A végkifejlet:)))))
Teljében a nyamalmenyasszonytánc: két pördülés után fel kell kötni az....no, inkább le kell oldani az ágyékkötőt!
kössz
Légyszi segítsetek! A restaurátornő című filmet 2 nyelven játsza le a Windows Mediám és a Winampom is, hogy lehet hogy csak az 1-ik nyelven játsza le!!! SOS!
az egyik nyami bevágot egy tábla milka csokit
azaz tuladagolta a milka csokit és betépve...
magáévá tete az anyuci elfántot?
s ez a végeredmény?
azaz tuladagolta a milka csokit és betépve...
magáévá tete az anyuci elfántot?
s ez a végeredmény?
Az utolsó versenyfutás kihalás előtt...
Utolsó segélykérésként süvít el az esőerdők felett a "kihaldokló" nyamalmianik (ki)halálsikolya, vitustáncuk megreszketteti a kolumbuszi szíveket-vizeket mindenhol, a kék boltozat alatt, csak mi állunk tehetetlenül egy egész , valaha jobbrahivatott törzs hamvvedre fölött. Száraz szemgödreinkből már alig tudjuk elhessegetni a nyamalvarjakat: a törzs utolsó képeit csipegetik ki onnan. Haj-hajaj-hajajaj!
nyamok el vannak nélkülünk is?
Hát igen már tavaly hibáztunk mikor tavasszal nem indultunk azonnal megmenteni a megmenteni valót most meg aztán menthetjük ami menthető!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 06. 03. szombat 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 03. szombat 23:25
Se tavasz se nyár még mari hónalja ültetvények sem cseperedtek fel...
de egy két merész fiatal azért szippant a zsengeségből nem számolva hogy így 10-szer erősebb, s így a javas asszony sátrában kötnek ki csak (bekábulva, aléltan)... annak nagy őrömére...
s gondolatnyi kétség sem fér hozzá, hogy ép férfi avatták, s a pajtásai közül lehet hogy ő az apja, az asszony mellet sétáló kis nyamnyam-nak?
de egy két merész fiatal azért szippant a zsengeségből nem számolva hogy így 10-szer erősebb, s így a javas asszony sátrában kötnek ki csak (bekábulva, aléltan)... annak nagy őrömére...
s gondolatnyi kétség sem fér hozzá, hogy ép férfi avatták, s a pajtásai közül lehet hogy ő az apja, az asszony mellet sétáló kis nyamnyam-nak?
Se tavasz se nyár még mari hónalja ültetvények sem cseperedtek fel...
Látom fogászaton is volt nem csak nőgyógyásznál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 25. csütörtök 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Hazatérőben a nőgyógyászati szűrésről...
Törölt felhasználó (7767)
2006. 05. 25. csütörtök 21:47
biztos azert boldog,mert se mellet nem kell operalni,es nem is terhes!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 25. csütörtök 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 25. csütörtök 21:47
Tegnapelőtti fotó Liam Nyam Liamról: ahányszor a harmadvaják magáévá teszi, mindig 100 oldal íródik tele az esemény mikéntjéről a törzskönyvben, és ugyanannyiszor gazdagodik a főágyas teste is 20 ilyen kis fényes bigyusszal.Na, ne irigykedjetek már!
Igazad van,a felsöröl hianyzik a szigno!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 21. vasárnap 21:41
A két kép nem tökegyforma, úgyhogy marad az első verzió! :)
Hát eltűnt rendesen,az már egyszer biztos..Pedig jó lenne ha előkerülne a kedvenc énekmadaram
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 21. vasárnap 14:36
Téma első hozzá szolása:
liam. #1 | 2005.02.03
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem elszomorít. Nagyon. Szomorú a helyzet, de nem reménytelen. Nem is tudom, talán gyűjtést kéne szervezni. Majd én gyűjtöm amit adtok. El is juttatom, ha elég összejön. Ha nem, akkor elköltöm értelmetlen hülyeségekre. De ott lesz bennünk a tudat, hogy legalább megpróbáltuk. Na, szervusztok. Írjatok. Keresek addig más fontos témákat. Csak azért, hogy komoly dolgokról is essen szó... Hajrá.
hm:)
szerintem mamár ő is egy vérbeli nyamnyam
elvite az első segélyt és ott maradt
liam. #1 | 2005.02.03
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem elszomorít. Nagyon. Szomorú a helyzet, de nem reménytelen. Nem is tudom, talán gyűjtést kéne szervezni. Majd én gyűjtöm amit adtok. El is juttatom, ha elég összejön. Ha nem, akkor elköltöm értelmetlen hülyeségekre. De ott lesz bennünk a tudat, hogy legalább megpróbáltuk. Na, szervusztok. Írjatok. Keresek addig más fontos témákat. Csak azért, hogy komoly dolgokról is essen szó... Hajrá.
hm:)
szerintem mamár ő is egy vérbeli nyamnyam
elvite az első segélyt és ott maradt
A két kép nem tökegyforma, úgyhogy marad az első verzió! :)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy en vagyok hülye,vagy tenyleg tök egyforma a ket kep!?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 21. vasárnap 21:01