolászni, nyalni, közé rakni a farkam, na meg persze megjelenésre is jobb
azt teljesen megertem,szep is nagyon
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 27. csütörtök 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenkinek más a favorit.
Én szeretem a melleimet.
Én szeretem a melleimet.
Ez így igaz.
(Ez egy válasz istike13 üzenetére (2020. 05. 10. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 10. vasárnap 21:25
A kis cicikhez nem kell feltétlenül melltartó. Nyáron gyakran szokott a párom csak egy pólót felhúzni. Ilyenkor látványosan kitűnnek a bimbói és lehet látni a mellek természetes ringását járás közben. Nagyon sokan ott felejtik a szemüket a szembejövők közül
A kicsi az én kedvencem.
Teljesen mindegy a cici méret. A kicsitől a hatalmasig mindent imádok.
Volt szerencsém kicsihez is. A páromnak nagy mellei vannak. Imádom nézni, simogatni, puszilni.