Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

A poén vicctelen aforizma. Tartalmazhat mosolygásra késztető bölcsességet, élethelyzetet.
Tehát nem tévesztendő össze a viccel.

Az eddigi hozzászólások

2005. 10. 10. hétfő 15:07  #181
eros007 eros007
2005. 10. 10. hétfő 15:06  #180
eros007 eros007
2005. 10. 10. hétfő 15:05  #179
eros007 eros007
2005. 10. 10. hétfő 15:05  #178
eros007 eros007
2005. 10. 08. szombat 22:01  #177
eros007 eros007
Egy Irakban szolgáló katona egy nap levelet kap a barátnőjétől amiben ez áll:

Kedves Johnny! A mi kapcsolatunk nem folytatódhat tovább, a távolság ami elválaszt minket nagyon nagy...Biztosíthatlak, amióta elmentél, már 2xer csaltalak meg...Légyszíves, küldd vissza nekem a fotót, amit korábban küldtem...

A katona kiakad, megkéri a társait ajándékozzanak neki egy fotót a barátnőjükről, a feleségükről, a nővérükről, az unokahugukról. 57 fotót gyűjt össze, beleteszi mindet egy levélbe együtt Marynek a fotójával és ezt írja hozzá:

Kedves Mary! Ne haragudj, de nem sikerül emlékeznem, ki a fasz vagy te.
Légy szíves vedd ki a tiédet és a többit küldd vissza!
2005. 10. 06. csütörtök 06:59  #176
ZENO1 ZENO1
Házirend.
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
wave
2005. 10. 05. szerda 19:48  #175
eros007 eros007
Te a Füty I vagy, vagy a Steril L?
2005. 10. 02. vasárnap 21:57  #174
eros007 eros007
Ez volt a 219-es hozzászólásom

Minap egy ismerősöm mondott egy sztorit, s kicsit botrányos az egész, így gondoltam, hogy szűk mail-címlistámon lévők zömének elküldöm. Úgy indult, hogy az illető poénból kipróbált egy ilyen tv-s emelt díjas kvízt (tudta a jó választ), ám, persze nem jött be neki: nem nyert, ami itt nem is lett volna baj, van ez így... ennyi.... Ám hozzájárulása nélkül utána naponta küldtek neki reggel egy sms-t hogy további kérdésekre válaszolva újra nyerési esélye van...Persze nem élt vele minden nap kitörölte... ez kicsit bosszantotta kb. 2 hét után, ám remélve hogy lejár vagy nem zaklatják nem foglalkozott vele...
A "Slusszpoén" az, hogy kijött a T-Mobile-os előfizetői tel.számlája
amin szerepelt egy olyan tétel, hogy "14 db "Emelt díjas fogadott SMS", "ára 7000.- + Áfa"(!!!), persze nyomban hívta a T-mobile ügyfélszolgálat, ahol
elmondták, hogy van ilyen dolog, ám, hogy nem tájékoztatta őt a tv-s kvíz cég (és biztos, hogy senki mást sem), ez nem az ő dolguk... megérti de nem tud mit tenni...
A Tv-s kvízcég kinyomozott infóvonala meg azt mondta a károsultnak, hogy kell írni egy, a "stop" szót tartalmazó SMS-t s akkor nem küldik többet.(A cég által a játékosnak küldött SMS-eket kell "csak" kifizetni (a játékos által visszaküldött sms-t meg a cégük fizeti). Mindez persze nem lett volna gond mondjuk az én szemszögömből, aki csak meghallgatta, ám azért jó tudni hogy van ilyen dolog is. Ebből felbuzdulva felhívtam egy T-mobile-nál dolgozó ismerősöm, aki ugyanazt mondta, hogy létezik ilyen dolog, de ezért szokták bekapcsoltatni (már aki tud róla s aki kéri) az "emelt díjas fogadott SMS-ek korlátozását". Amit most azonnal megtettem én is...
Szóval én nem szoktam ilyen baromságokban részt venni, de azért ezt letiltattam, mert ha vmilyen más cég megszerzi a számod(hogy s milyen
ürüggyel), s egyszer csak azt látod, hogy fogadott emelt díjas sms ára... akkor benned is felmegy a pumpa...
A Névtelen olvasónak az utóbbi veszély miatt nem kell aggódnia, ugyanis az ilyen típusú átveréshez alapfeltétel, hogy az ember elküldjön egy indító SMS-t, amivel ?feliratkozik?.
Szűk hónapja írt cikket a témáról a HVG, onnan a tények: az új típusú SMS-játékoknál a felületes fogyasztó ugyan azt hiszi, hogy egy kvízkérdésre küld választ, de az aktussal valójában feliratkozik egy potenciálisan végtelen előfizetéses? játékra, ami azt jelenti, hogy onnantól heti négy kérdést kap SMS-ben. Tökmindegy, hogy ezekre válaszol-e, ugyanis innentől a fogadott üzenetek után kell 500 vagy több forintot fizetnie. Míg le nem iratkozik. A trükköt a Netsize Szolgáltató Kft. hozta be Magyarországra. Ilyen célokra az 1786-as és 1787-es SMS-számot használják. A lehúzás a Pannon és a T-Mobile hálózatán folyik egyelőre. A HVG információja szerint a Netsize mellett több más cég - az IKO-New Media Szolgáltató Kft., a Telefor Kft, a Digitania és a Telemédia Kft. is készül ilyesmire. Az isten irgalmazzon a felszínes, gyanútlan kiskorú és rövidlátó öreg mobilosoknak
2005. 10. 02. vasárnap 21:56  #173
eros007 eros007
Utánna érdeklődtem annak ami 219-es hozzászólásomban volt leírva, és azt mondta a T-mobile-os ismerősöm, hogy létezik ilyen szolgáltatás, és ki is lehet kapcsoltatni a 1230-as számon.
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2005. 09. 12. hétfő 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 12. hétfő 14:29
> Minap egy ismerősöm mondott egy sztorit, s kicsit botrányos az egész, így gondoltam, hogy szűk mail-címlistámon lévők zömének elküldöm. Úgy indult, hogy az illető poénból kipróbált egy ilyen tv-s emelt díjas kvízt (tudta a jó választ), ám, persze nem jött be neki: nem nyert, ami itt nem is lett volna baj, van ez így... ennyi.... Ám hozzájárulása nélkül utána naponta küldtek neki reggel egy sms-t hogy további kérdésekre válaszolva újra nyerési esélye van...Persze nem élt vele minden nap kitörölte... ez kicsit bosszantotta kb. 2 hét után, ám remélve hogy lejár vagy nem zaklatják nem foglalkozott vele...
A "Slusszpoén" az, hogy kijött a T-Mobile-os előfizetői tel.számlája
amin szerepelt egy olyan tétel, hogy "14 db "Emelt díjas fogadott SMS", "ára 7000.- + Áfa"(!!!), persze nyomban hívta a T-mobile ügyfélszolgálat, ahol
elmondták, hogy van ilyen dolog, ám, hogy nem tájékoztatta őt a tv-s kvíz cég (és biztos, hogy senki mást sem), ez nem az ő dolguk... megérti de nem tud mit tenni...
A Tv-s kvízcég kinyomozott infóvonala meg azt mondta a károsultnak, hogy kell írni egy, a "stop" szót tartalmazó SMS-t s akkor nem küldik többet.(A cég által a játékosnak küldött SMS-eket kell "csak" kifizetni (a játékos által visszaküldött sms-t meg a cégük fizeti). Mindez persze nem lett volna gond mondjuk az én szemszögömből, aki csak meghallgatta, ám azért jó tudni hogy van ilyen dolog is. Ebből felbuzdulva felhívtam egy T-mobile-nál dolgozó ismerősöm, aki ugyanazt mondta, hogy létezik ilyen dolog, de ezért szokták bekapcsoltatni (már aki tud róla s aki kéri) az "emelt díjas fogadott SMS-ek korlátozását". Amit most azonnal megtettem én is...
Szóval én nem szoktam ilyen baromságokban részt venni, de azért ezt letiltattam, mert ha vmilyen más cég megszerzi a számod(hogy s milyen
ürüggyel), s egyszer csak azt látod, hogy fogadott emelt díjas sms ára... akkor benned is felmegy a pumpa...
A Névtelen olvasónak az utóbbi veszély miatt nem kell aggódnia, ugyanis az ilyen típusú átveréshez alapfeltétel, hogy az ember elküldjön egy indító SMS-t, amivel ?feliratkozik?.
Szűk hónapja írt cikket a témáról a HVG, onnan a tények: az új típusú SMS-játékoknál a felületes fogyasztó ugyan azt hiszi, hogy egy kvízkérdésre küld választ, de az aktussal valójában feliratkozik egy potenciálisan végtelen előfizetéses? játékra, ami azt jelenti, hogy onnantól heti négy kérdést kap SMS-ben. Tökmindegy, hogy ezekre válaszol-e, ugyanis innentől a fogadott üzenetek után kell 500 vagy több forintot fizetnie. Míg le nem iratkozik. A trükköt a Netsize Szolgáltató Kft. hozta be Magyarországra. Ilyen célokra az 1786-as és 1787-es SMS-számot használják. A lehúzás a Pannon és a T-Mobile hálózatán folyik egyelőre. A HVG információja szerint a Netsize mellett több más cég - az IKO-New Media Szolgáltató Kft., a Telefor Kft, a Digitania és a Telemédia Kft. is készül ilyesmire. Az isten irgalmazzon a felszínes, gyanútlan kiskorú és rövidlátó öreg mobilosoknak.
2005. 10. 02. vasárnap 01:18  #172
s s
Székely öreg ül a kút szélén, az uj pipájával, s nézi a kut alját. Kijön az asszony:
-Aztán bele ne ejtse a kutba a pofájábú azt a pipát!
-ÁÁÁÁÁÁÁ....
2005. 10. 01. szombat 22:59  #171
Törölt felhasználó (29760) VIP
nyes
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 01. szombat 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 01. szombat 20:30
A hímvessző levele

Gza Alulírott Hímvessző, jelen levelemmel fizetésemelésért folyamodok.

Indokaim a következők:
Nagy mélységekben dolgozom
Bármely helyzetben először a fejemet dugom be
Sem hétvégi, sem szabadságolási időszakom nincs
Nedves környezetben kell dolgoznom
Túlórát nem fizetnek
Sötét, és szellőzés nélküli környezetben dolgozom
Magas hőmérsékleten dolgozom
Fertőző betegségeknek ki vagyok téve.

Tisztelt Hímvessző!
Miután kérelmét átolvastuk, az abban lévő érveket elemeztük, sajnálattal közöljük,
hogy kérelmét a következő okok miatt elutasítottuk:
Nem dolgozik 8 órát folyamatosan
Kis erőkifejtés után is elszenderedik
Nem követi mindig a felső vezetés utasításait
Nem marad meg a kijelölt helyén, gyakran elkódorog más helyekre
Nincs kezdeményezőkészsége, és állandóan nógatni, motiválni kell, hogy munkába
álljon
Munka lejártával munkahelyét mocskosan hagyja
Nem követi a biztonsági előírásokat mint például a védőruha viselete
Képtelen két egymás utáni műszakban dolgozni
Néha elhagyja a munkahelyét, még mielőtt a napi munkát elvégezte volna
És ha még mindez nem lenne elég, megjegyezzük, hogy állandóan két gyanús
zsákkal járkál.
A vezetőség
2005. 10. 01. szombat 20:30  #170
 xxxjani xxxjani
A hímvessző levele

Gza Alulírott Hímvessző, jelen levelemmel fizetésemelésért folyamodok.

Indokaim a következők:
Nagy mélységekben dolgozom
Bármely helyzetben először a fejemet dugom be
Sem hétvégi, sem szabadságolási időszakom nincs
Nedves környezetben kell dolgoznom
Túlórát nem fizetnek
Sötét, és szellőzés nélküli környezetben dolgozom
Magas hőmérsékleten dolgozom
Fertőző betegségeknek ki vagyok téve.

Tisztelt Hímvessző!
Miután kérelmét átolvastuk, az abban lévő érveket elemeztük, sajnálattal közöljük,
hogy kérelmét a következő okok miatt elutasítottuk:
Nem dolgozik 8 órát folyamatosan
Kis erőkifejtés után is elszenderedik
Nem követi mindig a felső vezetés utasításait
Nem marad meg a kijelölt helyén, gyakran elkódorog más helyekre
Nincs kezdeményezőkészsége, és állandóan nógatni, motiválni kell, hogy munkába
álljon
Munka lejártával munkahelyét mocskosan hagyja
Nem követi a biztonsági előírásokat mint például a védőruha viselete
Képtelen két egymás utáni műszakban dolgozni
Néha elhagyja a munkahelyét, még mielőtt a napi munkát elvégezte volna
És ha még mindez nem lenne elég, megjegyezzük, hogy állandóan két gyanús
zsákkal járkál.
A vezetőség
2005. 10. 01. szombat 17:21  #169
ZENO1 ZENO1
A főnök tombol a titkárnőjének:
- Ki mondta magának, hogy itt lustálkodhatik, mert én egy párszor megcsókoltam?
A titkárnő: - Az ügyvédem!
2005. 10. 01. szombat 15:00  #168
lótusvirág lótusvirág
2005. 10. 01. szombat 14:54  #167
ZENO1 ZENO1 VIP
2005. 10. 01. szombat 14:41  #166
ZENO1 ZENO1 VIP

Két idős úr beszélget.
- Mondd, te is kijársz vizelni két nemi aktus között?
- Már hogy a fenébe ne? Hát ki bírja ki hónapokig?
2005. 10. 01. szombat 09:21  #165
ZENO1 ZENO1 VIP
Csoportszex

Két férfi beszélget:
- Figyelj, csoportszex lesz nálam ma este, átjössz?
- Igen, hányan leszünk?
- Ha a feleségedet is hozod, hárman...
2005. 10. 01. szombat 08:25  #164
ZENO1 ZENO1 VIP
Megint lekéstem a randimat miattad!

2005. 09. 30. péntek 19:43  #163
ZENO1 ZENO1 VIP
eljen
2005. 09. 30. péntek 19:39  #162
lótusvirág lótusvirág
Öreg paraszt este lefekszik aludni a fiával egy ágyba. Kis idő múlva
megszólal az öreg: