No, hát nem előkerű'tál te es valahunnan????Már azt hívém, hogy harmadik Nyamalpurgaungabunga csiklóbizgetőjévé avanzsáltál, erre meh g sírva röhögsz meg nyíva sírsz itt??? Nyamalszűzek meg igenis VANNAK!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2006. 12. 18. hétfő 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 18. hétfő 18:02
Vissza olvastam ezt az egész nemes ügyet,sírta néha a röhögéstől néha nem attól.Megállapítotamhogye-rektor gyereke is már 21 hónapos anyamalszüzek meg valószínűleg réges rég kihaltak!!
Vissza olvastam ezt az egész nemes ügyet,sírta néha a röhögéstől néha nem attól.Megállapítotamhogye-rektor gyereke is már 21 hónapos anyamalszüzek meg valószínűleg réges rég kihaltak!!
Nesze neked szolidaritás minyá it van karácsony szegény bantunégereket meg a fórumok legaljáról húzom elő!!
Esőerdei körülmények közt az expedició: natúr-reggeli és szex összefonódása.... :))))))
"Nyamalbika-bőgésre" várva....:)
hátérben azokkal a tapasztalt személyekkel akik tudják hogy mitőrténik ha lehajolnak
tőrzs varázsloja már egy elő avatásban részesitete
(megspékelte) és ennek kövekeztében kitágult a bőre
és utána már bőr nem állt helyre
és lám az eredmény... (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 15. péntek 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
(megspékelte) és ennek kövekeztében kitágult a bőre
és utána már bőr nem állt helyre
és lám az eredmény... (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 15. péntek 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
A törzs kabalája....Hamarosan szentté avatják!
és azota nagy bantu néger disznok kényeztetik a fehér kis diszno segét:)
vagy ki tudja nagy bantu néger disznok menekülnek előle
jo börtön éveket.... (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, gégémalac lesz@rta a kalapács nyelét: nem tudta megtagadni igazi természetét, s most pedofiliáért kapott életfogytot!
vagy ki tudja nagy bantu néger disznok menekülnek előle
jo börtön éveket.... (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 11. hétfő 18:01
Na, gégémalac lesz@rta a kalapács nyelét: nem tudta megtagadni igazi természetét, s most pedofiliáért kapott életfogytot!
[#elj en]
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 11. hétfő 18:01
Na, gégémalac lesz@rta a kalapács nyelét: nem tudta megtagadni igazi természetét, s most pedofiliáért kapott életfogytot! (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 11. hétfő 15:04
A képen a szottyadtmellű Katicika és Én vagyok látható, amint próbálom felfújni, még egy kocához képest is azott csecseit. (kevés sikerrel, mert ugye szarból nehéz várat épiteni...)
Elnézést, ezt nem ide akartam irni.
aszott :))
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 11. hétfő 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 11. hétfő 15:04
A képen a szottyadtmellű Katicika és Én vagyok látható, amint próbálom felfújni, még egy kocához képest is azott csecseit. (kevés sikerrel, mert ugye szarból nehéz várat épiteni...)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 12. szombat 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
A GonoszKismalac is megérkezett az expedició (elérhetőség:www.expedition.nyamcom)törzsvityillójába, igaz, egészen lerobbant pszichével és potenciállal, de máris megoldódott a teljes regenerációja!
2006. 08. 12. szombat 11:23
A GonoszKismalac is megérkezett az expedició (elérhetőség:www.expedition.nyamcom)törzsvityillójába, igaz, egészen lerobbant pszichével és potenciállal, de máris megoldódott a teljes regenerációja!
ezerjó alig használt lázmérő egyzser véletlen betéved a nyam-nyam regetegbe...
rá jött hogy jo hely, sok lázat meglehet mérni, lázasan meg is mért egy párat..
sajan tudatlan volt mert elvete más lázmérők munkáját, és mivel a megmért alanyok már neméreztek kedvet ujabb mérésre, ezért a tőbbi lázmérő mek már meg tete ezerjó lázmérő is...
ekkor jött rá hogy nem olyan jo hely...
ucu menekűlőre fogta...
azota is van a regetegbe körözö plakát "akarjuk ezerjó farát"
rá jött hogy jo hely, sok lázat meglehet mérni, lázasan meg is mért egy párat..
sajan tudatlan volt mert elvete más lázmérők munkáját, és mivel a megmért alanyok már neméreztek kedvet ujabb mérésre, ezért a tőbbi lázmérő mek már meg tete ezerjó lázmérő is...
ekkor jött rá hogy nem olyan jo hely...
ucu menekűlőre fogta...
azota is van a regetegbe körözö plakát "akarjuk ezerjó farát"
én is szeretném ha mérhetném valaki lázát
Magas lázzal járó tünetegyüttes tarol Nyamalföldön: kötelezővé tették a szűrést, aminek első mozzanata a lázmérés....
igyekszek felderiteni a franciaba elszakadt nyamnyamokat