Civilizálódott nyamal szenátor.
Hátha tud intézni valamit a megmentéssel kapcsolatban.
Hátha tud intézni valamit a megmentéssel kapcsolatban.

Van itt egy kis colaízű always, vagy... always ízű cola. Hátha még jóljön ott a nyamalmaniak közül valakinek.

Jól van rajtakaptál, de azért nem kellett volna feltenni a képet! Mi lesz velem, ha hű párom Amodent meglátja, hogy nélküle előgyakorlatozok!

Ez az ügy is meghalt mint a többi!!Csaó!
Úgy néz ki mégsem kezdi újra a mentést, pedig itt bóklászik a környéken!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 08. 27. szombat 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 27. szombat 14:14
Hátha a nagy visszatérő Katicika újra kezdi a mentést!Hol jártál keltél?
Hátha a nagy visszatérő Katicika újra kezdi a mentést!Hol jártál keltél?
Most elsietek lassan nyaralni,de aztán gőzerővel jöhet a megmentés!
Látom kezded kapizsgálni a megmentés lényegének mibenlétét, de felhívnám a figyelmed, hogy a színtiszta hunnyamal vérvonal kifejlesztése, nem holmi himi-humi szórakozás, hanem a megmentő expedícióban résztvevő hölgyek és urak verejtékes erőfeszítését, odaadását és odafigyelését igénylő, felelőségteljes munka! LY!
Ha komolyan részt akarsz venni az expedícióban nagyon figyelmesen át kell olvasnod a topicot!Abból valószínűleg magadtól is rájössz,hogy mit jelent az LY(ellipszilon) Ez nagyon fontos momemtum a megmentésben!Nem kell mindjárt földünket elözönlő,amúgy nagyoön jól főző,és olcsó elektronikai,ruházati cikkeket elborító kis sárga emberekre gondolni!Őket ráérünk jóval később megmenteni,hacsak akkor már nem minket kell!
Nem hozzá kell kezdeni hanem folytatni kell az LY csoda megkezdett rögös néha járhatatlan ösvényeit!
Na hát éppen erről próbálunk mindenkit hónapok óta meggyőzni minden különösebb siker nélkül!És még van aki viccet mer emlegetni!
Hát már hogy a viharba ne lenne komoly?Van itt szó viccről?
Ezt én is így sejtem, de biztos már semmiben sem vagyok!

Akkor még véletlenül se gyászoljuk!!! Remélem még előkerül?

Végre ismét felvirradhat a hunnyamal égbolton, a felvirágzás szikrázó reménycsillagzata! Bár, hunnyamal ősanyánk elhagyott minket? Vagy csak álnéven rejtezik? Ezt sűrű holmály fedi! De hátha Ő is visszatér közénk, ha újból nekilátunk a nyamalmianikat menteni megfele!
Akkor most kialakul egy újult mentőcsapat,vagy de?
Hát erről a nemes ügy ebben a nagy melegben teljesen elfeledkeztetek?
Valami ilyesmit képzelnék én is, de TV, hűtő és sör feltétlenül legyen benne!
Jó, de én akkor befom még a fülem is...:))

Szerintem inkább ne fungjon!