Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Ismerkednek érettebb korosztályból, Bp
Diszkréció adott elvart
Diszkréció adott elvart

Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk, elsősorban Tolna megyéből.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok!
Fiatal mackós srác vagyok aki idösebb hölgyet keres aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Helyszínem akad de tudok utazni is.
Fiatal mackós srác vagyok aki idösebb hölgyet keres aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Helyszínem akad de tudok utazni is.
Diszkrét,rendszeres kapcsolatra keresek hölgyet,aki szeretné megélni a vágyait…..lehet idősebb korosztály is.
Privátban..
Privátban..
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Írj
Írj
Lányok,párok,ma-holnap, szimpátia alapján?
Sziasztok
Hölgyekkel ismerkednék közös kikapcsolódásra
Hölgyekkel ismerkednék közös kikapcsolódásra
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Budapesti 60-as ápolt pasi,60-70 es hölgy partnerét keresi, aki szereti ha puncija alaposan ki van nyalva.
Egymás előtti szexre keresünk igényes párokat, akiknek esetleg helyük is van. Mi egymást szerető pár vagyunk, és teljesen kezdők a témában...
Sziasztok! 40 éves férfi vagyok! 40 és 60 év közötti nővel ismerkednék ha husisabb vagy az a legjobb! Debrecen és környéke! Írj
60-70 év közötti, szexuálisan aktív hölgyet keresek, aki partnerrel nem, vagy csak ritkán tudja kielégíteni szexuális vágyait.Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban..
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja.
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ugyanebből a korosztályból érdekel biszex férfitagú házaspár, vagy páros is, de minden egyeztetés tárgya. Kizárom viszont a swingerező, partnereiket gyakran váltogató párokat, legjobb az egymást szerető házaspár lenne, akik talán még soha, vagy csak régen próbálták a hármas szexet. (én magam is alig voltam még)
Fontos még, hogy senkinek sem adom a farkamat 1-2 nap után, a találkozáshoz egymás alapos megismerése szükséges, ami levélváltásokon alapul.Intelligens, intellektuális, helyesen írni, fogalmazni, magát megértetni és engem megérteni képes partnereket szeretnék.
Az egészség határain belül perverzebb dolgokról is beszélhetünk, ha a partner olyan...
Megbízható vagyok és diszkrét, annál is inkább, hogy kapcsolatban élek, amit sosem rúgnék fel. Diszkréciót és megbízhatóságot várok el viszont is.
Helyem nincs sajnos.
Többit a levelekben, fotókkal
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja.
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ugyanebből a korosztályból érdekel biszex férfitagú házaspár, vagy páros is, de minden egyeztetés tárgya. Kizárom viszont a swingerező, partnereiket gyakran váltogató párokat, legjobb az egymást szerető házaspár lenne, akik talán még soha, vagy csak régen próbálták a hármas szexet. (én magam is alig voltam még)
Fontos még, hogy senkinek sem adom a farkamat 1-2 nap után, a találkozáshoz egymás alapos megismerése szükséges, ami levélváltásokon alapul.Intelligens, intellektuális, helyesen írni, fogalmazni, magát megértetni és engem megérteni képes partnereket szeretnék.
Az egészség határain belül perverzebb dolgokról is beszélhetünk, ha a partner olyan...
Megbízható vagyok és diszkrét, annál is inkább, hogy kapcsolatban élek, amit sosem rúgnék fel. Diszkréciót és megbízhatóságot várok el viszont is.
Helyem nincs sajnos.
Többit a levelekben, fotókkal
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

52 éves pasi vagyok holgyet keresek hosszu távra akár hozzám koltozéssel is
Sziasztok!
Hatvan-Jászberény környezetben keresek hölgyet!
Hosszú és tartalmas kapcsolatra.
Írj privátban kérlek.
Puszka
Hatvan-Jászberény környezetben keresek hölgyet!
Hosszú és tartalmas kapcsolatra.
Írj privátban kérlek.
Puszka
Fantáziadús együttlétekre keresek idősebb hölgyet.
Rendszeres,bonyodalmaktól mentes,diszkrét kapcsolatra…
Privátban írj…
Rendszeres,bonyodalmaktól mentes,diszkrét kapcsolatra…
Privátban írj…
Belevaló, férfias nyitott dugni szerető pasikkal ismerkednék. Én női fehérneműt kedvelő, csajos, ápolt igényes crossdress vagyok…