Kiváncsiskodtam a férjem után de baccus ittragadtam.
Nagyon tetszenek a naponta frissülő rovatok.Egy jó képet,videót mindig találok,és nagyon tetszik a hozzászólás lehetősége.
Egy rossz nap vegzodhet jol...ha benezunk a GG-re!!!
az olyan gyönyörűségek miatt, mint Charlotte; Szilva; Zelli; régebben Pillécske; szerencsére ismételten Vivike, Rózsalány stb
és az olyan Őrültek miatt, mint Willy; Hipp, Gyurka, aztán a 3 nagyon jó barát: katicik-tom-doki; régebben Cuncus; Vad, Rumi, para, nyú, CPT stb.
és a nemtúl gyakoriak de azért legalább vannak, mint horzi, nyagyjóska stb.
/aki kimaradt attól sry/
és az olyan Őrültek miatt, mint Willy; Hipp, Gyurka, aztán a 3 nagyon jó barát: katicik-tom-doki; régebben Cuncus; Vad, Rumi, para, nyú, CPT stb.
és a nemtúl gyakoriak de azért legalább vannak, mint horzi, nyagyjóska stb.
/aki kimaradt attól sry/
Mert "EZ" mindíg "ITT" van! Bizton elhihetjük, hogy nem megy sehova ezért az is biztos, hogy "TI" is "ITT" lesztek, így tudok "VELETEK" beszélgetni, élményt megosztani, segítséget, tanácsot kérni, adni, partnert keresni, szóval élni! Egy néha arctalan, de valóságos közösségben. Társas lények vagyunk *sszameg!
(hű, ez elég depis lett...)
(hű, ez elég depis lett...)
Naja és a BULIN is "kitágult" a "világ"??? Engem speciel megbotránkoztattál, amikor nem engedted a bugyid lefotózni!!!
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 07. 24. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 12:33
,m. sok érdekes embert +ismertem és ezáltal "kitágult" előttem nézeteim világa vannak dolgok, amiket "másképp fogok fel/meg" és ezért másképpen is tudom lereagálni ,"elengedhetem" Magamat és vannak,akik emiatt nem botránkoznak +,hanem +értik a humoromat
,m. sok érdekes embert +ismertem és ezáltal "kitágult" előttem nézeteim világa vannak dolgok, amiket "másképp fogok fel/meg" és ezért másképpen is tudom lereagálni ,"elengedhetem" Magamat és vannak,akik emiatt nem botránkoznak +,hanem +értik a humoromat
nagyjából az ilyen kurva jó kommentekért járok ide. azaz fórumozni. max néha megnézek 1-2 videót.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 16. hétfő 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 16. hétfő 17:14
ez meg egy kurva jó hozzászólás volt!
de ki is fejthetnéd bővebben!
de ki is fejthetnéd bővebben!
idáig ide jártam de már mindené pénz akartok kérni már a beküldöt videókért is pénzt kértek!!!??na inkább nem ajánlom senkinek a goldengatet!!sziasztok
ez meg egy kurva jó hozzászólás volt!
de ki is fejthetnéd bővebben! (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 16. hétfő 02:47), amit ide kattintva olvashatsz)
de ki is fejthetnéd bővebben! (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 16. hétfő 02:47), amit ide kattintva olvashatsz)
na ez egy kurva jó kérdés
mm..
olyan hülyén érzem magam..
sajnálom!
én hibám valószínü,nem jól fogalmaztam!
az ember mindig mindenüt tanulhat ha nyitott szemmel jár,és befogadó..
csók
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 23:34
ok, kösz a pozitív jelzőket,
és tényleg örülünk neki/neked, csak mielőtt új topicot nyitsz, előtte tájékozódj a fórum lényegéről (olvasgasd a témákat, szólj hozzá érdemben)!
és tényleg örülünk neki/neked, csak mielőtt új topicot nyitsz, előtte tájékozódj a fórum lényegéről (olvasgasd a témákat, szólj hozzá érdemben)!
Hát ez egy kurva jó kérdés. Én is feltettem magamnak.
Megpróbálom magyarázni a bizonyítványt:
1. Értelmes emberekkel beszélgetni olyan dolgokról amiről az átlagemberrel nehéz.
2. Barátokat szerezni /remélem sikerült/
3. Ellenséget szerezni /ezt az ember általában nem akarja de ez is bejött/
3. Megmagyarázni a fiataloknak, hogy a cam-on keresztül nem annyira jó....
4. Ami a legfőbb okom: rendkívül értelmesek a csajok és rendesek a srácok, kivéve azt a dög surdát, /csak ne csípném annyira!/ jókat lehet beszélgetni velük.
Ökörködni Tommal is lehet /bár én nem biztos, hogy ilyen megértő lennék az ő helyében, lásd az a dög Surda, ezt nem hagyhattam ki én már egypárszor tiltottam volna, mehettünk volna sörözni!/ sokat kibír.
Megpróbálom magyarázni a bizonyítványt:
1. Értelmes emberekkel beszélgetni olyan dolgokról amiről az átlagemberrel nehéz.
2. Barátokat szerezni /remélem sikerült/
3. Ellenséget szerezni /ezt az ember általában nem akarja de ez is bejött/
3. Megmagyarázni a fiataloknak, hogy a cam-on keresztül nem annyira jó....
4. Ami a legfőbb okom: rendkívül értelmesek a csajok és rendesek a srácok, kivéve azt a dög surdát, /csak ne csípném annyira!/ jókat lehet beszélgetni velük.
Ökörködni Tommal is lehet /bár én nem biztos, hogy ilyen megértő lennék az ő helyében, lásd az a dög Surda, ezt nem hagyhattam ki én már egypárszor tiltottam volna, mehettünk volna sörözni!/ sokat kibír.
ok, kösz a pozitív jelzőket,
és tényleg örülünk neki/neked, csak mielőtt új topicot nyitsz, előtte tájékozódj a fórum lényegéről (olvasgasd a témákat, szólj hozzá érdemben)! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
és tényleg örülünk neki/neked, csak mielőtt új topicot nyitsz, előtte tájékozódj a fórum lényegéről (olvasgasd a témákat, szólj hozzá érdemben)! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62444)
2007. 07. 12. csütörtök 23:13
élvezem.. )
érdekes..,
izgalmas..,
sok rétegü
érdekes..,
izgalmas..,
sok rétegü
élvezem.. )
érdekes..,
izgalmas..,
sok rétegü
érdekes..,
izgalmas..,
sok rétegü
Kismalac+fórum.
Ez az első fórum ahová elkezdtem írni.
Még anno christina applegate,miatt regiztem.
Véletlenül a haernál googleba beírt "muff" szó miatt találtam ide.
Ez az első fórum ahová elkezdtem írni.
Még anno christina applegate,miatt regiztem.
Véletlenül a haernál googleba beírt "muff" szó miatt találtam ide.
egyszerűen, csak jó az egész úgy ahogy van!!!
ha a farok átveszi az irányítást
A csajok miatt
Home!Kezdőlapnak van beállítva a GG.Legalább jól kezdödik a napom.