sziasztok !
Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg bisex és szeret nyalni,mert én Éva szeretek.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne,mert ezen már túl vagyok.
korosztály amire gondolunk 40 es évek-től.És olyat keresünk aki párom is elfogadja,de ez nem feltétel ! Mi csajok lehetünk kettesben is párom csak nézne minket.
Helyünk van fogadni tudunk.Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe.
Köszönjük,hogy végigolvastátok.
Éva és józsef !
renault68@freemail.hu
Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg bisex és szeret nyalni,mert én Éva szeretek.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne,mert ezen már túl vagyok.
korosztály amire gondolunk 40 es évek-től.És olyat keresünk aki párom is elfogadja,de ez nem feltétel ! Mi csajok lehetünk kettesben is párom csak nézne minket.
Helyünk van fogadni tudunk.Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe.
Köszönjük,hogy végigolvastátok.
Éva és józsef !
renault68@freemail.hu
párt nöt keresek ill bi ffit
Sziasztok! 44 éves ápolt pasi vagyok!! Ismerkednék!!
40 éves Hetero 186/105 Győr-Sopron megyei férfi a környező megyékben
40 túli párhoz csatlakozna a hölgy örömére ma estére,vagy a hétvégére.
40 túli párhoz csatlakozna a hölgy örömére ma estére,vagy a hétvégére.
Sziasztok
46-44 éves párként 170 magasak 75-65 kg mind ketten borotváltak keresünk közös programokhoz párokat. Nudista strand, wellness, szauna, kirándulás, buli stb. e-mailbe cseréljünk arcképes fotót és ha megvan a szimpátia akkor megbeszéljük a .továbbiakat e-mail fitful@citromail.hu
Párként párt... beszélgetni is (nem csetelni)
sziasztok Dunaújból 49 éves férffi vagyok
Párt keresünk 40 felett kölcsönös örömszerzésre s egyéb programokra Győr és vonzáskörzete elönyben Belső üzit kérünk
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!
Dunakeszi ffi - ként ismerkednék ..!!!!!!!!!!
Párt keresünk
Veszprém,zala,vas megyei 43-éves pasi vagyok,lányt,párt,asszonyt keresnék.....
Sziasztok! Küldtünk üzit..
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 26. szombat 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1320402)
2016. 03. 26. szombat 06:35
Egyszerűbb lenne a dolga az ember, ha hirtelen az élet "B" oldalán találja magát, és szeretne még valamit kipróbálni? Nem hiszem Adjunk egy esélyt egymásnak, vagy csak beszélgessünk a témáról.
Sziasztok!
Ma estére (vasárnap) keresnénk tabumentes "gabalyodáshoz", lányt, párt, fiatal fiút.
Ma estére (vasárnap) keresnénk tabumentes "gabalyodáshoz", lányt, párt, fiatal fiút.
sziasztok szegedi szóló megbizható diszkrét pasi vagyok szivessen ismerkednék hölgyekkel esetleg párral a hölgy örömére irjatok és tovább folytjuk az ismerkedést
Egyszerűbb lenne a dolga az ember, ha hirtelen az élet "B" oldalán találja magát, és szeretne még valamit kipróbálni? Nem hiszem Adjunk egy esélyt egymásnak, vagy csak beszélgessünk a témáról.