legyen inkább büszke rájuk hogy 45 évesen is ilyen hetykén meredeznek.
(Ez egy válasz Kisvomen üzenetére (2019. 07. 09. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2019. 07. 09. kedd 16:08
Sziasztok a véleményetekre lennénk kiváncsiak a nejem elégedetlen a melleivel szeretné szervizeltetni de én nem.45-ös évjárat ki hogy látja?.
Szerintem tökéletesek a feleséged mellei, kár lenne vállalni a felesleges fájdalmat. Így tökéletesek ahogy vannak. ( és a punciJa is nagyon szép.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 29. szombat 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (413213)
2018. 09. 29. szombat 08:17
Szerintem mindegyik lehet szép.
Sziasztok a véleményetekre lennénk kiváncsiak a nejem elégedetlen a melleivel szeretné szervizeltetni de én nem.45-ös évjárat ki hogy látja?.
Szerintem mindegyik lehet szép.
Én a nagyot szeretem, mint a páromé
![worship](images/smilies/worship.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Szerintem ez eléggé alkatfüggő, de láttam már olyan kis mellű telt nőt is, akibe azonnal beleszerettem.
Szerintem nincs olyan, hogy vagy ez vagy az. Az összkép legyen jó.
EGy teltebb azért ne picike cicivel rendelkezzen. Egy vékony pedig hatalmas dudákkal nem túl természetes
EGy teltebb azért ne picike cicivel rendelkezzen. Egy vékony pedig hatalmas dudákkal nem túl természetes
![smile](images/smilies/smile.gif)
Amikor nagy mellű csajt dugtam akkor a kis mellű, tenyérbeillő mell után sóvárogtam egy idő után. Amikor kis mellű csajom lett akkor meg fordítva
de mindegyik egyformán jó
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Gzadája a lényeg
Kicsiket is épugy szeretem mint a nagyokat,
A nagy asszonyos cicik
Engem fura mód megőrjítenek a kis mellek. Mindegyik tetszik, a legjobb a tenyérbe való, de nem vagyok ilyen téren válogatós. Értem ez alatt, hogy tetszik mindegyik méret, nekem az állaga, helyezkedése fontosabb.
Lógó, megereszkedett, szétálló, csizmára hasonlító, nagy mértékben eltérő méretű mellek, a túl távol eső mellek nem igazán tetszenek. Bizonyos kor és gyermek után persze elkerülhetetlen, kivéve ha jók a gének, vagy jó a sebész.
A legrosszabb, hogy fiatal csajoknak is vannak olyan csúnya mellei, olyan picsáknak, akik azt hiszik magukról, hogy nagy durranások. Ha a tőgytartó nem lenne rajtuk, akkor meg a térdig érne nekik vagy két kis teniszlabda van ott, ami lóg a bőrben. Aki elég tapasztalt férfi, az már melltartóban is kiszúrja mi a helyzet. Egy kis mell is tud csúnyán állni, lógni.
Kérem a hölgyeket ne sértődjenek meg ezen, rajtam kívül biztos másoknak pont azok tetszenek, amik nekem nem. Ez pontosan olyan, amikor a nőknek a csupasz, vagy a szőrösebb, a vékony, vagy a pocakos, stb pasik jönnek be.
De azt ki kell hangsúlyozni, hogy nem ez a legfontosabb, az összkép számít. De ha már mell a téma, akkor inkább a kisebbek. Eleve a vékonyabb lányok jobban tetszenek, nagy mellel aránytalanul is néznének ki.
Lógó, megereszkedett, szétálló, csizmára hasonlító, nagy mértékben eltérő méretű mellek, a túl távol eső mellek nem igazán tetszenek. Bizonyos kor és gyermek után persze elkerülhetetlen, kivéve ha jók a gének, vagy jó a sebész.
A legrosszabb, hogy fiatal csajoknak is vannak olyan csúnya mellei, olyan picsáknak, akik azt hiszik magukról, hogy nagy durranások. Ha a tőgytartó nem lenne rajtuk, akkor meg a térdig érne nekik vagy két kis teniszlabda van ott, ami lóg a bőrben. Aki elég tapasztalt férfi, az már melltartóban is kiszúrja mi a helyzet. Egy kis mell is tud csúnyán állni, lógni.
Kérem a hölgyeket ne sértődjenek meg ezen, rajtam kívül biztos másoknak pont azok tetszenek, amik nekem nem. Ez pontosan olyan, amikor a nőknek a csupasz, vagy a szőrösebb, a vékony, vagy a pocakos, stb pasik jönnek be.
De azt ki kell hangsúlyozni, hogy nem ez a legfontosabb, az összkép számít. De ha már mell a téma, akkor inkább a kisebbek. Eleve a vékonyabb lányok jobban tetszenek, nagy mellel aránytalanul is néznének ki.
Látványra a nagy, himbálódzó DD+-os dudák tetszenek. Az ágyban viszont az állag, az izgathatóság és a forma dönt, nem a méret.
kicsi
![buck](images/smilies/buck.gif)
Nagy és természetes nem mű mell imádom !!!
Attól függ mi a téma
Legyen összhangban a test több részével. Nekem a vékony lányok jönnek be, így inkább a kicsi tetszik.
kicsi párti vagyok
a nagy...közé tenni a farkam..
Az kb egy évvel ezelőtti hozzászólás
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Mindkettő, csak ne lógjon. Egyszer összejöttem egy nagyon csinos csajjal. Amikor annyira összejöttünk, hogy dugás legyen, elkezdett vetkőzni, levettem a melltartóját rosszul lettem. Olyan volt a cicje mint egy kiszívott lapos lógós tejeszacskó. Egyből lekókadt. A dugás elmaradt...