A hatalmas lógó mell az ideálom,jó kövér nővel. Ha lelóg a hasig,az a legizgatóbb!
Izgató lehet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 09. szombat 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
Törölt felhasználó (4269692)
2020. 05. 09. szombat 06:19
Én pl. A majdnem 110 cm rel utálom magam.Mindenhol megbamulnak. Nem mondom , hogy nem jo érzes, de a piacon mondjuk utálom.
A legjobb szerintem ha anélkül van egy kicsi vagy közepes mellű nő, persze akinek nem lógnak a mellei.
(Ez egy válasz istike13 üzenetére (2020. 05. 10. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 10. vasárnap 21:25
A kis cicikhez nem kell feltétlenül melltartó. Nyáron gyakran szokott a párom csak egy pólót felhúzni. Ilyenkor látványosan kitűnnek a bimbói és lehet látni a mellek természetes ringását járás közben. Nagyon sokan ott felejtik a szemüket a szembejövők közül
![smile](images/smilies/smile.gif)
Tényleg nagyon szemrevaló mellei vannak a párodnak. Megértem a nézelődőket..
(Ez egy válasz istike13 üzenetére (2020. 05. 10. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 10. vasárnap 21:25
A kis cicikhez nem kell feltétlenül melltartó. Nyáron gyakran szokott a párom csak egy pólót felhúzni. Ilyenkor látványosan kitűnnek a bimbói és lehet látni a mellek természetes ringását járás közben. Nagyon sokan ott felejtik a szemüket a szembejövők közül
Egy szavazat az átlagos, vagy attól kissebb mellekre, édes kis érzékeny bimbókkal, de mindenképp látványosan melltartó nélkül!
Az en párom pont ezért imadja, mert tényleg mindenhol megbamuljak, utana fordulnak, utana fütyülnek. A nagy melegben alkalmanként eléggé kirakja a cickoit... Fuuu hát akkor barhova megyunk, minden ferfi a melleihez "beszél"
jókat szoktunk nevetni, mikor atjonnek a barataink, és ugy beszelgetnek vele, hogy folyamatosan a cickoit nezik. Sajnos mostanaban már nem oltozik kihivoan Annyira, csak tényleg ritkán. De olyankor nincs az a pasi, aki ne fordulna utána
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 09. szombat 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Törölt felhasználó (4269692)
2020. 05. 09. szombat 06:19
Én pl. A majdnem 110 cm rel utálom magam.Mindenhol megbamulnak. Nem mondom , hogy nem jo érzes, de a piacon mondjuk utálom.
Inkább kicsi vagy közepes,az feszesebb tud maradni,mint a nagy.....!
Közepes méretű feszes cicik!
Kinek mi jön be...
Kinek mi jön be...
Én a nagy cickókat szeretem, szép nagy mellbimbó udvarral... Imádom szopogatni. A jelenlegi paromnak hatalmas cickói vannak, szép nagy "kokárda" bimbikkel. Nagyon felizgulok tőle
Szerintem a nagy mell szemre valóbb, De igazából az számít hogy a hölgy milyen a szeretkezésben. Az fogja meghatározni igazán jó volt e a szex. Vagy csak retina petting volt!
Teljesen mindegy mekkora..izgatható szép bimbók,érzéki legyen..és kényeztethető..
Nem az embert ítéljük meg mögötte...sem a nőiességét (hisz az összetett)...csupán egy testrész esztétikumát.
Az ember szereti érinteni, tapintani, fogni, gyúrni a mellet...már ha van mit.
Az ember szereti érinteni, tapintani, fogni, gyúrni a mellet...már ha van mit.
Nekem igazán mindegy hogy kicsi vagy nagy, csak legyen mellé egy gyönyörű nagy popsi. Kicsi vagy nagy popsi fórum téma miért nincs? Abban a nagy feszes fenékre szavaznék!
A mellbimbó alakja és formája is nagyon izgalmas lehet nem csak a mell mérete. Páromnak viszonylag kicsi a cicije, de a mellbimbói nagyok és hegyesek. Imádom őket.
Nem is mer semmit melltartó nélkül felvenni utcára, pedig próbálom bátorítani.
A mellbimbó alakja és formája is nagyon izgalmas lehet nem csak a mell mérete. Páromnak viszonylag kicsi a cicije, de a mellbimbói nagyok és hegyesek. Imádom őket.
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Csakis a nagy, feszes cickók... Imadom mikor közé veszi a farkamat es addig masszirozza amég arcon nem frocskolom
Részemről legyen nagy. Nem kell gigantikus valami, de akadjon meg rajta a szemem. Ha pedig büszke a kannákra és egy jól sikerült dekoltázzsal a kirakatba teszi úgy szívesen merengek a keblek halmain. Véletlenül sem otromba bunkó módon, de nem is lopott sunyi elismerő pillantással díjazom a látványt és az erre adott reakcióikat is külön szeretem.
Nem azon mulik, nekem mindegy ...... kicsi vagy nagy!
Nincs is jobb, mint két nagy mell közé fulladásig benyomni az arcot!
Csak vicceltem, de tényleg isteni érzés!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 16. kedd 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak vicceltem, de tényleg isteni érzés!
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Törölt felhasználó (4027982)
2019. 07. 16. kedd 16:36
Nagy, legalàbbis nejemnek az van. Imádom közéjük verni, belenyomni az arcom. Mikor lovagol rajtam magának simogatja. Persze a kicsivel is lehet, csak nem olyan látványos
Mind a kettő tökéletes