Először jó, ha megismerkedünk - szigorúan és csakis kölcsönösségi alapon! -, a törzsi rituálékkal is! :))))
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 09:26
Jó reggelt nyamalmiania összes lakójának! Különös tekintettel a piréz-nyamal nemesített fajtára. A hosszú, hideg tél okozta sápadtság ellen javasolnék némi szoláriumlátogatást is a hajókázás után!
Jó reggelt nyamalmiania összes lakójának! Különös tekintettel a piréz-nyamal nemesített fajtára. A hosszú, hideg tél okozta sápadtság ellen javasolnék némi szoláriumlátogatást is a hajókázás után!
Aztán együtt élvezik a nap éltető sugarait!
Idegenvezetője - felettébb helyesen -, tanítgatja szokásainkra... :)
Az első nyamal-pirézke tiszteletkörét teszi a Dunán. :)
Most már töredelmesen be kell vallani, hogy a nyamalmiani törzs hun-nyamal ága tulajdonképpen a pirézek gyűjtőnevet viseli, és ez arra utal, hogy az egész nép Piréziából származik, mindközönségesen nemesített nyamalok!Fogadjuk mindig szeretettel őket, mint ahogy szerelmes fitymacsattogásuk felzúg, akárhányszor megpillantanak bennünket! :)
[img]http://img171.imageshack.us/img171/7395/(xxxxxxxxxxxxxxxxxx).jpg[/img ]
(kimoderálva, itt fegyvereseknek nincs helyük, ez nem a kismalac rovat, hanem szex fórum-tom)
(kimoderálva, itt fegyvereseknek nincs helyük, ez nem a kismalac rovat, hanem szex fórum-tom)
Diploma előtt...nyamalmianában
Ohóóóó! És a versenyvizsga???
(Ez egy válasz kamookaze üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 14. vasárnap 21:24
A nyamalmiani törzs megbízottjaként kijelenthetem, hogy az összegyűjtött értékeket nyugodtan bízzátok rám:)
A nyamalmiani törzs megbízottjaként kijelenthetem, hogy az összegyűjtött értékeket nyugodtan bízzátok rám:)
Még a végén tényleg elmennek!!! :)))))
nekem úgy tünik,inkább a távozásodnak örülnek...
Igen nagy valószínűséggel szükségem lessz egy ketrecre meg egy nagyobb teljesítményű zetorra is a meneküléhez!!
már éheztetik a speciálisan tibi33 kiképzet nyamnyam csajokat...
vas ketrecben (jol megerősitett)tartva, nyamnyam férfiak hergelik őket kivűről sexy apollo pozokban
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
vas ketrecben (jol megerősitett)tartva, nyamnyam férfiak hergelik őket kivűről sexy apollo pozokban
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 28. csütörtök 13:38
Igenis megkerültem de egyáltalán nem tűntem el!Csiklótbizgentyűlni voltam a világban mindenfelé csak a nyamalmianiknál éppen nem!Várva arra hogy mikor indul az expedíció.Már mindenféle tanfolyamot végigjártam és minden ellen be is oltattam magam úgy hogy én indulatban vagyok!!
Igenis megkerültem de egyáltalán nem tűntem el!Csiklótbizgentyűlni voltam a világban mindenfelé csak a nyamalmianiknál éppen nem!Várva arra hogy mikor indul az expedíció.Már mindenféle tanfolyamot végigjártam és minden ellen be is oltattam magam úgy hogy én indulatban vagyok!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 18. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 12. 18. hétfő 22:24
No, hát nem előkerű'tál te es valahunnan????Már azt hívém, hogy harmadik Nyamalpurgaungabunga csiklóbizgetőjévé avanzsáltál, erre meh g sírva röhögsz meg nyíva sírsz itt??? Nyamalszűzek meg igenis VANNAK!
bocs:ki találta ki?:)
így talán még értelme is van a mondatomnak:)
így talán még értelme is van a mondatomnak:)
hát ez zseniális topic cím:)
ki találta i,és miért?:)
ki találta i,és miért?:)
ugyanez világosban...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 25. hétfő 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 25. hétfő 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 12. 25. hétfő 06:55
reggel a savannaban?