Kecskeméti nővel párral ismerkednék
Hello,csinos hölggyel,intelligens párral ismerkednék stabil,tartós kapcsolatra.Bajai független,megbízható pasi vagyok.Többet privátban.
Napközben párhoz szívesen beszállnék. Enyhe ffi bi érdekel, bár sosem próbáltam. Szimpatikus pár esetén nyitott vagyok új dolgok tapasztalására.
![wave](images/smilies/wave.gif)
Sziasztok!
Korban és alkatban is hozzám illő,testi,lelki barátnőt keresek.
Baranya megye.
Korban és alkatban is hozzám illő,testi,lelki barátnőt keresek.
Baranya megye.
Sziasztok!
Békéscsabai párnak házibarátja lennék.
Békéscsabai párnak házibarátja lennék.
Sziasztok!Szombathelyi biszex hölgyet keresek tartós kapcsolatra!Privibe írj!
24 èves nagyfarkú sràc keres olyan hölgyeket akik ráèrnek kènyeztetni míg a kezem gipszbe. Tàppénzenvagyok ìgy délelött is ràèrek!privátba ìrj!
Szia !
Budapesten nő, titkos , megbízható házi barátja lennék ! Akár csak egy kis simogatásra ,közös masztira vagy egy gyors szeretkezésre vágysz ,akkor keress bizalommal . Csak nők !!
üdv: balu
Budapesten nő, titkos , megbízható házi barátja lennék ! Akár csak egy kis simogatásra ,közös masztira vagy egy gyors szeretkezésre vágysz ,akkor keress bizalommal . Csak nők !!
sziasztok. A közelböl szivessen ismerkednék 40 felet
![finom](images/smilies/finom.gif)
átlagos pasi vagyok, viszont a farkam kisebb! Ha felkeltettem figyelmed, írj!
Kedves nemdohányos duci maci telt párral, pasival ismerkednénk a korosztályunkból és a közelünkből
Sziasztok!Szombathelyi biszex hölgyet keresek tartós kapcsolatra!Privibe írj!
Szia !
Sziasztok!
Párként keresünk szerda délelőttre bixex fiút, lányt, vagy párt. Középkorúak vagyunk és mindennél jobban imádjuk a szex minden formáját. Szerdán Bükfürdőn leszünk, ahol helyünk is van. Gyere ha élvezkedni akarsz
Párként keresünk szerda délelőttre bixex fiút, lányt, vagy párt. Középkorúak vagyunk és mindennél jobban imádjuk a szex minden formáját. Szerdán Bükfürdőn leszünk, ahol helyünk is van. Gyere ha élvezkedni akarsz
Sziasztok szeretnék ismerkedni a 40+-os koroszályból a közelemböl alkat nem számit.
Sziasztok!
Korban és alkatban is hozzám illő,testi,lelki barátnőm keresem.
Baranya megye.
Korban és alkatban is hozzám illő,testi,lelki barátnőm keresem.
Baranya megye.
Meztelenkednék valakinél vagy valakiknél, akár lakásban is vagy kertben.
Esetleg mást is!
Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán!
Esetleg mást is!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán!
Hölgyet vagy Párt keresek Bp-en!
garry@freemail.hu
garry@freemail.hu
átlagos pasi vagyok, viszont a farkam kisebb! Ha felkeltettem figyelmed, írj!