Az előbb véletlenül párom nevében válaszoltam, de minden szava igaz volt, mintha csak én mondtam volna!
Elgondolkodtató amit felvetsz! Az ütött szöget a fejemben, hogy elméleted megvalósításába az ausztráliai erszényesek, már évmilliókkal ezelőtt belekezdtek, de valószínűleg, valahol tévútra szaladhatott a projekt, mert egyszercsak nem férnek be. Azthiszem a cél nem "csepp"kőbarlangok, hanem "bazinagy"kőbarlangok kikisérletezése és kifejlesztése lehet!
Elgondolkodtató amit felvetsz! Az ütött szöget a fejemben, hogy elméleted megvalósításába az ausztráliai erszényesek, már évmilliókkal ezelőtt belekezdtek, de valószínűleg, valahol tévútra szaladhatott a projekt, mert egyszercsak nem férnek be. Azthiszem a cél nem "csepp"kőbarlangok, hanem "bazinagy"kőbarlangok kikisérletezése és kifejlesztése lehet!
Hát erre a buxára lehet sokmindent mondani, egyet kivéve, hogy kicsi lenne! Nem csoda, hogy tíz álló napig kutattak utánad!!!
Az sosem baj, ha kicsi (szűk) a buxa! Szerintem!
Mindenkit szeretettel várunk, aki tenni akar eme sanyarú és válságos helyzetben lévő népcsoport felemelkedése érdekében. A pénztárcád semmiképp ne feledd otthon!
Javaslom, hogy szánd rá az időt és olvasd végig e topik tartalmát! Szerintem ez az egyetlen hely a GG-n jelenleg, ahol garantáltan csak jókedvű emberkék hozzászólásait olvashatod, kötekedésmentesen!
Én az uttóbbi időben nem is látom értelmét más témákhoz hozzászólni.
Én az uttóbbi időben nem is látom értelmét más témákhoz hozzászólni.
Szeva Erektor a listába csak ennél a lapnál kaptam meg a nevedet mer látam hogy kiáltál a tulkapások elen. Mongyad mi az a nyamalmiani, valoságban létezike mer nagyokat jopofiztok ahogy olvasom. Tisztelettel pinkod.
Ha már a cukornádat sem ők aratnák, akkor mitől lenne sanyarú a helyzetük? És akkor minek mennénk oda megmenteni őket? Ezen kicsit gondolkoggyá el!!!
És azon is, hogy hányas számú hsz-ba raktad a pujáim képét!!! Nem valami más ideológia felé kacsingatsz véletlenül? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 21. kedd 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
És azon is, hogy hányas számú hsz-ba raktad a pujáim képét!!! Nem valami más ideológia felé kacsingatsz véletlenül? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 21. kedd 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 06. 21. kedd 21:32
Csak rávisz a lelked, hogy ezek a szegény, hírtelencseperedett nyamalhun csöppségek cukornád-vágásból tengessék tőled(is) kapott életüket? Hát nem ég a föld alattad? Hogy nem sül ki a két szemed? Szólanom kell Amodentnek, Nekije bizonyosan megesik a szíve a szélrózsa szellemében szerteszórt, félárva magvaidon! Két hétig ne is vedd a szádra a szent hunnyamal üdvüvöltést: LY! LY! LY!
Csak rávisz a lelked, hogy ezek a szegény, hírtelencseperedett nyamalhun csöppségek cukornád-vágásból tengessék tőled(is) kapott életüket? Hát nem ég a föld alattad? Hogy nem sül ki a két szemed? Szólanom kell Amodentnek, Nekije bizonyosan megesik a szíve a szélrózsa szellemében szerteszórt, félárva magvaidon! Két hétig ne is vedd a szádra a szent hunnyamal üdvüvöltést: LY! LY! LY!
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 06. 21. kedd 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 21. kedd 20:20
Na és akkor mi van? Kicsit belehúztam az alatt a hat hét alatt amíg itthon nem lehetett tevékenykedni! Hagytam volna kipusztulni a nyamalokat? És igen is valakinek a cukornádat is le kell aratnia!!!
De azért látjátok mennyivel másabb a trópusi napsütés? Pár hét alatt mekkorát nőttek a szenteim!!!
De azért látjátok mennyivel másabb a trópusi napsütés? Pár hét alatt mekkorát nőttek a szenteim!!!
Na és akkor mi van? Kicsit belehúztam az alatt a hat hét alatt amíg itthon nem lehetett tevékenykedni! Hagytam volna kipusztulni a nyamalokat? És igen is valakinek a cukornádat is le kell aratnia!!!
De azért látjátok mennyivel másabb a trópusi napsütés? Pár hét alatt mekkorát nőttek a szenteim!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 21. kedd 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
De azért látjátok mennyivel másabb a trópusi napsütés? Pár hét alatt mekkorát nőttek a szenteim!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 21. kedd 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 21. kedd 05:52
E-rektor áldásos tevékenységének gyümölcsei!
E-rektor áldásos tevékenységének gyümölcsei!
Ajaj, baj van! Ma reggel veszítettük el egyik nővérkénket a szomszédos törzs rajtaütése közben.
Ez nyamalmiani nyelven azt jelenti: Tanulni, tanulni, tanulni! Mennyire ismerős ez valahonnan!!!
Megértve...
Hát,jó!
Ők is boldogabbak voltak a "fehér" ember(?) nélkül. Nem ők kérték leigázásukat, kincseik elrablását, szülőföldjük feldúlását, elhódítását stb. Sőt, ők egyáltalán nem hívtak oda senkit.
Hászen azok pontosan annyira bennszülöttek, mint te, meg én, meg bárki más. Futókurvaként élték le életük javát, és most, hogy kiestek a kenyérből, hát megélhetés után kellett nézniük, tudod: semmiért csak semmit fizetnek. A kocsisor már túl "húzatos" lenne. Hát ne szeresd, de ne is irigyeld őket..
Pedig valahol te is bennszülött vagy! Esetleg (földön)kivül "oá"-ztad bele magad a vakvilágba? Az ilyen eldobott szavak tudnak nagyon dühíteni, pláne, ha azok vetik el, akiktől az ember nem várná!!! Nagyot-nagyot estél! Sajnálom...
Hát nem veled szívták?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 12. vasárnap 15:41
Lŕtod mŕr a Kirŕly is sziveugyčnek tekinti
a Nyamalmiani torzs problemŕjŕt!
Koszi! Kurva jň kčp, megprňbŕlom lementeni!
Most lŕtom ezek ultek melletem a disztribunun
Mugellňban! Csak ŕllandňan valami fuvet szivtak!
Vagy bčkepipŕt........:-)
Vagy bčkepipŕt........:-)
Lŕtod mŕr a Kirŕly is sziveugyčnek tekinti
Vagy bčkepipŕt........:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy bčkepipŕt........:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 12. vasárnap 15:35
Na, ne is kérdezzétek, hogy kik voltak, kik először gratuláltak Rossinak a győzelemhez?!! Hát a nyamalmianik!
A képen: a csajszi, akit futam közben csábított el(!!!!), a gondos apa a meggyőző eszközzel, no meg a "sógor", ha netalántán a meggyőzés akadályokba ütközne... Egy boldog család!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 12. vasárnap 15:35
Na, ne is kérdezzétek, hogy kik voltak, kik először gratuláltak Rossinak a győzelemhez?!! Hát a nyamalmianik!