Mi van az alkalmassági tesztlapokkal?
Melyik hétvégére lesznek kész?
Bár én tutira alkalmas vagyok. Ezt bátran állíthatom (mert senki sem ismer )! (Ez egy válasz Szexdzsinn üzenetére (2005. 02. 17. csütörtök 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Melyik hétvégére lesznek kész?
Bár én tutira alkalmas vagyok. Ezt bátran állíthatom (mert senki sem ismer )! (Ez egy válasz Szexdzsinn üzenetére (2005. 02. 17. csütörtök 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 17. csütörtök 10:25
Tisztelt tibi33! Örömmel vettem jelentkezését a NyRVSzTT-ba! A felvételi alkalmasság egy (nemsokára elkészülö) teszt alapján kerül eldöntésre. A NyRVSzTT adminisztrációs munkái eddig lekötik minden időmet, de hét végéig valószínűleg el fog készülni.
Addigis azt tanácsolom Neked, tisztelt leendő NyRVSzTT tag, hogy gyakorolj sokat, hogy az elkövetkezendő "tesztelések" zavartalanul folyhassanak!
Dzsinn
Addigis azt tanácsolom Neked, tisztelt leendő NyRVSzTT tag, hogy gyakorolj sokat, hogy az elkövetkezendő "tesztelések" zavartalanul folyhassanak!
Dzsinn
Vagy ilyenben?
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 02. 21. hétfő 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 02. 21. hétfő 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondjuk, ilyenben?
Ahármas gondolatra.Milyen felállásban?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 20. vasárnap 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 02. 20. vasárnap 22:39
Már előre bizsergek a hármas gondolatától is, de azért aggódom, mi lesz nyamalmianiföldön, a kisértések birodalmában, ha már itthon így kezdi? És ha nem vinném magammal? Erősen környékez ez a gondolat. Te segítenél nekem?
Ez csak a legkevesebb amit kérhetsz!De ne aggódj gyakorolni erősen kell,és nagyon sokat az indulásig!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 20. vasárnap 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 20. vasárnap 22:39
Már előre bizsergek a hármas gondolatától is, de azért aggódom, mi lesz nyamalmianiföldön, a kisértések birodalmában, ha már itthon így kezdi? És ha nem vinném magammal? Erősen környékez ez a gondolat. Te segítenél nekem?
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 02. 20. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 20. vasárnap 22:30
Bocsáss meg nyugodtan,vagy menj bele egy hármasba.Neked melyik jobb?Egyébként ne aggódj hátha visz haza valami újat attól a lotyótól a palid.Olyan nagy baj nem történhet elkopni sem fog!Kitartás éljenek a lotyók!
Bocsáss meg nyugodtan,vagy menj bele egy hármasba.Neked melyik jobb?Egyébként ne aggódj hátha visz haza valami újat attól a lotyótól a palid.Olyan nagy baj nem történhet elkopni sem fog!Kitartás éljenek a lotyók!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 20. vasárnap 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 20. vasárnap 16:59
Majd még jelentkezem, ha kerestek! Szia!
Majd még jelentkezem, ha kerestek! Szia!
Most kaptam lencsevégre a páromat, amint szoktatgatta szemét (a szemét!), meg miegymását a sötétebb bőrszínhez, hát megbolondult az egész világ, ha nem segítetek az expedicióban, belebolondulok én is!!!
Még ezesetben is legyünk rugalmasak? Ez a kis ***** máris felajánlkozott a kedvesemnek személyi szolgálatra az expedíció idejére! Hát vele, mondd, hogy legyek elnéző? Forr lelkem ijesztő vulkánja, félő, hgy kitör, jaj! Vagy esetleg egy hármasba menjek inkább bele? SOS, kérlek!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 02. 20. vasárnap 05:31), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 02. 20. vasárnap 05:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez azért megnyugtató!Meg a rugalmasság is nagyon fontos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 19. szombat 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 19. szombat 16:24
Már meg is történt a visszahívás, olyan puncipuccot kanyarítottunk le, hogy a csaj pinkója most vetekedik egy 10 éves nuni barackbársonyos simaságával. Team-tagság százszázalék!
Már meg is történt a visszahívás, olyan puncipuccot kanyarítottunk le, hogy a csaj pinkója most vetekedik egy 10 éves nuni barackbársonyos simaságával. Team-tagság százszázalék!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 02. 19. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 19. szombat 12:56
Nem kellett volna azonnal kidobni,először egy kis irtással kellett volna próbálkozni!Szerintem üzenjünk érte.
Nem kellett volna azonnal kidobni,először egy kis irtással kellett volna próbálkozni!Szerintem üzenjünk érte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 19. szombat 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 19. szombat 11:23
Egyik kigolyózott jelentkező. Nem engedhettük meg, hogy egy egész törzset eltöltsön lapostetűvel!
Egyik kigolyózott jelentkező. Nem engedhettük meg, hogy egy egész törzset eltöltsön lapostetűvel!
A csajtoborzás sikere hatalmas méreteket öltött, mindenki Nyamalulnia Kuantioka fő strázsamester engedélyére vár a behajózáshoz!
Imitt-amott már megőszült az amazon, de az alakját, a bőre hamvasságát nyamalmiani ráolvasások védik...
Tökéletesen ráéreztél a lehetőségre, kedves Pammy, az "Anya Tollai" a legmagasabb törzsi kitüntetés, amely élő embert illethet Nyamalmiamazóniában, és csak annak adják, aki elévülhetetlen érdemeket szerzett a nyamalmianik kultúrájának felvirágoztatásában. A kitüntetést XVI. Nyálvalagondó Nyamnyamapunci Nyalvagiána boldog emlékezetű anyakirálynő alapította annak az emlékére, hogy, valamikor , a XII. században kényes végbelén felnyúlva tollakkal sikerült bélbolyhait újra borzongásra késztetni, és ezzel életét a legmesszebbmenően megmenteni.A hálás Főnyamalmianina ekkor vette fel a Legmagasabb Nyamalmiani Anyatollah címet, és a még nedves tollakat Kókusz Bullába helyezve átnyújtotta találékony gyógysámánjának, akinek ezután minden törzsi rituálé alatt nyalogatnia kellett említett kitüntetést, és néha-néha újra meginditania velük úrnője renyhe bélmüködését. A kitüntetés az elmúlt századok alatt mit sem vesztett népszerűségéből, mint ezt sóvárgó szavaid is bizonyítják, mindig csak Rá méltó, sámánok és nem sámánok birtokolhatták, nyalogathatták végeérhetetlenül eme szent tollakat és birizgálhatták meg velük, olykor-olykor, a mindenkori Anyatollah fenséges bélbolyhait.
Kicsi, édes Pammy, nagyon muzikális vagy, te egy főnyeremény leszel, az expedició üdvöskéje, kabalája, totemcsaja, meg minden, amihez kedved lesz, aranyom, hiszen a nyamalmianiknál az énekléssel egyenes út vezet fel a ranglétrán a mennybe, vagyis a törzs anyatollahja és zsírkészletének őrizője lehetsz, persze, miután kellő méretekre felhízlaltak, és minden szüzességi állapoton végignyamiztak ezek a csodás, ám nyomorgó emberek- ezt sose feledjük el- ,felmagasztosulsz közülük, köréjuk hízol, és hájad bugyraiban nőnek majd és gőgicsélnek kedvesen az eljövendő nemzedék dicső képviselői, akik - gyorssegélyünknek kösznhetően - , már nem nyomorognak tovább Őfensége, I. Pammy Nyamanyumina védő hájfodrai alatt.
Szerintem nem kell neki bukfencezni.. elég ha simán fejbeszúrják a harcosok megtermett lándzsáikkal.. Az beszűkülés ellen kitünő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 18. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 18. péntek 20:08
Pammykám! Rajtad egy szörnyű nyamalmiani kór, a Kulumbulala feltünő jelei ütköztek ki, amely az értelmi képeségek beszükülésével jár, teljes szellemi leépülés következik, ha a hagyományos gyógymódot nagyon hamar nem alkalmazzák, éspedig: folyamatos bukfencezés közepette 23,5 nyamalmiani harcos kell, hogy közösüljön a betegségben szenvedővel, közben meg nem szabad enni, inni, kacarászni, mert a gyógymód hatástalan marad. Pammy, kedves, azonnal Nyamalmiamazóniába kell repülnöd, ahol már a harcosok felkészülten várnak, remélem tudsz bukfencezni!
Pammykám! Rajtad egy szörnyű nyamalmiani kór, a Kulumbulala feltünő jelei ütköztek ki, amely az értelmi képeségek beszükülésével jár, teljes szellemi leépülés következik, ha a hagyományos gyógymódot nagyon hamar nem alkalmazzák, éspedig: folyamatos bukfencezés közepette 23,5 nyamalmiani harcos kell, hogy közösüljön a betegségben szenvedővel, közben meg nem szabad enni, inni, kacarászni, mert a gyógymód hatástalan marad. Pammy, kedves, azonnal Nyamalmiamazóniába kell repülnöd, ahol már a harcosok felkészülten várnak, remélem tudsz bukfencezni!