![nyes](images/smilies/nyes.gif)
És bocsi lehet hogy lejebb írtad már, te ezt önszántadból csináltattad?
Az amúgy nagyon fájhat, nem :S
Azt tudom hogy a zsidóknál ez szokás. Szerintem tudatlan vagyok de ez mire jó???
Amennyit én tudok:elönyös mivel,a nöknél a hpv-t(human papiloma virus)a férfiak okozzák a fityma miatt megtelepednek a bacik,virusok.Még elöny,a metéltek tovább birják az aktust.amugyilag a bibsik találták ki a fürdés hiánya niatt(nem vagyok fajgyülölö,Barni!)Tehát mosni kell rendesen,s ovszert használni.Nekem meg van.
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Mert, mert...?!
Mert Aki úgy érzi jól magát, az - hogy úgy mondjam - ragaszkodik hozzá.
Én például szinte külön élvezem a sex hangjait - persze sex közben. És a poén szintre alacsonyított fitymacsattogás is a kedvenceim közé tartozik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 26. szerda 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
![circling](images/smilies/circling.gif)
![bee1](images/smilies/bee1.gif)
![beka2](images/smilies/beka2.gif)
Törölt felhasználó (29760)
2005. 10. 26. szerda 10:27
Mert ?
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)
Mert ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 25. kedd 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)
Törölt felhasználó (367122)
2005. 10. 25. kedd 23:35
Én a világ minden kincséért sem válnék meg a fitymámtól!!
Én a világ minden kincséért sem válnék meg a fitymámtól!!
szerintem csak kitaláltad, ilyen nincs is
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 25. kedd 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerinted?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 24. hétfő 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Törölt felhasználó (29760)
2005. 10. 24. hétfő 12:54
hihihi.... ezt csak ugye kitaláltad ?
hihihi.... ezt csak ugye kitaláltad ?
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 06. 08. szerda 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 08. szerda 21:47
Pedig nagyon szép hagyomány! Képzeld, vannak olyan kultúrák (NEM Ábrahám népére gondolok!!!) ahol, aki a beavatkozást végzi az a jobb válla fölött a levágott fitymát hátrdobja ( mint menyasszony a csokrot) és aki a fogával el tudja kapni az lehet a gyerek keresztapja. Mielőtt megkérdeznéd, én nem vagyok körülmetélve.
Nem a farkabol vagnak le, nagyokos, hanem a fitymabol!
Remélem nem hitted el!
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
Pedig nagyon szép hagyomány! Képzeld, vannak olyan kultúrák (NEM Ábrahám népére gondolok!!!) ahol, aki a beavatkozást végzi az a jobb válla fölött a levágott fitymát hátrdobja ( mint menyasszony a csokrot) és aki a fogával el tudja kapni az lehet a gyerek keresztapja. Mielőtt megkérdeznéd, én nem vagyok körülmetélve.
Te fiu vagy vagy lany?
Nezd meg a "Kedvenc kefelos stb..." Topic-ot, a #126-oskepen nem a fekete,hanem a feher. Kb.igy!
Nezd meg a "Kedvenc kefelos stb..." Topic-ot, a #126-oskepen nem a fekete,hanem a feher. Kb.igy!
én nem tudom, hogy néz ki pontosan, de biztos nem lehet jó
Ha hittan oran tanultad ezt akkor teged alaposan felrevezettek.Kerd vissza a penzed. Ha a korulmeteles csak vallasi hovatartozast jelentene akkor miert csinaljak evszazadok ota az angol kiralyi csaladban??? ott u.i. minden ujszulott fiut korulmetelnek es kepzeld,regebb(par szaz eve )ezt zsidoktol rendeltek, hisz ok tudtak, hogyan kell. Az meg, hogy jobb tole a szex? Hat esetleg a fiuknak,de a lanyok errol teljesen maskepp velekednek!
(Ez egy válasz dzsigolo üzenetére (2005. 03. 23. szerda 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 23. szerda 19:28
Na, elárulom neked hogy mivel még tanulmányai évemet folytatom és egyjházi iskolába tanulok igy hittant is tanulok!! ezzel nem rád akarok kontrázni, de szerintem jobb vagyok hittanbol!! Na meg szeintem a fitymalevágás az eredendöen egy nemzeti, vallási hovatarttozádst bizonyit, tehát ennek nem a sexxel kéne kapcsolatba lennie sztem!! nem tudom hogy hányan zsidók azok közül akik levágattág a fitymájukat, hogy jobb legyen a sex!
U.i.: Nem akarok semmi vallási balhét, és rasszista sem vagyok mielött valaki meggyanusitana
U.i.: Nem akarok semmi vallási balhét, és rasszista sem vagyok mielött valaki meggyanusitana
Ízlések és Pofonok! Ki, hogy gondolja! :)
(Ez egy válasz ktsa üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz ktsa üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 10. vasárnap 11:46
NemTom! Én biztosan nem válnék meg tőle!!!!
Szerencsére a vallásom miatt sem kell, sem pedig más miatt. Jólvan az úgy ahogy van... :)
Szerencsére a vallásom miatt sem kell, sem pedig más miatt. Jólvan az úgy ahogy van... :)
osztom a véleményed!
2005. 04. 10. vasárnap 11:46