Belevaló, férfias nyitott dugni szerető pasikkal ismerkednék. Én női fehérneműt kedvelő, csajos, ápolt igényes crossdress vagyok…
Sziasztok! Keresem partnernöm Nyiregy környékéről Imádnám ha egy telt nagypopsis nő Rámirna köszi!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Állandóra keresem igényes-potens nagyfarkú partnerem aki igényli a rendszeres orál kezelést.....Pápa-és k.ke----
Sziasztok

Sziasztok 2025.01.01 nappalra " mert azt csinálód egész évbe amit újév napján teszel "
vagy 01.02 esetleg 01.03 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit, párt egy kis vidámságra !
vagy 01.02 esetleg 01.03 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit, párt egy kis vidámságra !
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Szívesen búcsúztatnám az évet valós pár, párok társaságában Kaposváron vagy környékén. Nem csak és kizárólag szex céljából, lényeg hogy jó hangulatban, vidáman, lazán várjuk az új évet.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Szilveszter éjjelre keresek férfias, aktív partnert közös időtöltésre.

Sziasztok 2025.01.01 nappalra " mert azt csinálód egész évbe amit újév napján teszel "
Belevaló, férfias nyitott dugni szerető pasikkal ismerkednék. Én női fehérneműt kedvelő, csajos, ápolt igényes crossdress vagyok…
Hello
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
Írj
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
Írj
Normális, ápolt férfiként, hetero alapon házibarátja lennék egy kedves házaspárban, csakis a feleség örömére.
Húzzuk el együtt az asszony nótáját
Húzzuk el együtt az asszony nótáját
Fiatal hölggyel ismerkednék. Akár elmehetünk báhová, nálam is lehetünk budapesti lakásomban, tudok utazni is hozzád. Vastag, nagy, kemény farkam 1-1,5 órán keresztül gond nélkül áll, ilyen alkatú vagyok. Akár több nővel is elbírok. Próbáljuk ki!
Szingli lányokkal asszonyokkal ismerkednék.Középkorú férfi vagyok.Szilveszter éjjel Wörösmarty tér?
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!
Budapesti szingli vékony kismellű egyszerű 50-es hölgyet keresek tartós sexkapcsolatra nyaláscentrikus vagyok és kipróbálnám a popsisexet!