Sziasztok!
Holnap ,az az hétfőn délelött budapesti nőt kényeztetnék a nem kicsi cerkámmal !
Holnap ,az az hétfőn délelött budapesti nőt kényeztetnék a nem kicsi cerkámmal !
Sziasztok, 50 feletti hölgyekkel, párokkal ismerkednék. Amennyiben szimpatikusnak találsz privát üzenetben jelezd kérlek. Tamás
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok! Létező, valódi párral, párokkal ismerkednénk.
Rendszeres kapcsolatra keresek idősebb hölgyet,akit orálisan kényeztethetnék hosszan
élvezésig. Akár egyoldalúan is….
Privátban…
élvezésig. Akár egyoldalúan is….
Privátban…
Szívesen csatlakoznék bisex párhoz akár csak mind néző vagy akár beszálló. Ha kell mindkét fél örömére is.
Zalaegerszegen ma este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress.
Idősebb pár házaspár ismeretségét keresem.Kecskemét és környékéről.
Idősebb hölgyet keresek orális kényeztetésre..
Imádom csinálni,akár egyoldalúan is.
Rendszeres kapcsolatra….privátban írj!
Imádom csinálni,akár egyoldalúan is.
Rendszeres kapcsolatra….privátban írj!
Sziasztok ma este Bp-i párral, vagy szóló hölggyel
ismekednék , gondoljátok vagy gondolod írjál ide és a többit majd megbeszéljük üdv Laca

Sziasztok ismerkednék,kalandoznék.Fiatal-érett hölgy esetleg pár?
Sziasztok, Bp-en vagy környékén keresek hölgyet randira. Akár hozlak-viszlek.. Hetero 47 éves férfi vagyok, több info az adatlapomon.
65+os nőket keresek alkatod mindegy...Baranya
Idősebb hölgy szeretőm,partnerem keresem,rendszeres kapcsolatra.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Sziasztok!
Holnap délután Budapesten nőt kényeztetnék az extra nagy cerkámmal !
Holnap délután Budapesten nőt kényeztetnék az extra nagy cerkámmal !
Zalaegerszegen ma estefelé pasit kényeztetnék orálisan. Helyem adott, egyeztessünk privátban. Köszönöm.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok Pécsen ismerkednék
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit keresek aki megszoptatna titokban…