Ez aztán szimpátria! dE EZ MÁR IDŐGÉP sztm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2007. 03. 08. csütörtök 19:33
Oh , hát az még működik? Nekem letörölte a northon...:D
Mert tök jó!!!!!
Mikor először belenéztem a GG-be az erotika miati kiváncsiságom vezérelt,a fórom külömböző témáit ahogy elkezdtem olvasgatni,rájöttem hogy a GG az ország legváltozatosabb honlapja,nem csak az erotika található meg benne magasszinvonalon, minden témában lehet a fórumon hozzászólni,esetleg új témát nyitni,az adminok korrekt munkájának köszönhetően értékes vitákat lehet folytatni.
Egyszerű az oka, hogy miértnézek be. Mert IMÁDOM nőket!!!!!!!! :-)
a csinos amatőrök miatt, DrAnthony képei miatt, na jó mások korrekt képei miatt is!
Szeretem a poénokat, és a legfrissebbeket, egyben a legjobbakat mindíg itt gyűjtöm. Persze nem elhanyagolható a vizuális motíváltság sem. Ja és vonz a sokszínű fórum-élet.
Az ötödik végtagom kedvéért.Neki is kell egy kis kikapcsolódás.!
mertt van olyan,ami szamomra erdekes,es mashol nem talalom meg ezt!!
Mert jó képek vannak az amatőr rovatban és jobban szeretem a természetes nőket mint a csináltakat!:-)
+ ilyesmi...
+ ilyesmi...
Alighanem feltöltődni, aztán kiürülni egyedül vagy párosan. A többit nem részletezem. Ja, és menne a dolog a GG nélkül is, de így változatosabb.
Kötekedni. :D
Mert király a kismalac képgalériája és jó a fórum....sok móka, poén, kacagás...ja és nők képeken...
unatkozom...vagy elszarom az időt
Kikapcsolodás a napi robot után,az amatör rovatban a képek feldobnak egy kicsit:) A fórum témák is éerdekesek tudnak lenni!
érdekes vélemények a fórumon,izléses képek az amatőr rovatban,amugy a goldengatenál jobbat még nem találltam,pedig szétnéztem rendesen a neten,
Nyílván az amatőr rovat miatt...mióta naponta frissítik, azóta pláne.
Jó tudni, hogy kis országunkban ennyi belevaló (és igen csinos, értsd hölyekre)emberke él :)
Jó tudni, hogy kis országunkban ennyi belevaló (és igen csinos, értsd hölyekre)emberke él :)
ÓÓÓóóóó ennyi fáradozás! Nem is érdemeljük meg!!!
Pihenj inkább, olvasgass, mozi, szinház...
/pontvadász pepe/
Pihenj inkább, olvasgass, mozi, szinház...
/pontvadász pepe/
Ez a hivatalos duma... na mond az őszintét
Mert ez az otthonomhoz legközelebbi szórakozóhely.
Most látom Zoltán vagy??
Hát akkor a jó isten éltessen sokáig, füled, farkad érjen bokádig
És persze minden Zoltán fórumosnak, chatesnek sok boldogságot
Hát akkor a jó isten éltessen sokáig, füled, farkad érjen bokádig
És persze minden Zoltán fórumosnak, chatesnek sok boldogságot