Sziasztok amatör swinger bulit szervezünk várjuk párok lányok jelentkezését hozzá járulás csekély 06702444175
de erotikus masszázs is szoba jöhet pároknak egy 37 éves masször pasitol
de erotikus masszázs is szoba jöhet pároknak egy 37 éves masször pasitol
Sziasztok ! Párként keresünk párokat Debrecen és környékéről. Hely megoldható, de jó ha van
Sziasztok! Párral ismerkednénk.
Sziasztok. Bük- Sopron közt párokhoz, vagy egy kicsit perverz hölgyhöz szívesen csatlakoznék. Sajna email címet nem lehet kiírni mert tiltanak. Úgyhogy ha valakit érdeklek prívát üzit kérek
50+ os pesti, macipasi hétközbeni szabadidővel keres sokkal idősebb partnereket. Alkatod ne zavarjon, én sem vagyok tökéletes. Írj privit, hogy találkozhassunk.
Sziasztok!Mosonmagyaróvár és környékén keresek Hölgyet vagy párt 40felett!!!Privátba irjatok!Szép napot mindenkinek
28-án, csütörtök délutánra keresünk párokat Debrecenben
50+ os pesti, macipasi hétközbeni szabadidővel keres sokkal idősebb partnereket. Alkatod ne zavarjon, én sem vagyok tökéletes. Írj privit, hogy találkozhassunk.
Pestmegye valaki privat
Még mindíg keresünk Párokat és Lányokat!!
Privátban légyszi!
Privátban légyszi!
SZeretnék 48 éves vagyok elvált férfi minden jó érdekelne Dunaújvárosba
Sziasztok! 40 év feletti párt keresek alkat nem számít, előny Pest és Pest megye Vecsés - Cegléd vonalon.
Párok-Lányok????
Privátban!
Privátban!
Sziasztok! 44 éves ápolt pasi vagyok!! Ismerkednék!!
Keresünk Párokat és Lányokat közös élményekre!
diszkrét, hosszútávú, alkalmi jellegű kapcsolatot keresek. (írj üzit)
Sziasztok. Szeretném ha szép szőrtelen csupasz lenne a kukim ehhez keresek segítséget Bük-Sopron környékén. Már unom a borotválást, talán tud valaki valamilyen tuti módszert. Utána kipróbálhatjuk hogy milyen lett.
Írj ha vállalod feri196906@citromail.hu
Írj ha vállalod feri196906@citromail.hu
Sziasztok! Győri vagy Győr környéki lányokkal ismerkednék,beszélgetnek! Kor alkat nem számít!
41 éves pasi Somogyban ismerkedne Milf hölgyel,husi duci elöny!
Sziasztok! Ismerkednék beszélgetnék párral ahol a ffi bi hajlamu ill hölgyekkel párokkal a 40es korosztályból! Én 40es ápolt igényes kellemes méretü pasi vagyok!