Hello,Bajai független,kultúrált,megbízható pasi vagyok.Csinos hölgyet kényeztetnék,intelligens párhoz csatlakoznék stabil,tartós kapcsolatban.Többet privátban.
Ma kora du extrém nagyméretű hellyel rendelkező civilizált ffi partnert keresünk. Buda környéke , tehát ehhez elérhető távolságban.
Sziasztok!
Békéscsabán hölgyekhez-párokhoz csatlakoznék.
Békéscsabán hölgyekhez-párokhoz csatlakoznék.
Sziasztok!
Egy férfi barátomnak keresek egy átlagos kinézetű csajszit,aki szexpartnere lenne.35-45 éves korig...
Baja és 30 km-es vonzáskörzetéből.Ha érdekel,akkor írj privátban.Köszönöm smile
Egy férfi barátomnak keresek egy átlagos kinézetű csajszit,aki szexpartnere lenne.35-45 éves korig...
Baja és 30 km-es vonzáskörzetéből.Ha érdekel,akkor írj privátban.Köszönöm smile
Sziasztok! Szekszárdi nyitott párt házaspárt hölgyet keresek diszkrét szexkapcsolatra. Nyitott vagyok mindenre csak ha komolyan gondolod és találkozni is szeretnél irj elérhetőseget ! Ápoltság diszkréció adott és elvart.
Valaki , ismerkedni?
Sziasztok!
Korban és alkatban is hozzám illő,testi,lelki barátnőt keresek,Baranya megyéből.
Korban és alkatban is hozzám illő,testi,lelki barátnőt keresek,Baranya megyéből.
Szep napot.keresnek lanyt, part hasonlo vagy idosebb korosztalybol, fejer megye vagy kornyekrol.
Sziasztok!
Fehérváron,vagy a környékén ismerkednék délutáni szabadidövel!
No szolo pasik!
Attila
No szolo pasik!
Attila
Oktober 13-an egèsz 16-ig Poroszlon leszek a Fuzfa panzio-nal .Szeretnék megismerkedni egy hölggyel kellemes időtöltésel egymás örömére.
Sziasztok!
Békéscsabán párhoz csatlakoznék.
Békéscsabán párhoz csatlakoznék.
Ma este keresünk nem dohányzó, ápolt, mindkét részről heteró PÁRT párcserés szexre.
Budapesten fogadni tudunk, vagy ésszerű távolságon belül utazunk is.
Budapesten fogadni tudunk, vagy ésszerű távolságon belül utazunk is.
Sziasztok
Szeretnék okt. 4-én este találkozni párral vagy hölggyel Bács m Kkfházán! Helyet tudok biztosítani!Nyitott vagyok mindenre 44/187/90 sportos alkatú pasi vagyok!
Szeretnék okt. 4-én este találkozni párral vagy hölggyel Bács m Kkfházán! Helyet tudok biztosítani!Nyitott vagyok mindenre 44/187/90 sportos alkatú pasi vagyok!
Meztelenkednék valakinél vagy valakiknél, akár lakásban is vagy kertben.
Esetleg mást is!
Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán.
https://drive.google.com/drive/folders/0By8YgL8kS6c9N3NyM181dk- JQUDg
Esetleg mást is!
Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán.
https://drive.google.com/drive/folders/0By8YgL8kS6c9N3NyM181dk- JQUDg
Sziasztok!
No szolo pasik!
Attila
No szolo pasik!
Attila
miskolcon vagy környékén valaki ma estére autó van
Hol vagytok lányok, fiúk, párok????? Szeretkezni akarunk veletek és minden perverziót átélvezni egymás örömére. Kedden egész nap Bükfürdőn leszünk. Múlt héten is jelentkeztünk, de nem jött senki. Ismerkedni százan is szeretnének, de mikor valóban szeretkezni kellene már gond van. Ennyi kamus van itt??? Bizonyítsatok, mi készen állunk. Puszilunk benneteket.
Szia !
Budapesten nő, titkos , megbízható házi barátja lennék ! Akár csak egy kis simogatásra ,közös masztira vagy egy gyors szeretkezésre vágysz ,akkor keress bizalommal . Csak nők !!
üdv: balu
Budapesten nő, titkos , megbízható házi barátja lennék ! Akár csak egy kis simogatásra ,közös masztira vagy egy gyors szeretkezésre vágysz ,akkor keress bizalommal . Csak nők !!
üdv: balu
kis farok,nagy élvezet!!!! érdekel?
Sziasztok!
Korban és alkatban is hozzám illő,testi,lelki barátnőt keresek.
Korban és alkatban is hozzám illő,testi,lelki barátnőt keresek.