Ma, pénteken este Szekszárdon párokkal ismerkednénk
Az ünnepekre keresnék lehetőséget. Hölgy, pár, akár férfi is szóba jöhet.Utazom is, helyem is van.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Ma is ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 18. szerda 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3054102)
VIP
2024. 12. 18. szerda 18:20
Zalaegerszegen ma este pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Sziasztok! Péntek,szombat, vasárnap Hölgyet kényeztetnék! Ha ráérsz bármelyik napon, írj privátban. Helyem van,de utazni is tudok
Kíváncsi hetero pasit szopnék titokban…
Kecskeméten
…
Kecskeméten
…
Zalaegerszegen ma este pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Hosszabb távra keresem hölgy partnerem.
Keresek egy magyar, azaz fehér bőrű férfit Hajdú-Bihar megyében, aki jóképű, tehetős, higiénikus, nagy intim mérettel rendelkezik, akinek esetleg helye is van, vagy meg tudja oldani, hogy a feleségemet és engem vendégül lát, és biszexuális cuckold játékokban benne van. Anyagiaktól mentes kapcsolatot keresünk ugyan, de nem akárkivel, hanem olyan valakivel, aki szereti megadni a módját a dolgoknak.
Sziasztok!
December 21(szombat) szentesii fürdúbe,naturista napra megyünk..
Szivesen várjuk 40-50es ápolt ,csupasz szőrtelen párok pasik,lányok csatlkaozását.
Mi sportosak vagyunk teljesen szőrteéenk mindnehol,intim piercingesek.
E-GY
December 21(szombat) szentesii fürdúbe,naturista napra megyünk..
Szivesen várjuk 40-50es ápolt ,csupasz szőrtelen párok pasik,lányok csatlkaozását.
Mi sportosak vagyunk teljesen szőrteéenk mindnehol,intim piercingesek.
E-GY
Olyan hölgyet keresek,aki fel meri vállalni a vágyait és találkozni is szeretne!
Privátban írj….
Privátban írj….
Zalaegerszegen ma kora este, este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privátban beszéljünk. Köszi.
Hölgyeket kényeztetnék!!!!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Az ünnepi időszakra keresek férfias partnert a 40+ krosztályból, közös időtöltésre.

Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Zalaegerszegen ma kora este, este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privátban beszéljünk. Köszi.
Olyan hölgyet keresek,aki fel meri vállalni a vágyait és hajlandó találkozni is.
Privátban írj…
Privátban írj…
Idősebb hölgyet kényeztetnék Budapest és környékén. Írj ha érdekel
Jovo heten delutan 13 es 18 ora kozott megbaszhatsz obudai helyem lesz.