Én kis cici rajongó vagyok!
A kis cici szexi, és soha nem okoz neki gondot a gravitáció.
A kis cici szexi, és soha nem okoz neki gondot a gravitáció.
Egyébként pedig mindig az amelyikkel dolgom van
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 16. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4130522)
2019. 07. 16. kedd 15:14
Ha egy férfinek kicsi a farka az se férfi? Egy nőnek a tiéd kicsi te semmi-senki vagy? Kinek mi a megfelelő,és ahogy meg teremtették az úgy jó!
Nagy, legalàbbis nejemnek az van. Imádom közéjük verni, belenyomni az arcom. Mikor lovagol rajtam magának simogatja. Persze a kicsivel is lehet, csak nem olyan látványos
kis cicire szavazok
Ha egy férfinek kicsi a farka az se férfi? Egy nőnek a tiéd kicsi te semmi-senki vagy? Kinek mi a megfelelő,és ahogy meg teremtették az úgy jó!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 07. 16. kedd 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 16. kedd 10:53
A kicsi semmire nem jo
Nem mutatos nem latvanyos es a nő attol nő hogy van cicije
A nő nem attól lesz nő, hogy kicsi vagy nagy a melle. Azért, mert valakinek kisebb, attól még teljes ember és nő, illetve attól még nem lesz " semmire nem jó".
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 07. 16. kedd 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 16. kedd 10:53
A kicsi semmire nem jo
Nekem csak is nagy aszt szoktam már meg !!!
Csakis a kicsi!!!!
A kicsi semmire nem jo
Én inkább popsimániás vagyok, ezért a mell mérete nem annyira fontos.
Azért persze legyen, mert imádom szopogatni a kemény mellbimbót.
Azért persze legyen, mert imádom szopogatni a kemény mellbimbót.
Legyen élvezhető a fogása...a nagyon pici nem igazán...
Változatosság gyönyörködtet.
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2019. 07. 13. szombat 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 13. szombat 22:28
Akinek kicsi az nagyobbra vágyik , akinek nagy az meg kisebbre egy nő sokszor elégedetlen magával.
A pasiknak meg ízlés kérdése kinek mi szimpatikus
Én a nagyot szeretem. Kicsiben is van szép, amennyiben formás. Szeretem közé rakni a farkam, és úgy kiveretni. Utána szetfrocskolni a cickokat, arcát, majd lenyalni a rengeteg spermat
Részemről nem az a döntő. Bár cici párti is vagyok, de ha valakinek nincs meg az a kisugárzása, akkor hiaba a Number One cici, mit sem ér vele.
Akinek kicsi az nagyobbra vágyik , akinek nagy az meg kisebbre egy nő sokszor elégedetlen magával.
Sportoláshoz, futáshoz nyilván a kicsik, de azonkívül nem kérdéses, hogy a nagyok a jóók
Azt hiszem, ide el lehet sütni az Amorf Ördögök méltán ismert dalának szövegét:
"A duá - a diá, ha pici, ha nagy
Nincsen a világon szebb, mint a cici!"
Maximálisan egyetértek ezzel a két sorral, nem a mérete a lényeg, hanem a formája.
Egyébként az sem mindegy, hogy milyen testalkatról beszélünk? Egy karcsú, sportos nőnek nem feltétlenül áll jól a nagy cici*, mígy egy telt nő kimondottan a nagy mellekel lesz arányosan szép.
*Az edzőteremben szoktam látni olyan nőket, akik szépek, sportosak és valami irgalmatlanul ronda műmellek domborodnak a feszülős felső alatt. Egyszerűen nem passzol. A lufi egyszerűen elrontja az arányokat - amellett, hogy sokszor látszik, hogy nem természetes cicik. Egy autós hasonlat: amikor egy szedánból farag a gyártó kombit: az ritkán sikerül szépen, látszik, hogy az arányok megborulnak, nem szép.
"A duá - a diá, ha pici, ha nagy
Nincsen a világon szebb, mint a cici!"
Maximálisan egyetértek ezzel a két sorral, nem a mérete a lényeg, hanem a formája.
Egyébként az sem mindegy, hogy milyen testalkatról beszélünk? Egy karcsú, sportos nőnek nem feltétlenül áll jól a nagy cici*, mígy egy telt nő kimondottan a nagy mellekel lesz arányosan szép.
*Az edzőteremben szoktam látni olyan nőket, akik szépek, sportosak és valami irgalmatlanul ronda műmellek domborodnak a feszülős felső alatt. Egyszerűen nem passzol. A lufi egyszerűen elrontja az arányokat - amellett, hogy sokszor látszik, hogy nem természetes cicik. Egy autós hasonlat: amikor egy szedánból farag a gyártó kombit: az ritkán sikerül szépen, látszik, hogy az arányok megborulnak, nem szép.
Kar lenne.
Az ember ugy jo ahogy van. Legyen apolt, mozogjon, taplalkozzon megfeleloen, sportoljon kicsit es minden rendben lesz. Muteti beavatkozashoz csak akkor szabad folyamodni, ha egeszsegugyi okok kivanjak. (Ez egy válasz Kisvomen üzenetére (2019. 07. 09. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Az ember ugy jo ahogy van. Legyen apolt, mozogjon, taplalkozzon megfeleloen, sportoljon kicsit es minden rendben lesz. Muteti beavatkozashoz csak akkor szabad folyamodni, ha egeszsegugyi okok kivanjak. (Ez egy válasz Kisvomen üzenetére (2019. 07. 09. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 09. kedd 16:08
Sziasztok a véleményetekre lennénk kiváncsiak a nejem elégedetlen a melleivel szeretné szervizeltetni de én nem.45-ös évjárat ki hogy látja?.