Zalaegerszegen ma kora este, este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá, privátban egyeztessünk köszönöm.
Adatlapod alapján miért is Bi párt keresel? Neked nő kellene nem egy bi pár..
(Ez egy válasz bíborfolyó üzenetére (2024. 12. 25. szerda 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 25. szerda 18:09
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Sziasztok!
53 éves, mackós férfi keresi szexbarátnőjét hosszabb távra. Ápolt, nyitott, diszkrét vagyok. Bp és környéke.
53 éves, mackós férfi keresi szexbarátnőjét hosszabb távra. Ápolt, nyitott, diszkrét vagyok. Bp és környéke.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok! Bi pár ma vagy holnap este? Hely ok 11. kerület.
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

----- > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +40, +50
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok,formás hölgy partnere lennék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Boldog karácsonyt. Sziasztok . 25 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit, pár egy kis vidámságra! Este 18 órától ráérek!
sziasztok
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
autó van,napközben tudok menni
írjatok,ismerkedjünk
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
autó van,napközben tudok menni
írjatok,ismerkedjünk
Sziasztok! Érett hölgy, illetve pár társaságát keresem minden jóra

Estét. Boldog karit.
Hölgy Pesti aki egyedül van,Ma 1 kis kalandra a melóhelyemen.
Hölgy Pesti aki egyedül van,Ma 1 kis kalandra a melóhelyemen.

Kíváncsi hetero pasit szopnék titokban Kecskeméten
Írj…
Írj…
Boldog karácsonyt. Sziasztok . 25 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit egy kis vidámságra !
sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
Kellemes és élvezetes ünnepeket.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is …… Boldog Karácsonyt Mindekinek !