Szia !
Budapesten nő, titkos , megbízható házi barátja lennék ! Akár csak egy kis simogatásra ,közös masztira vagy egy gyors szeretkezésre vágysz ,akkor keress bizalommal . Csak nők !!
üdv: balu
Budapesten nő, titkos , megbízható házi barátja lennék ! Akár csak egy kis simogatásra ,közös masztira vagy egy gyors szeretkezésre vágysz ,akkor keress bizalommal . Csak nők !!
üdv: balu
Sziasztok
Mai napra keresném hölgy partnerem, 40 - éves független Érdi férfi vagyok hely , autó van. Ha lehet privátba írj kőszönöm
Mai napra keresném hölgy partnerem, 40 - éves független Érdi férfi vagyok hely , autó van. Ha lehet privátba írj kőszönöm
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek elhanyagolt kiéhezett anyukát-feleséget, túlfűtött nimfomán lányt.
Hello,Baján és környékén ismerkednék csinos hölggyel,intelligens párral stabil ,tartós kapcsolatra..Független,kultúrált,megbízható pasi vagyok.Privátban beszéljünk kérlek.
Sziasztok Szombat este keresek vékonyabb Bp.i csajt,hölgyet esetleg párt jó szexre.Élvezzük együtt az éjszakát
Párokat-Pasikat keresünk!!
Kamusok és nem komolak köszi nem!!
Aki viszont komolyan gondolja az viszont priviben keressen legyen szíves!!
Kamusok és nem komolak köszi nem!!
Aki viszont komolyan gondolja az viszont priviben keressen legyen szíves!!
Sziasztok ! Izsák és környékén keresek elhanyagolt hőlgyet tartós kapcsolatra.
![wave](images/smilies/wave.gif)
40 feletti hölgyet keresek a környékről, akit kielégíthetek orálisan. Viszonozni nem kell, most nem lehet.
Privátban várom az érdeklődők levelét. CSAK ÉS KIZÁRÓLAG HÖLGYEK! Sajnos kevés az időm, így nem megy egyből minden.
Privátban várom az érdeklődők levelét. CSAK ÉS KIZÁRÓLAG HÖLGYEK! Sajnos kevés az időm, így nem megy egyből minden.
raerek........balatongyorok
minden jóban benne vagyok!
Sziasztok!
Na csak hogy mindenki értse a hölgy vagyok. Egyedül csak lányt keresek csajos játékra. Gyengéd de forró szeretkezésre nem csak egy alkalomra de az alkalmival sincs gondom. Párommal bi lányt vagy ilyen tagú párt keresünk mindenki èlvezetére. Vagy csak a lányokéra ez a fiúkon múlik.Üzenetben elértek.
Na csak hogy mindenki értse a hölgy vagyok. Egyedül csak lányt keresek csajos játékra. Gyengéd de forró szeretkezésre nem csak egy alkalomra de az alkalmival sincs gondom. Párommal bi lányt vagy ilyen tagú párt keresünk mindenki èlvezetére. Vagy csak a lányokéra ez a fiúkon múlik.Üzenetben elértek.
Péntek estére keresek hölgyet Kazincbarcika környékéről.
10,01-én Szombat napközben esetleg este hellyel rendelkező PÁROKAT-PASIKAT keresünk!
Utazni tudunk de Max.: 80 Km. távolság jöhet szóba!
PRIVÁTBAN kérnénk a jelentkezőket!
Sziasztok!40éves aktiv bi férfiként ismerkednék párokkal lányokkal fiúkkal!!hétvégén Budapesten!
Sziasztok. Tibor vagyok, 39 éves, budapesti pasi. Ma este párral ismerkednék!
![wink](images/smilies/wink.gif)
Sziasztok!Szombathelyen keresek biszex hölgyet tartós kapcsolatra!Privibe írj!
![wave](images/smilies/wave.gif)
Törölt felhasználó (1396652)
2016. 09. 22. csütörtök 07:53
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék,korban és alkatban is hozzám illő,értelmes emberekkel,egy határozott férfivel,esetleg egy gyengéd biszex nővel.
Szívesen ismerkednék,korban és alkatban is hozzám illő,értelmes emberekkel,egy határozott férfivel,esetleg egy gyengéd biszex nővel.
Sziasztok!
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek elhanyagolt kiéhezett anyukát-feleséget, túlfűtött nimfomán lányt.
10,01-én Szombat napközben esetleg este hellyel rendelkező PÁROKAT-PASIKAT keresünk!