Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 02. 27. vasárnap 18:05  #165
e-rektor e-rektor
Természetesen nem tüntem el és minden erőmmel (ami megmarad az őserdőtlenítés és az azt követő rituális szertartások maradéktalan elvégzése után), a sanyarú és válságos körülmények között tengődő nép felvirágoztatása érdekében lázas kutató és előkészítő munkát végzek. (Az időt is húznom kell, mivel április végéig még itthon kell teljesítenem, de az azt követő böjtidőben feltétlenül szembe szeretnék szállni a bemutatott janicsárnők seregével! Nem ijedek meg!)
Hihetetlenül alapos és álhatatos munkám eredményeként óriási felfedezést tettem, melyet hamarosan közölni fogok, nem csak a nyamalmianik, de nyugodtan állíthatom, hogy az egész emberiség felvirágoztatása érdekében.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 27. vasárnap 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 02. 27. vasárnap 13:57
Tibikém, úgy látszik, magunkra maradtunk teljesen, fő-fő támogatónk, az E-rektor-reaktor-Rá! aktor KöFöTö beadni látszik - no, nem a kulcsot - ,de roppantul kényes derekát Őnagysága, Amodent nagysásasszony kényének, kedvének. Valahol olvastam, hogy balgául azt reményli: a nyamalmiani törzs házhoz jön, mihelyst fentemlített ténsasszony termékeny lábaközében kellően elharapózik az éltető esőerdő nemzetetmentő burjánzása, már a sámán sátrának cövekét is leverte a megfelelő helyen, és egy hatalmas G betűvel jelölte meg többszöri próbálkozás után, mivel szívének védő amazonja mindannyiszor kispriccelte említett turistejelzést rettenetes jódlizások, levegőkapkodások közepette.Nem mondanék le róla, talán újra jelentkezik, ha bűneit végérvényesen lemossák asszonyának vissza-visszatérő magömlései. A remény hal meg legutoljára, kedves Tiborc. smile
2005. 02. 27. vasárnap 13:57  #164
Tibikém, úgy látszik, magunkra maradtunk teljesen, fő-fő támogatónk, az E-rektor-reaktor-Rá! aktor KöFöTö beadni látszik - no, nem a kulcsot - ,de roppantul kényes derekát Őnagysága, Amodent nagysásasszony kényének, kedvének. Valahol olvastam, hogy balgául azt reményli: a nyamalmiani törzs házhoz jön, mihelyst fentemlített ténsasszony termékeny lábaközében kellően elharapózik az éltető esőerdő nemzetetmentő burjánzása, már a sámán sátrának cövekét is leverte a megfelelő helyen, és egy hatalmas G betűvel jelölte meg többszöri próbálkozás után, mivel szívének védő amazonja mindannyiszor kispriccelte említett turistejelzést rettenetes jódlizások, levegőkapkodások közepette.Nem mondanék le róla, talán újra jelentkezik, ha bűneit végérvényesen lemossák asszonyának vissza-visszatérő magömlései. A remény hal meg legutoljára, kedves Tiborc. smile
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 02. 27. vasárnap 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 27. vasárnap 06:04
Hát ha ez lessz a vesztünk,akkor is indulni kellene már,mert a végén még megelőz bennünket valami más csoport,és ugrott a hőn áhított dicsőség!Akkor is ha ilyen veszélyekkel kell szembe néznünk,cselekedni kell,mert biza mi vállaltuk!És szerintem nem hátrálhatunk meg!
2005. 02. 27. vasárnap 06:04  #163
tibi33 tibi33
Hát ha ez lessz a vesztünk,akkor is indulni kellene már,mert a végén még megelőz bennünket valami más csoport,és ugrott a hőn áhított dicsőség!Akkor is ha ilyen veszélyekkel kell szembe néznünk,cselekedni kell,mert biza mi vállaltuk!És szerintem nem hátrálhatunk meg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 27. vasárnap 01:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 27. vasárnap 01:28
Közelkép egy fehér "janicsár" ádáz tekintetéről és nyilvánvaló kelepcébe-csalási szándékáról. Hallomásból tudom. hogy egymaga 131,5 rabszolgát hajtott fel Nyamalnial Unaltaal Máral őfensége udvarába. Lehet, hogy ő okozza majdan sok vigyázatlan kutatónk vesztét? Lehet. De utunkat senki sem akadályozhatja meg. Jelszavunk: Nyamalmiani! Ugraunganyak harsiakaszex zsugnyambula! Ami annyit tesz: Halljátokéno! Ugorgyatok mán dugaszóni! (vagy valami hasonló lehet, de nagyon jól hangzik!
2005. 02. 27. vasárnap 01:28  #162
Közelkép egy fehér "janicsár" ádáz tekintetéről és nyilvánvaló kelepcébe-csalási szándékáról. Hallomásból tudom. hogy egymaga 131,5 rabszolgát hajtott fel Nyamalnial Unaltaal Máral őfensége udvarába. Lehet, hogy ő okozza majdan sok vigyázatlan kutatónk vesztét? Lehet. De utunkat senki sem akadályozhatja meg. Jelszavunk: Nyamalmiani! Ugraunganyak harsiakaszex zsugnyambula! Ami annyit tesz: Halljátokéno! Ugorgyatok mán dugaszóni! (vagy valami hasonló lehet, de nagyon jól hangzik!
2005. 02. 26. szombat 09:34  #161

az utolsó előtti jelentkező ismételt megszondázása.
2005. 02. 25. péntek 14:59  #160
liam. liam.
Csak azért írok, hogy előre kerüljön a topic a sorban.
Levettem a kezem rólatok.
A cél elérve.
"A gép forog, az alkotó pihen."

HAJRÁ FERENCVÁROS!! mf3
2005. 02. 24. csütörtök 11:57  #159
Még szédelegve, átizzadt hálóingben, influenzától gyötörten ültem be ide, csak hogy üdvözöljek minden mentőexpedícióst, ne csüggedjetek, a kitartás meghozza gyümölcseit! Most pedig hotdog helyett vissza a HotRemhez! wave
2005. 02. 22. kedd 14:30  #158
tibi33 tibi33
Hát azt hiszem velem csak ilyenben,bár a második lány bőrszíne tökmindegy.Sőt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 21. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 21. hétfő 14:54
Vagy ilyenben?
2005. 02. 22. kedd 13:40  #157
Hát ez aztán oltári, sietek, de nem álltam meg, hogy egy egészséges kacajra be ne pillantsak ide. eljen
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 02. 22. kedd 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 22. kedd 11:45
Talán most!

2005. 02. 22. kedd 11:45  #156
e-rektor e-rektor
Talán most!

2005. 02. 22. kedd 11:43  #155
e-rektor e-rektor
Széleskörű néprajzi kutatásaim során - mely a sanyarú és nehéz körülmények között élő nyamalmiani törzs kultúrájának megismerése érdekében végzek álhatatosan - találtam ezt a képet, a méltán híres Répássy Olivér hagytékában. A mester utazásai során eljutott az amazonaszokhoz is és 1922-ben készítette ezt a felvételt, amin a nyamalmiani szüzek beavatás előtti rituális fürdésüket végzik a szentként tisztelt, de amúgy rettenetesen veszélyes egyszemű anakonda - ősi törzsi nevén: miamqukiinyam - előtt.

Sajnos ezt a nagyon ritka kígyófajtát a kihalás réme fenyegeti, ezért kérünk minden, a majdani ekszpedícióban részt vevő hölgyet, hogy, ha találkozik vele, vérvörös rúzsfolttal feltétlenül jelölje meg, a fajmegmentő kutatások érdekében!
2005. 02. 22. kedd 09:02  #154
amodent amodent
Miért? Fel akartok áldozni?
Éjszaka rémálmaim voltak a vérpaddal kapcsolatban. confused wave
2005. 02. 21. hétfő 21:43  #153
Ó, plátói szerelmesem szent asszonya, megtudtad hát végre, hogy mivégre vagyunk, mi gyarló némberek e világon? Hogy éber figyelmet, árgus vizslatekintetet kijátszva magunkévá tegyük azt, amit-akit megkívánunk, lettlégyen az perzsabunda avagy kebelbarátnőnk hű szemefénye, vezérlő csillaga,még ha e-rektornak is nevezteti magát.Bocsáss meg azért nékem, erények fáklyavivője, hogy, egy pillanatra bár, de szemet vetettem széles mellkasú, ó, a gyorslábú Akhillesz-leszármazottra, féltett kincsedre, E-rektorunkra....oppardon: e-rektorodra, kapcsolatunk eztán kizárólag törzsi kötelékké válik, ami - bevallom - hozhat jót is, rosszat is, de Téged tisztelni fogunk mnd a vérpadig.
(Ez egy válasz amodent üzenetére (2005. 02. 21. hétfő 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 21. hétfő 21:28
Az nedüből bőven fér arra a mellkasra!!!
Csak azt nem értem, miért rohant el itthonról eme felkiáltással: "Elmentem fagyizni, 9-re jövök!"
2005. 02. 21. hétfő 21:28  #152
amodent amodent
Az nedüből bőven fér arra a mellkasra!!!
Csak azt nem értem, miért rohant el itthonról eme felkiáltással: "Elmentem fagyizni, 9-re jövök!"
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 21. hétfő 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 21. hétfő 21:05
Kis Mauglim, nagyon szavatartó lettél hírtelen, és ez gyanús!Mondd, milyen meglepetést tartogatsz egyre jobban elpilledő figyelmű Katinkádnak? Nem egy elterelő hadművelet része ez a szupergyorsaság? Vadak harmincadjára szándékszol engem hagyni a nyamalmialunnyumi éserdő poklában? Esetleg felkoncoltatsz felbérelt kéjhölgyek irigy bandájával? Ó, mennyi lehetőség neked, s mennyire köti az én kezemet a szerelem...Istenem, vajon megérem-é még a Nagy Nyamalmiani Aranytort, ahol kebledre borulva ihatom rég meghalt hősi harcosok koponyájából a szerelem diadalmas himnuszitalát?
2005. 02. 21. hétfő 21:05  #151
Kis Mauglim, nagyon szavatartó lettél hírtelen, és ez gyanús!Mondd, milyen meglepetést tartogatsz egyre jobban elpilledő figyelmű Katinkádnak? Nem egy elterelő hadművelet része ez a szupergyorsaság? Vadak harmincadjára szándékszol engem hagyni a nyamalmialunnyumi éserdő poklában? Esetleg felkoncoltatsz felbérelt kéjhölgyek irigy bandájával? Ó, mennyi lehetőség neked, s mennyire köti az én kezemet a szerelem...Istenem, vajon megérem-é még a Nagy Nyamalmiani Aranytort, ahol kebledre borulva ihatom rég meghalt hősi harcosok koponyájából a szerelem diadalmas himnuszitalát?
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 02. 21. hétfő 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 21. hétfő 20:46
Már itt is vagyok! beka3
2005. 02. 21. hétfő 20:46  #150
e-rektor e-rektor
Már itt is vagyok! beka3
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 21. hétfő 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 21. hétfő 19:09
Már megtapasztaltam jelenlétét egy másik rovatban, üzenem Neki: köszönöm! wave
2005. 02. 21. hétfő 19:09  #149
Már megtapasztaltam jelenlétét egy másik rovatban, üzenem Neki: köszönöm! wave
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 02. 21. hétfő 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 21. hétfő 16:31
A benépesítésben is óriási tapasztalataim vannak! Mitöbb a hétvégén a népességeim miatt nem tudtam ránézni a GG-re. Bár a legidősebb népességem titokban már itt kíváncsiskodik szerintem!!! vigyor3
2005. 02. 21. hétfő 16:31  #148
e-rektor e-rektor
A benépesítésben is óriási tapasztalataim vannak! Mitöbb a hétvégén a népességeim miatt nem tudtam ránézni a GG-re. Bár a legidősebb népességem titokban már itt kíváncsiskodik szerintem!!! vigyor3
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 21. hétfő 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 21. hétfő 15:15
Végre!!! Már azt hittem, letetted vállaidról - egyéb, gyönyörű karcsúságokkal egyetemben - a szegény nyamalmianik sorsáért való aggodalmad nehéz terhét, s nevedet adó valamiféleségeddel másféle tevékenységbe kezdtél, de most látom, hogy az ekszpedíció(!) sziklaszilárd pillérekre épült, melyek egyike te vagy, kedves E-rektor uram, csak a szexben hatalmasat alkotó Dzsinnt kellene egy kssé gyorsabb mozgásra ösztökélni, még a végén kihal az egész törzs, s nekünk kell újra benépesítenünk Amazóniát! smile wave
2005. 02. 21. hétfő 15:15  #147
Végre!!! Már azt hittem, letetted vállaidról - egyéb, gyönyörű karcsúságokkal egyetemben - a szegény nyamalmianik sorsáért való aggodalmad nehéz terhét, s nevedet adó valamiféleségeddel másféle tevékenységbe kezdtél, de most látom, hogy az ekszpedíció(!) sziklaszilárd pillérekre épült, melyek egyike te vagy, kedves E-rektor uram, csak a szexben hatalmasat alkotó Dzsinnt kellene egy kssé gyorsabb mozgásra ösztökélni, még a végén kihal az egész törzs, s nekünk kell újra benépesítenünk Amazóniát! smile wave
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 02. 21. hétfő 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 21. hétfő 15:03
Mi van az alkalmassági tesztlapokkal?
Melyik hétvégére lesznek kész?
Bár én tutira alkalmas vagyok. Ezt bátran állíthatom (mert senki sem ismer nyes )!
2005. 02. 21. hétfő 15:05  #146
Igazad van, Pammykám, s ha nem is tudom kicserélni, újabbakat keresek a neten:))))), talán azok majd elnyerik a tetszésedet Tényleg, ha jobban megnézem, hát elég vénecskék, meg csenevészek, de ha már ők is tetszenek valamelyikünknek?:))))). Ne búsúlj, majd aztán a nyamalmianiknál, ott duskálhatunk végre az olajcsllogású barna adoniszok közt! finom wave
/ 50