Szia! Nógrád ill.Heves megyei női partnerem keresem! Minden megoldás érdekel! Én egy diszkrét 40-es korrekt pasi vagyok.
Hölgyeim! Sexpartnert keresek a héten, esti szabadidővel.
sziasztok párt nöt keresek 44éves mackós ffi vagyok
Sziasztok!Mikor lesz ismét háziuli nálatok?
Budapesti magas, kulturált, 54 éves férfi 17-es borotvált intimmel vár meztelenkedni, fotózni, játszani szerető 50 körüli Hölgyet (esetleg párt) akár egész napos erotikus időtöltésre. A telt idomokat is nagyon kedvelem! Helyem van.
Budapesti egyszerű, 50+ macis pasi keresi hölgyek, párok ismeretségét. Lehettek, lehetsz, sokkal idősebb tőlem. Alkattól, kortól függetlenül szívesen találkozom azokkal akiknek szimpatikus vagyok. Képek az adatlapomon, hogy ne csalódj.
Sziasztok. Egy alig használt anyukát keres egy alig használt apuka hancurozásra Bük - Sopron környékén. S.O.S!!
én ismerkednék Dunaújvárosba
Sziasztok amatör swinger bulit szervezünk várjuk párok lányok jelentkezését hozzá járulás csekély 06702444175
de erotikus masszázs is szoba jöhet pároknak egy 37 éves masször pasito
Dupla gyönyör
2 pasi vagyunk,közösen keresünk, nőies nőt,nőket,hármas,négyes élményekre.Kölcsönösség,szimpátia, intelligencia feltétel, fantázia hasznos A dupla gyönyörhöz, megfelelő kulturált helyünk van, Budapesten,nem vagyunk profik,csak a kölcsönös a mindenki számára élvezetet adó együttlétekben hiszünk.
2 pasi vagyunk,közösen keresünk, nőies nőt,nőket,hármas,négyes élményekre.Kölcsönösség,szimpátia, intelligencia feltétel, fantázia hasznos A dupla gyönyörhöz, megfelelő kulturált helyünk van, Budapesten,nem vagyunk profik,csak a kölcsönös a mindenki számára élvezetet adó együttlétekben hiszünk.
Igényes, vidám Hölggyel ismerkednék
7-én Szombaton napközben megyünk Pestre!
Hellyel rendelkező párt vagy pasit meglátogatnánk!
Kamukból nem kérünk köszönjuk,aki viszont nem kamu legyen adatlapja és prviben kérnénk a jelentkezőket!
Hellyel rendelkező párt vagy pasit meglátogatnánk!
Kamukból nem kérünk köszönjuk,aki viszont nem kamu legyen adatlapja és prviben kérnénk a jelentkezőket!
Sziasztok amatör swinger bulit szervezünk várjuk párok lányok jelentkezését hozzá járulás csekély 06702444175
Alacsony pasi keres 150 cm-nél NEM magasabb hölgyet, párt. Ha hölgyként abszolút lapos vagy lógó melled van, vagy deszkának csúfolnak (ebben az esetben a magasság nem számít), feltétlen jelentkezz. Ducik is írjanak, ha lapos, lógó mellük van. Kor nem számít. Írj bátran privátban. Nem fogsz csalódni. Azt nyújtom amit kívánsz. Én 160 magas 70 kilós pasi vagyok.
Vasárnap kora délutánra párt keresünk egy jó délutáni szexuális élményre! ( kimondottan párt, vagy hölgyet)
Ne dohányozzatok!!
Ne dohányozzatok!!
Idősebb hölgyet keresnék tartós kapcsira.
Vasárnap kora délutánra párt keresünk egy jó délutáni szexuális élményre! ( kimondottan párt, vagy hölgyet)
Ne dohányozzatok!!!
Ne dohányozzatok!!!
sziasztok párt nöt keresek
de erotikus masszázs is szoba jöhet pároknak egy 37 éves masször pasitol
de erotikus masszázs is szoba jöhet pároknak egy 37 éves masször pasitol
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy biszex férfitagú párt keresek.
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy biszex férfitagú párt keresek.
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.