Sziasztok!
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Sziasztok
Adatlapomon leírtak alapján,idősebb hölgy partnerem keresem,rendszeres találkozókra.
Privátban írj
Adatlapomon leírtak alapján,idősebb hölgy partnerem keresem,rendszeres találkozókra.
Privátban írj
Sziasztok, Bp-en vagy környékén keresek hölgyet mai vagy holnapi randira. Akár hozlak-viszlek.. Hetero 47 éves férfi vagyok, több info az adatlapomon.
Párhoz csatlakoznék,akár nálam ma este!
Sziasztok
Mostanában hölgy velencei-tó agárd szabad strand , vagy ott a környékén egy laza a kis kalandra
Mostanában hölgy velencei-tó agárd szabad strand , vagy ott a környékén egy laza a kis kalandra

------ > Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Hölgyet vagy párt keresek ma esti kellemes időtöltésre Budapestről és környékéről. Utazni és fogadni is tudok. 40-es, ápolt, igényes, intelligens heteró srác vagyok.
Sziasztok! Ma este kb 23 órakor Dunaújvárosban végzek. Adatlapom szerint nagyon szívesen kalandoznék! Beszéljünk privátban!
Ma 30. Estére valahol valami jó program Párként, párral??
Sziasztok, holnap reggel 8:10 perckor!! IV. Farkaserdő/sípály bejárat mellett jobbra parkolok ha valakit érdekel !! Ha lehet hölgyet várok!
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban egyeztessünk, köszönöm.
Sziasztok,formás hölgy partnerem keresem ha lehet hosszabb távon.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Szopni imádot keresek kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km
Sziasztok
Párom kényeztetesére keresünk
Férfi partnert ,aki vállalja hogy szemkötőt visel az akció során.
Kölcsönös orális kaland lenne.......hölgyet nyalnánk,ő pedig viszonozná a szájával
Tapolca max 35km-es vonzáskörzetéből keresünk partnert
Párom kényeztetesére keresünk
Férfi partnert ,aki vállalja hogy szemkötőt visel az akció során.
Kölcsönös orális kaland lenne.......hölgyet nyalnánk,ő pedig viszonozná a szájával
Tapolca max 35km-es vonzáskörzetéből keresünk partnert
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Sziasztok!
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj
Nagyon szívesen mennék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 27. szerda 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4760619)
2024. 11. 27. szerda 21:10
Sziasztok 45 ös rendkivül sexi csinos igényes nö keresi àllandò laza kapcsolatra :40-55 éves àpolt igényes ffit!
BALATON!!
BALATON!!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok 45 ös rendkivül sexi csinos igényes nö keresi àllandò laza kapcsolatra :40-55 éves àpolt igényes ffit!
BALATON!!
BALATON!!