Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Sziasztok!
Holnap délután Budapesten nőt kényeztetnék az extra nagy cerkámmal !
Holnap délután Budapesten nőt kényeztetnék az extra nagy cerkámmal !
Zalaegerszegen ma estefelé pasit kényeztetnék orálisan. Helyem adott, egyeztessünk privátban. Köszönöm.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok Pécsen ismerkednék
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit keresek aki megszoptatna titokban…
Zala megye 50 pluszos nővel ismerkednek
Zala megye 50 pluszos nővel ismerkednek
kecskeméti nőt vagy párt keresek.
Jo reggelt.
Azért ebbe a forumba írok, mert hátha itt ez a korosztály igényelne engem úgy ahogy például az adatlapomon írtam.
Ha igen, akkor várom a privát levelet.
Köszönöm
Azért ebbe a forumba írok, mert hátha itt ez a korosztály igényelne engem úgy ahogy például az adatlapomon írtam.
Ha igen, akkor várom a privát levelet.
Köszönöm
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz csatlakoznék !!}
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr.
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privátban egyeztessünk köszi.
Holnap 11.-en delutan 13 es 18 ora kozott megbaszhatsz obudai helyem lesz.
Idősebb aktív pasit keresek
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziadztok! Minnél idősebb hölgyet v párt keresnék !ff tagunk! Csak!