Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 04. 10. vasárnap 11:25  #89
Icemat Icemat
Az, hogy szebb legyen kb. 2 hónapot kell várni, de félév, év az ajánlott. Nekem kb. féléve csinálták meg és szinte nem látszódik semmi, szal türelem!
2005. 03. 24. csütörtök 08:45  #88
dzsigolo dzsigolo
Erre van a szappan vagy tusfürdö hogy az ember megmossa a kobráját...
A képet muszáj volt?? confused
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 03. 24. csütörtök 05:53
Isten jelképes szövetsége Ábrahámmal
Az utóbbi időben nőtt a vallási okokból körülmetélt csecsemők és felnőtt férfiak száma Magyarországon, a zsidó kisbabák tíz százalékát vetik alá a vallási rituálénak. Ezzel együtt az angolszász országokban gyakori, sokszor higiéniai okokból kért műtét nálunk még nem népszerű, évente csupán néhány tucat beavatkozást végeznek. Az Egyesült Államokban és Angliában a megszületett fiúgyerekek nyolcvan százalékát körülmetélik, azaz a nemi szervükön a hátrahúzható fitymabőrt levágják. A műtéteket orvosi és higiéniai szempontból javasolják, a körülmetélt nemi szerv könnyebben tisztán tartható, kevesebb gyulladás alakulhat ki.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2005. 03. 24. csütörtök 05:53  #87
Isten jelképes szövetsége Ábrahámmal
Az utóbbi időben nőtt a vallási okokból körülmetélt csecsemők és felnőtt férfiak száma Magyarországon, a zsidó kisbabák tíz százalékát vetik alá a vallási rituálénak. Ezzel együtt az angolszász országokban gyakori, sokszor higiéniai okokból kért műtét nálunk még nem népszerű, évente csupán néhány tucat beavatkozást végeznek. Az Egyesült Államokban és Angliában a megszületett fiúgyerekek nyolcvan százalékát körülmetélik, azaz a nemi szervükön a hátrahúzható fitymabőrt levágják. A műtéteket orvosi és higiéniai szempontból javasolják, a körülmetélt nemi szerv könnyebben tisztán tartható, kevesebb gyulladás alakulhat ki.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz dzsigolo üzenetére (2005. 03. 23. szerda 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 23. szerda 21:15
Az egészségügyi okbol az megin más!!!
2005. 03. 23. szerda 21:15  #86
dzsigolo dzsigolo
Az egészségügyi okbol az megin más!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 23. szerda 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 23. szerda 20:50
Nem szükségszerű, hogy vallási hovatartozást jelöljön minden esetben. A zsidóknál az Istennel kötött ún. frigyet, az arra "pecsételt"bizonyosságot hivatott jelképezni a körülmetélés, de akkor mit jelent az araboknál, akik hasonlóképpen körülmetéltetnek ? Ez már eleve kizárja a vallási megkülönböztetési jellegét, hiszen két egymásmellett-együtt élő nép használja valamilyen okból, az egyiknek törvényei a Biblia, a másikéi a mohamedán hit, a Korán hitelveit követik, de ez már nem is érdekes.
A körülmetélés nem azért van, hogy jobb legyen a szex, ez nagy tévhit, valaki mindig azért metélteti körül magát, mert egészségügyi szempontok diktálják, vagy mert kellemetlennek érzi a faggyúképződést a fityma alatt (és itt nem azokról beszélek, akiknek valóban vallásuk írja elő a circumciziót).Tisztelettel: Katinka
2005. 03. 23. szerda 20:50  #85
Nem szükségszerű, hogy vallási hovatartozást jelöljön minden esetben. A zsidóknál az Istennel kötött ún. frigyet, az arra "pecsételt"bizonyosságot hivatott jelképezni a körülmetélés, de akkor mit jelent az araboknál, akik hasonlóképpen körülmetéltetnek ? Ez már eleve kizárja a vallási megkülönböztetési jellegét, hiszen két egymásmellett-együtt élő nép használja valamilyen okból, az egyiknek törvényei a Biblia, a másikéi a mohamedán hit, a Korán hitelveit követik, de ez már nem is érdekes.
A körülmetélés nem azért van, hogy jobb legyen a szex, ez nagy tévhit, valaki mindig azért metélteti körül magát, mert egészségügyi szempontok diktálják, vagy mert kellemetlennek érzi a faggyúképződést a fityma alatt (és itt nem azokról beszélek, akiknek valóban vallásuk írja elő a circumciziót).Tisztelettel: Katinka
2005. 03. 23. szerda 19:28  #84
dzsigolo dzsigolo
Na, elárulom neked hogy mivel még tanulmányai évemet folytatom és egyjházi iskolába tanulok igy hittant is tanulok!! ezzel nem rád akarok kontrázni, de szerintem jobb vagyok hittanbol!! Na meg szeintem a fitymalevágás az eredendöen egy nemzeti, vallási hovatarttozádst bizonyit, tehát ennek nem a sexxel kéne kapcsolatba lennie sztem!! nem tudom hogy hányan zsidók azok közül akik levágattág a fitymájukat, hogy jobb legyen a sex!
U.i.: Nem akarok semmi vallási balhét, és rasszista sem vagyok mielött valaki meggyanusitana
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 23. szerda 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 23. szerda 13:40
Ez nagyon zavaros,kedves dzsigolo. Pilátus pediglen nem volt zsidó, hanem Júdea római császári helytartója, aki, tudod, "mosta a kezeit". Hogy lenne az a vallás megcsúfolása, ha könnyebben jutnak el a lányok a csúcsra (már ha ez így van?!)? És az szép dolog, ha magyar magyart öl, ukrán ukránt, jugó szerbet, és így tovább? Vagy talán a zsidók fitymanélküliségükkel ölnek zsidókat? Netalántán azzal, hogy példát mutatnak összetartásból, hazaszeretetből, munkabírásból, eszességből? Ajánlom, olvasd el Leon Uris-tól az EXODUS-t, nagyon tanulságos könyv. Esetleg, ha Pilátusról, Jézusról, az őáltaluk megélt korról szeretnél többet tudni, egy nagyon élvezetes könyvet ajánlok: Bulgakovnak A mester és Margarita című könyvét. Remélem, nem sértődsz meg, nem kioktatni akartalak, csak megszívlelendőnek tartom mindenki számára a toleranciát. Tisztelettel:
Katinka wave smile
2005. 03. 23. szerda 13:40  #83
Ez nagyon zavaros,kedves dzsigolo. Pilátus pediglen nem volt zsidó, hanem Júdea római császári helytartója, aki, tudod, "mosta a kezeit". Hogy lenne az a vallás megcsúfolása, ha könnyebben jutnak el a lányok a csúcsra (már ha ez így van?!)? És az szép dolog, ha magyar magyart öl, ukrán ukránt, jugó szerbet, és így tovább? Vagy talán a zsidók fitymanélküliségükkel ölnek zsidókat? Netalántán azzal, hogy példát mutatnak összetartásból, hazaszeretetből, munkabírásból, eszességből? Ajánlom, olvasd el Leon Uris-tól az EXODUS-t, nagyon tanulságos könyv. Esetleg, ha Pilátusról, Jézusról, az őáltaluk megélt korról szeretnél többet tudni, egy nagyon élvezetes könyvet ajánlok: Bulgakovnak A mester és Margarita című könyvét. Remélem, nem sértődsz meg, nem kioktatni akartalak, csak megszívlelendőnek tartom mindenki számára a toleranciát. Tisztelettel:
Katinka wave smile
(Ez egy válasz dzsigolo üzenetére (2005. 03. 23. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 23. szerda 10:09
A zsidó nem csak a legvágott fityma , hanem a keresztény vallás öse! Bár sem a katolikuszok sem a protestánsok nem vették fel ezt a szokást... Jézus ugye zsidó volt, tehát körül volt metélve, és Pilátus is zsidó volt és körül volt metélve, tehát zsidó zsidót ölt, ez nem valami szép dolog!!! Na már most aki (nem a szükség miatt (betegség, vagy vallás)) vágatja le a fitymáját, az minek kérdezem én? Estlega Krisztusi egyház ellen van? vagy miér? , De nem , itt is csak a sex jáccik szerepet, mer a fitymanélküliek nehezebb élveznek el és könnyebben juttatják a csajokat a csúcsra! szerintem ez már csak 1 vallásnak a megcsúfitása!!
2005. 03. 23. szerda 10:09  #82
dzsigolo dzsigolo
A zsidó nem csak a legvágott fityma , hanem a keresztény vallás öse! Bár sem a katolikuszok sem a protestánsok nem vették fel ezt a szokást... Jézus ugye zsidó volt, tehát körül volt metélve, és Pilátus is zsidó volt és körül volt metélve, tehát zsidó zsidót ölt, ez nem valami szép dolog!!! Na már most aki (nem a szükség miatt (betegség, vagy vallás)) vágatja le a fitymáját, az minek kérdezem én? Estlega Krisztusi egyház ellen van? vagy miér? , De nem , itt is csak a sex jáccik szerepet, mer a fitymanélküliek nehezebb élveznek el és könnyebben juttatják a csajokat a csúcsra! szerintem ez már csak 1 vallásnak a megcsúfitása!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 23. szerda 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 23. szerda 08:31
Magyarázd meg, szerinted mit jelent zsidónak lenni! Nagyon kiváncsivá tettél!
2005. 03. 23. szerda 08:31  #81
Magyarázd meg, szerinted mit jelent zsidónak lenni! Nagyon kiváncsivá tettél!
(Ez egy válasz dzsigolo üzenetére (2005. 03. 22. kedd 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 22. kedd 19:55
Én csak azér irok hogy ne 111 hozzászolo hanem 112 legyren!!! De a véleményem szerint , én nem csináltatnék magambol zsidót!!
2005. 03. 22. kedd 19:55  #80
dzsigolo dzsigolo
Én csak azér irok hogy ne 111 hozzászolo hanem 112 legyren!!! De a véleményem szerint , én nem csináltatnék magambol zsidót!!
2005. 03. 04. péntek 19:31  #79
Before Before
A bőr maga a fityma...
Maximum a makkról nem tudhatod lehúzni, akkor pedig fitymaszűkületed van.
Orvosolható kisebb beavatkozással is, de körülmetéléssel is.
2005. 03. 04. péntek 18:28  #78
Esöember Esöember
Szia szerintem fitymaszűkületed van.
2005. 03. 01. kedd 09:44  #77
jovagasu jovagasu
Ha tudok valamiben segíteni, tanács, biztatás, tapasztalat, stb., irj a jovagasu_fiu@yahoo.com cimre és válaszolok!
(Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 02. 28. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 28. hétfő 12:33
Köszi!
Én is csak jókat hallottam eddig róla.
Megnézem személyesen és meglátjuk! :)
2005. 02. 28. hétfő 12:33  #76
Before Before VIP
Köszi!
Én is csak jókat hallottam eddig róla.
Megnézem személyesen és meglátjuk! :)
(Ez egy válasz jovagasu üzenetére (2005. 02. 28. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 28. hétfő 09:34
A potenciaklinika jó, dr Fekete pedig a legnagyobb szaktekintély metélés ügyben. Nekem nem ő csinálta, de ismerem, prosztata-gyulladással kezelt!
2005. 02. 28. hétfő 09:34  #75
jovagasu jovagasu
A potenciaklinika jó, dr Fekete pedig a legnagyobb szaktekintély metélés ügyben. Nekem nem ő csinálta, de ismerem, prosztata-gyulladással kezelt!
(Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 02. 25. péntek 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 25. péntek 12:06
Nekem egyelőre a potenciaklinika a szimpatikus, igaz magánpraxis, de valahogy (vagy pont azért) emberközelibbnek érzem...
2005. 02. 26. szombat 10:55  #74
Neked, úgy látszik, az agycsökevényedet metélték körbe, kicsi p*cs, nyalogatnál te szívesen olyan "sebeket" amik nálam állnak rendelkezésre...no, nem számodra, sajnálhatod. Egyébként Kátjanuni a nagyanyád! mf3
2005. 02. 25. péntek 12:06  #73
Before Before VIP
Nekem egyelőre a potenciaklinika a szimpatikus, igaz magánpraxis, de valahogy (vagy pont azért) emberközelibbnek érzem...
2005. 02. 25. péntek 10:45  #72
Before Before VIP
2005. 02. 25. péntek 09:56  #71
jovagasu jovagasu
Csak biztatni tudlak.
(Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 02. 24. csütörtök 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 24. csütörtök 18:01
Én baromira nem akarok és nem is akartam marakodni...
Egyébkét valóban úgy tűnik, hogy egy kis bőrhiány nem okozhat ilyesmit, de azt hiszem egyikünk sem orvos, hogy ezt eldönthesse. (De mivel én valószínüleg hamarosan elmegyek konzultációra, rákérdezek konkrétan a dokinál!)
MIndenesetre nem a kisujjamból szoptam a dolgot, leírtam a linket, ahol két körülmetélésen átesett ember is ezt írta magáról. Egyébként (laikusként) el tudok képzelni olyan esetet, hogy teljes fitymaeltávolítás esetén a varratok miatt összehúzódhat annyira a bőr, hogy akár annyira feszülhet, hogy akadályozza a teljes erekciót.
Az pedig, hogy ez egy milyen egyszerű rutinműtét, még nem jelenti azt, hogy ne lehetne valami malőr, vagy nem várt szövődmény. Most cseréltem gépet, így nem tudom a linket hirtelen, de az interneten elég sok olyan lépet lehet találni, ami egyszerű rutinműtétek végeredményét mutatja, amik kicsit balul sültek el. Elég brutálisak. Hiába csak (mondjuk) 0.01% a kockázat, ha pont te vagy a tízezredik, akkor baromira nem vigasztal, hogy _egyébként_ milyen szimpla és veszélytelen a beavatkozás...
2005. 02. 24. csütörtök 19:10  #70
Icemat Icemat
Heh, király! :DDDDDDDDDD

Gyerekek: ITT egy MINTAPÉLDA!

HuNReal
/ 20