Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Zalaegerszegen ma este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban egyeztessünk.
------ > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +50
52 éves vagyok csajt keresek hosszabb távra akár hozzám koltozésel is
Sziasztok . 25 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit egy kis vidámságra !
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Az ünnepi időszakra keresek férfias, aktív partnert a 35-60 korosztályból, közös időtöltésre.

Sziasztok. Budakeszi-Zsámbék-Piliscsaba környékén hölgy?
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Idősebb aktív pasit keresek.
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Zalaegerszegen ma kora este, este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá, privátban keress.
Keresek egy magyar, azaz fehér bőrű férfit Hajdú-Bihar megyében, aki jóképű, tehetős, higiénikus, nagy intim mérettel rendelkezik, akinek esetleg helye is van, vagy meg tudja oldani, hogy a feleségemet és engem vendégül lát, és biszexuális cuckold játékokban benne van. Anyagiaktól mentes kapcsolatot keresünk ugyan, de nem akárkivel, hanem olyan valakivel, aki szereti megadni a módját a dolgoknak.
Sziasztok . 25 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit egy kis vidámságra !
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
+60-as csajt,párt keresek,hosszútávú kapcsolatra! Keress privátban!
Hosszabb távra keresem hölgy partnerem.