Bocs, de ezekről a képekről csak az ismer fel, akinek elég mélyreható az ismeretsége veled. Egyébként jó képek, gratulálok, kívánatos nő vagy! De tehetnél fel egy kicsit merészebbeket, ahol több látszik belőled, és akkor lesz rá esélyed, hogy felismerjen valaki.
(Ez egy válasz pina.lina üzenetére (2022. 08. 13. szombat 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 13. szombat 13:16
Én örülnék neki, ha felismerne bárki is....napi szinten sok-sok ügyfél ül velem szemben....egy somogyi irodában....
De szívesen felismernélek amikor Marcaliban járok... beszélgethetnénk IS egy jót...
(Ez egy válasz pina.lina üzenetére (2022. 08. 13. szombat 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2022. 08. 13. szombat 13:16
Én örülnék neki, ha felismerne bárki is....napi szinten sok-sok ügyfél ül velem szemben....egy somogyi irodában....
Egész közeli ismerős hölgy (nevezzük nevén:Kati) képeit láttam, meglepő élmény volt....
Azóta már vadabb dolgaira is fény derült. Ő a mai napig nem tudja, hogy tudok a dolgairól
Azóta már vadabb dolgaira is fény derült. Ő a mai napig nem tudja, hogy tudok a dolgairól
Egész közeli ismerős hölgy (nevezzük nevén:Kati) képeit láttam, meglepő élmény volt
Feleségemet ismerte fel ismerős pasi....Nagyon izgató beszélgetni vele a páromról...Rengeteg képet mutattam neki azota...
Együtt ott nem voltunk sosem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 10. vasárnap 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4237032)
2022. 04. 10. vasárnap 00:29
Ismerős a nick. Lupára nem jártatok?
Ismerős a nick. Lupára nem jártatok?
(Ez egy válasz vonzópár üzenetére (2022. 04. 05. kedd 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 05. kedd 15:51
Nem pont ilyenre gondoltunk
Olyan ismerőst keresunk aki emlékszik és volt is vmi kontakt. Akar webcam, akar elő, akar csak itt levelezés
Olyan ismerőst keresunk aki emlékszik és volt is vmi kontakt. Akar webcam, akar elő, akar csak itt levelezés
Nem pont ilyenre gondoltunk
Olyan ismerőst keresunk aki emlékszik és volt is vmi kontakt. Akar webcam, akar elő, akar csak itt levelezés (Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 03. 29. kedd 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan ismerőst keresunk aki emlékszik és volt is vmi kontakt. Akar webcam, akar elő, akar csak itt levelezés (Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 03. 29. kedd 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
természetesen szivesen nézegetem, mégha nem is lesz ismerős
(Ez egy válasz vonzópár üzenetére (2022. 03. 29. kedd 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2022. 03. 29. kedd 07:50
Igen kb 10-12 éve volt. Priviben tudok pár “ emlekeztetot” , ha gondolod. Főleg webcamon volt, de volt tali is élőben
igen járunk, a párommal
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 03. 29. kedd 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen kb 10-12 éve volt. Priviben tudok pár “ emlekeztetot” , ha gondolod. Főleg webcamon volt, de volt tali is élőben
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 03. 29. kedd 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 29. kedd 06:29
A nick ismerős, de az már jó rég volt, ha nincs arcos kép, esetleg valmi anyajegy, műtéti heg, akkor max a lakberendezés segíthet az
azonosításban. Engem is felismertek már többen pl délegyen. Mindjuk jellegzetes tetoválásom van, összetéveszthetetlen. Kicsit fura szitu volt, mert az illető előtte pár nappal fikázott szét itt valamelyik fórumban, aztán amikor jó pár perce vizslattak, láttam hogy leesik ki vagyok. Utána már csak a savanyú a szőlő pillantásokat kaptam.
azonosításban. Engem is felismertek már többen pl délegyen. Mindjuk jellegzetes tetoválásom van, összetéveszthetetlen. Kicsit fura szitu volt, mert az illető előtte pár nappal fikázott szét itt valamelyik fórumban, aztán amikor jó pár perce vizslattak, láttam hogy leesik ki vagyok. Utána már csak a savanyú a szőlő pillantásokat kaptam.
Nudira jársz?
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 03. 29. kedd 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 29. kedd 06:29
A nick ismerős, de az már jó rég volt, ha nincs arcos kép, esetleg valmi anyajegy, műtéti heg, akkor max a lakberendezés segíthet az
azonosításban. Engem is felismertek már többen pl délegyen. Mindjuk jellegzetes tetoválásom van, összetéveszthetetlen. Kicsit fura szitu volt, mert az illető előtte pár nappal fikázott szét itt valamelyik fórumban, aztán amikor jó pár perce vizslattak, láttam hogy leesik ki vagyok. Utána már csak a savanyú a szőlő pillantásokat kaptam. (Ez egy válasz vonzópár üzenetére (2022. 03. 28. hétfő 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
azonosításban. Engem is felismertek már többen pl délegyen. Mindjuk jellegzetes tetoválásom van, összetéveszthetetlen. Kicsit fura szitu volt, mert az illető előtte pár nappal fikázott szét itt valamelyik fórumban, aztán amikor jó pár perce vizslattak, láttam hogy leesik ki vagyok. Utána már csak a savanyú a szőlő pillantásokat kaptam. (Ez egy válasz vonzópár üzenetére (2022. 03. 28. hétfő 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 28. hétfő 16:43
Nekünk is volt már aki felismert, izgalmas volt újra írogatni is. Akinek segítség anno “ Sunflower” néven volt a nejem
Nekünk is volt már aki felismert, izgalmas volt újra írogatni is. Akinek segítség anno “ Sunflower” néven volt a nejem
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
2022. 03. 25. péntek 22:12
Amilyen ronda rokonaim vannak inkabb ijeszto lenne mint izgalmas.
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
2022. 03. 25. péntek 22:12
Tök jó dolog lenne ismerőssel vagy akár rokonnal összefutni itt.
Szerintem sok embert izgatja az ilyen.
Szerintem sok embert izgatja az ilyen.