Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 03. 04. péntek 15:10  #185
Törölt felhasználó (7767)
Eladósorba került nyamalszűz anyjával a titkok barlangjában, beavatás előtt.
2005. 03. 04. péntek 13:52  #184
Nincs baj semmi, látjátok, vannak , akik megmutatják a csüggedőknek a helyes irányt!
2005. 03. 04. péntek 09:38  #183
tibi33 tibi33
Azigaz!
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 15:26
Inkább próbáld átugrani! Az egyszerübbnek tűnik nyes
2005. 03. 03. csütörtök 15:26  #182
e-rektor e-rektor
Inkább próbáld átugrani! Az egyszerübbnek tűnik nyes
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 15:24
Akkor tényleg sietnünk kell mert a pápa is nagy szarban van!De ha egyszer kijutunk,remélem a másodvarázslót sikerül elkerülnöm!
2005. 03. 03. csütörtök 15:24  #181
tibi33 tibi33
Akkor tényleg sietnünk kell mert a pápa is nagy szarban van!De ha egyszer kijutunk,remélem a másodvarázslót sikerül elkerülnöm!
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 09:29
Az a "Szent" titulus kicsit túlzó, egyenlőre csak a Boldoggá avatásomat kérelmeztem a pápától!
2005. 03. 03. csütörtök 09:29  #180
e-rektor e-rektor
Az a "Szent" titulus kicsit túlzó, egyenlőre csak a Boldoggá avatásomat kérelmeztem a pápától!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 02. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 02. szerda 21:23
Ó, én Erotikus Rektorom, az utolsó pillanatban zendül fel szavad e vad, összekuszált világban, hol az igazi értékek talmi fényekben csillannak, és hamis próféták harsogásai tünnek igaziaknak, ím, szólok Hozzád kivánnyadt lélekkel, az emberi kétségbeesés hullámverésével küszködve, minden létező és virtuális nyulványommal Hozzád esdem, karolj fel újra hatalmas tenniakarásod gályájára rabláncra fűzött evezősödnek, csizmádat csókokkal illetőnek, lépteid biztosan vezető utak porának, a jövőt biztos akarattal tervező elméd szempillafestékének, ó, én Mammonom! Emelj Szent Magadhoz gondoskodásodtól sziporkázó árbockosaradba, hogy lényeink egyesüljenek egy nagy, közös akarásban a NYAMALMIANIKÉRT, MINDHALÁLIG!
2005. 03. 02. szerda 21:23  #179
Ó, én Erotikus Rektorom, az utolsó pillanatban zendül fel szavad e vad, összekuszált világban, hol az igazi értékek talmi fényekben csillannak, és hamis próféták harsogásai tünnek igaziaknak, ím, szólok Hozzád kivánnyadt lélekkel, az emberi kétségbeesés hullámverésével küszködve, minden létező és virtuális nyulványommal Hozzád esdem, karolj fel újra hatalmas tenniakarásod gályájára rabláncra fűzött evezősödnek, csizmádat csókokkal illetőnek, lépteid biztosan vezető utak porának, a jövőt biztos akarattal tervező elméd szempillafestékének, ó, én Mammonom! Emelj Szent Magadhoz gondoskodásodtól sziporkázó árbockosaradba, hogy lényeink egyesüljenek egy nagy, közös akarásban a NYAMALMIANIKÉRT, MINDHALÁLIG!
2005. 03. 02. szerda 21:04  #178
e-rektor e-rektor
Szerintem a felszerelésétől senki ne szabaduljon meg, bármelyik pillanatban elérkezhet az indulás ideje. Bár korábbi vezérünk Liam rútúl cserben hagyott minket, azért a nyamalmiani törzsfőnök legkisebb lányának keserves dorongjátékának hívó szava, talán egyikőnket sem hagy hidegen. Vegyük kezünkbe a dolgainkat!!!

(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 02. szerda 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 02. szerda 15:31
Erre nem tudok kimerítően válaszolni, de munkatársaink sorra adogatják el az értékes felszerelést, ruházatot, viharkabátot, egyesek közülük szánalmas körülmények közt tengetik napjaikat, egyre elkeseredettebben várva az indító jelet. SOS stop SÜLLYED stop AZ stop EXPEDICIÓ stop HAJÓJA stop SOS

2005. 03. 02. szerda 18:10  #177
A képeket nem sikerült beszúrnom, mert a nyamalmianik másodvarázslója elátkozott, azért megpróbálom őt magát beszúrni. Talán sikerül...
2005. 03. 02. szerda 15:45  #176
......Meg ezek:

2005. 03. 02. szerda 15:44  #175
Már csak ezek a szexis darabok maradtak, mindenki ebben a formaruhában grasszál majd az amazonászok közt.
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 02. szerda 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 02. szerda 14:11
Vége a készülődésnek az expedícióhoz?
2005. 03. 02. szerda 15:31  #174
Erre nem tudok kimerítően válaszolni, de munkatársaink sorra adogatják el az értékes felszerelést, ruházatot, viharkabátot, egyesek közülük szánalmas körülmények közt tengetik napjaikat, egyre elkeseredettebben várva az indító jelet. SOS stop SÜLLYED stop AZ stop EXPEDICIÓ stop HAJÓJA stop SOS

(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 02. szerda 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 02. szerda 14:11
2005. 03. 02. szerda 14:11  #173
tibi33 tibi33
2005. 02. 28. hétfő 19:28  #172
tibi33 tibi33
Egy pár leszármazottja valószínűleg elég sokat látogatja ezeket az oldalakat.Még nem vetted észre?De a kérdés maradt a régi mikóóóó menyünk má?Egyébként grt.a felfedezéshez!
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 02. 28. hétfő 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 28. hétfő 11:09
Mint már említettem a sanyarú és válságos körülmények között tengődő nyamalmiani nép felemelése érdekében széleskörű kutatómunkát végzek, hogy történelmük, kultúrájuk megismerése által a leghatékonyabb mentőakciót szervezhessük sanyarú és válságos helyzetük felszámolására. Lelkiismeretes, aprólékos és álhatatos munkám során szenzációs információ birtokába jutottam! Egy mára elfeledett magyar tudós már járt a nyamalmianiknál és drámai végzete is ott az amazonaszok rengetegeiben érte el. Nem más ő, mint dr. Hidvégghy Romeó az análitika szülőatyja, lámpás az éjszakában és a rejtett összefüggések megvilágítója. A professzor az ezernyolszázhuszonharmincas években szervezett kutató és hittérítő expedíciót az esőerdőkbe, mivel az amazonasz alsó folyása felettébb érdekelte. A hosszas előkészítő munkálatok után kíválóan felszerelve, több kilóméter gumicsővel vágott neki az esőerdők baljós sürejének. A burjánzó vadonban is félelmet nem ismerve, szorgosan análizált, aminek következtében a csőkészlete jelentős mértékben megfogyatkozott. Már-már az expedíció feladását fontolgatta, amikor is egy barátságos természeti néppel hozta össze vak szerencséje. Nem mások voltak, mint a ma sanyarú és válságos körülmények között élő nyamalmianik. Mesterünk nem volt rest és azonnal, missziós küldetéstudatától vezérelve, munkához látott. Minden erejét bevetve próbálta törzsünket a saját, a víz belső tisztítóerejét hírdető, vallására téríteni. Egyszóval, nem csak lelket próbált önteni amazóniai barátainkba. Sajnos csak kisseb sikereket ért el, de azért farvizén néhány híve eljutott a megvilágosodás egy magasabb szintjére, ahol a többiek feje felett lebegve és a rejtett igazságokat meglátva kacaghattak addigi társaikon. Tudósunk sikertelenségéből kifolyólag, egyre erőszakosabban és a törzs vezetőinek pocskondiázásától sem tartózkodva próbált eredményeket elérni, aminek következtében végül száműzték az évszázadok óta nem használt függőhid romjai alá. Hosszú évekig élt még itt és abből próbálta eltartani magát, hogy lámaürülékből készítette el egyesek jellemrajzát, de mivel senki nem állt szóba vele és végképp kimerültek gumicsőkészletei továbbállt. Ekkor professzorunk eltünt és biztosat azóta sem tudni róla, bár szóbeszédek forognak közszájon, hogy itt-ott a mai napig is feltünik, azonban kötekedő stílusa miatt hamar elűzik. Kérem, ha valaki tud róla, örökre felejtse el ne szóljon senkinek!
2005. 02. 28. hétfő 11:09  #171
e-rektor e-rektor
Mint már említettem a sanyarú és válságos körülmények között tengődő nyamalmiani nép felemelése érdekében széleskörű kutatómunkát végzek, hogy történelmük, kultúrájuk megismerése által a leghatékonyabb mentőakciót szervezhessük sanyarú és válságos helyzetük felszámolására. Lelkiismeretes, aprólékos és álhatatos munkám során szenzációs információ birtokába jutottam! Egy mára elfeledett magyar tudós már járt a nyamalmianiknál és drámai végzete is ott az amazonaszok rengetegeiben érte el. Nem más ő, mint dr. Hidvégghy Romeó az análitika szülőatyja, lámpás az éjszakában és a rejtett összefüggések megvilágítója. A professzor az ezernyolszázhuszonharmincas években szervezett kutató és hittérítő expedíciót az esőerdőkbe, mivel az amazonasz alsó folyása felettébb érdekelte. A hosszas előkészítő munkálatok után kíválóan felszerelve, több kilóméter gumicsővel vágott neki az esőerdők baljós sürejének. A burjánzó vadonban is félelmet nem ismerve, szorgosan análizált, aminek következtében a csőkészlete jelentős mértékben megfogyatkozott. Már-már az expedíció feladását fontolgatta, amikor is egy barátságos természeti néppel hozta össze vak szerencséje. Nem mások voltak, mint a ma sanyarú és válságos körülmények között élő nyamalmianik. Mesterünk nem volt rest és azonnal, missziós küldetéstudatától vezérelve, munkához látott. Minden erejét bevetve próbálta törzsünket a saját, a víz belső tisztítóerejét hírdető, vallására téríteni. Egyszóval, nem csak lelket próbált önteni amazóniai barátainkba. Sajnos csak kisseb sikereket ért el, de azért farvizén néhány híve eljutott a megvilágosodás egy magasabb szintjére, ahol a többiek feje felett lebegve és a rejtett igazságokat meglátva kacaghattak addigi társaikon. Tudósunk sikertelenségéből kifolyólag, egyre erőszakosabban és a törzs vezetőinek pocskondiázásától sem tartózkodva próbált eredményeket elérni, aminek következtében végül száműzték az évszázadok óta nem használt függőhid romjai alá. Hosszú évekig élt még itt és abből próbálta eltartani magát, hogy lámaürülékből készítette el egyesek jellemrajzát, de mivel senki nem állt szóba vele és végképp kimerültek gumicsőkészletei továbbállt. Ekkor professzorunk eltünt és biztosat azóta sem tudni róla, bár szóbeszédek forognak közszájon, hogy itt-ott a mai napig is feltünik, azonban kötekedő stílusa miatt hamar elűzik. Kérem, ha valaki tud róla, örökre felejtse el ne szóljon senkinek!
2005. 02. 28. hétfő 05:45  #170
tibi33 tibi33
A REMÉNYT NEM VESZÍTJÜK EL,DE KÖZÖLJÜK A BECSES TÁRSASÁGGAL,HOGY VÉGES HATÁRIDŐN BELÜL INDULUNK!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 27. vasárnap 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 27. vasárnap 13:57
Tibikém, úgy látszik, magunkra maradtunk teljesen, fő-fő támogatónk, az E-rektor-reaktor-Rá! aktor KöFöTö beadni látszik - no, nem a kulcsot - ,de roppantul kényes derekát Őnagysága, Amodent nagysásasszony kényének, kedvének. Valahol olvastam, hogy balgául azt reményli: a nyamalmiani törzs házhoz jön, mihelyst fentemlített ténsasszony termékeny lábaközében kellően elharapózik az éltető esőerdő nemzetetmentő burjánzása, már a sámán sátrának cövekét is leverte a megfelelő helyen, és egy hatalmas G betűvel jelölte meg többszöri próbálkozás után, mivel szívének védő amazonja mindannyiszor kispriccelte említett turistejelzést rettenetes jódlizások, levegőkapkodások közepette.Nem mondanék le róla, talán újra jelentkezik, ha bűneit végérvényesen lemossák asszonyának vissza-visszatérő magömlései. A remény hal meg legutoljára, kedves Tiborc. smile
2005. 02. 28. hétfő 05:43  #169
tibi33 tibi33
Akkor is vállalom mostmár veled az utat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 27. vasárnap 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 27. vasárnap 18:52
Nem figyúztál a fülszövegre! Ez vagyok én, akinek most is húzgálják a cickóját! wave

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2005. 02. 27. vasárnap 19:36  #168
Felkészülés az őserdei bogárveszélyre, egyben fajok közti tolerancia-teszt

2005. 02. 27. vasárnap 19:17  #167
A Nagy Nyamalkirálynő szobalánya felszolgálás közben.

2005. 02. 27. vasárnap 18:52  #166
Nem figyúztál a fülszövegre! Ez vagyok én, akinek most is húzgálják a cickóját! wave

/ 50