Budapesti lakásomon fogadnék vagy utaznék párhoz megvalósítani álmaitokat.
30-án hétfőn Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk
Hétvégén pasit kényeztetnék orálisan. Hely van Zalaegerszegen. Keress privátban. Köszönöm.
Nem csak 40feletti hölgyekkel párokkal ismerkednèk,írj
45-ös nagy csöcsű ápolt ribancomat baxatnám partikba több pasis felállásba. erdélyiek előnyben. diszkrécio max....
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Idősebb hölgyet keresek rendszeres kapcsolatra.
Érzelmileg elhanyagolt pasiként,gyengéd,fantáziadús hölgyet keresek.
Privátban írj.
Érzelmileg elhanyagolt pasiként,gyengéd,fantáziadús hölgyet keresek.
Privátban írj.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok, 42 éves férfi vagyok, Szabolcs megyében keresek alkalmi,illetve hosszútávú kapcsolatot.
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit Ózd 30km korzeteben
Sziasztok 2025.01.01 nappalra " mert azt csinálód egész évbe amit újév napján teszel
"
vagy 01.02 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit, párt egy kis vidámságra !

vagy 01.02 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit, párt egy kis vidámságra !
Sziasztok!
Ma vagy holnap estére keresek nőt vagy párt bpn, egy kis kalandra! Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Normális, ápolt férfi vagyok!
Sziasztok!
Ma vagy holnap estére keresek nőt vagy párt bpn, egy kis kalandra! Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Normális, ápolt férfi vagyok!
Sziasztok!
Üdvözletem. Hölgyet keresek aki szeretne új életet kezdeni melegebb éghajlaton (Spanyolország, malaga vagy Costa blanca). Gyere velem és éljünk szabad meztelen életet és járjuk be a paradicsomot dél Spanyolországot. Kizárólag nem szégyenlős hölgyet keresek aki szeretné itt hagyni ezt a romlott országot. Gyere velem és éljünk egészségesen normálisan hosszú ideig, idegesség mentesen. Írj bátran és gyere ismerj meg és induljunk minél hamarabb mert itt egyre rosszabb a helyzet...
Sziasztok erett Zala megyei novel ismerkednek vagy biszex pár fontos a nagy szőrös punci szeretnek egy extra nagy mohó pinat kenyeztetni
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Ma illetve hétvégén pasit kényeztetnék orálisan. Hely van Zalaegerszegen. Keress privátban. Köszönöm.
Üdv! Péntekre párt keresek Kecskeméten
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
----- > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +40, +50