Sziasztok, Bp-en vagy környékén keresek hölgyet randira. Akár hozlak-viszlek.. Hetero 47 éves férfi vagyok, több info az adatlapomon.
50-es mindig kanos és potens pasiként, rendszeres szexpartnerem keresem, helyem van. Párhoz, akár házibarátként is csatlakoznék, semmi jónak nem vagyok elrontója.
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan, helyem van, privátban egyeztessünk, köszönöm.
Nőket keresek kor alkat mindegy,ha szereted alaposan kinyalatni a puncit irj. Pécs és kke
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Keresek nőt, aki leszopna, és kinyalnám. Ápolt hetvenes vagyok. Hely kell.
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Valaki?
Valaki?
Zalaegerszegen ma, csütörtök és péntek kora este, este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van, privátban egyeztessünk, köszönöm.
Üdvözlök mindenkit!
Hölgyek,párok társaságát keresem akár ismerkedés akár bármi más célból!
Ha csak beszélgetni szeretnél az sem gond!
Társaságra vágyom!
Viber,whatsapp és skype is van!
Hölgyek,párok társaságát keresem akár ismerkedés akár bármi más célból!
Ha csak beszélgetni szeretnél az sem gond!
Társaságra vágyom!
Viber,whatsapp és skype is van!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Jo estét
Azért ebbe a forumba írok, mert hátha itt ez a korosztály igényelne engem úgy ahogy például az adatlapomon írtam.
Ha igen, akkor várom a privát levelet.
Köszönöm
Azért ebbe a forumba írok, mert hátha itt ez a korosztály igényelne engem úgy ahogy például az adatlapomon írtam.
Köszönöm
Sziasztok! Borsod közelében keresünk partnert aki szeretne velünk ismerkedni.Aki tényleg komolyan is gondolja!! Fotó nem árt ha van.
Sziasztok 50 feletti hölgyet vagy párt keresek olyant aki mer is találkozni
Sziasztok párral vagy hölgyel ismerkednék Komárom Esztergom megyei vagyok.
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Jo estét
Köszönöm
Köszönöm
Sziasztok.
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Sziasztok! Létező, valódi párral, párokkal ismerkednénk.